9 najboljih dizajna i slika tetovaža bodeža!

Ovih dana tetovaže bodeža postaju vrlo popularne. Možete isprobati ove vrste noževa ili slične stilove s nekim dekorativnim efektima. Također ih možete udružiti s raznim drugim dizajnom poput cvijeća ili ptica ili čak možete dodati i druge spise. To je zato što kada se to radi u detaljnom stilu i stoga također treba nekoliko sesija da bi se dizajn ispravno izradio.

Dizajn i slike tetovaža bodeža

Postoji više prostora nego što možete dobiti, a detalji se bolje odrađuju nego kad se rade u malom opsegu, a oni tada mogu izgledati neujednačeno, a zamršenost se možda neće jasno pokazati. Za njih se uvijek trebate posavjetovati s dobrim umjetnikom jer su oni vrlo detaljni i bez 3D efekata, neće imati efekte utiskivanja i druge zamršenosti. Također ćete se morati sjetiti da se to uglavnom radi u velikim formatima što može otežati uklanjanje čak i laserima.

Ako se to ne učini ispravno ili vam se ovo ne sviđa nakon što ste to učinili, morat ćete ih ukloniti laserima, što može biti teško jer tamne boje imaju tendenciju ostavljanja mrlja tijekom uporabe lasera. Stoga biste trebali uzeti odgovarajuće vodstvo dobrog umjetnika, a zatim to učiniti. Također možete zatražiti neke naljepnice koje možete privremeno postaviti na tijelo, a zatim odabrati odgovarajući položaj za dizajn. Oni su vrlo kreativni i umjetnički ako se rade ispravno. Mnogi ljudi to vole raditi i frontalno. Neki to vole raditi na leđima i što su veće površine, to bolje izgledaju jer se pojedinosti mogu izvesti pravilno.

Najbolji dizajni tetovaža bodežom:

Ispod je 9 najboljih dizajna tetovaža bodeža koje biste svakako trebali isprobati.

1. Dizajn tetovaže 3D bodeža:

bodež-tetovaža-dizajna

Možete isprobati 3D dizajn bodeža poput ovog zajedno s rukama. To ima povezane obrasce, a to može biti sport za svaku osobu kojoj su ti obrasci ugodni.

2. Tetovaža srca i bodeža na ručnom zglobu:

Tetovaža srca i bodeža na ručnom zglobu

Možete napraviti nešto poput ove tetovaže. Ovo je šareno i ovo možete jednostavno isprobati. Za razliku od ostalih običnih dizajna.

3. Tradicionalni dizajn tetovaža bodežom:

Tradicionalni dizajn tetovaža bodeža

Ova vrsta dizajna bodeža prilično je tradicionalna i popularna. Ovo biste trebali nabaviti od uglednog umjetnika.

4. Prilagođeni dizajn tetovaža bodeža:

Prilagođeni dizajn tetovaža bodeža

To su različiti stilovi u kombinaciji koji vam daju zamršenu umjetnost. Možete dobiti nešto poput ovih dizajna. To se radi s povezanim uzorcima, a možete dobiti nešto ovako prilagođeno od uglednog umjetnika.

5. Dizajn tetovaža bodežom nožem:

Dizajn tetovaža bodežom nožem

Ovo je umjetnički dizajn noža. Ovo također ima cvijet koji ima utisnute efekte. Možete dobiti nešto prilagođeno i možete ispisati drugo cvijeće drugim bojama.

6. Dizajn tetovaže bodeža od ananasa:

Dizajn tetovaža bodežom od ananasa

Ovo je nož koji je napravljen kroz ananas. Ovo nije poput drugih dizajna ove vrste. Ovo je prilično ženski tip i lako se možete baviti ovim sportom. Ovo je prilično velikih razmjera i s tim možete raditi druge uzorke.

7. Tradicionalni dizajn tetovaža bodeža s žbicama:

Tradicionalni dizajn tetovaža bodeža

Ovo je tradicionalno izrađena tetovaža optočena kamenom. Možete napraviti i druge slične stilove poput ovog.

8. Dizajn tetovaže bodeža s olovkom na ivici:

Dizajn tetovaže bodeža s olovkom

Ovo je zasjenjeni uzorak obruba olovke koji je napravljen sa strane ruke i vrlo je elegantan. Možete isprobati reljefne za njih. Na njih možete tintom staviti i drugo cvijeće. To možete učiniti i u drugim bojama prema vašim sportskim sposobnostima. To bi umjetnički trebali raditi profesionalni umjetnici.

9. Dizajn šarene tetovaže bodeža:

Šareni dizajn tetovaža bodeža

Ovo je šarena tetovaža bodeža. Ima i pero. Ovo možete isprobati vrlo jednostavno. Ovim možete dodati i spise.