9 elegantnih i zapanjujućih dizajna tetovaža Cobra

Zmijske tetovaže već su dugo omiljene u umjetnosti tetoviranja. Zmijske tetovaže u različitim oblicima i načinima sada se ponovno izmišljaju u ovoj umjetničkoj formi. Rečeno da je kralj zmija, kobra simbolizira moć, okretnost i šarm. Veličanstven, ali tajanstven šarm zmije stoga ga čini savršenim izborom za sve umjetnike tetovaža.

Slatki i nevjerojatni dizajni tetovaža Cobra:

9 najboljih jedinstvenih dizajna tetovaža kobre razrađeno je slikama.

1. Cobra tetovaža na leđima:

Zapanjujući dizajn tetovaža Cobra

Stražnja strana omiljeni je dio eksperimentiranja s novim dizajnom tetovaža. Ogroman dizajn tetovaža Cobra sa stražnje strane, bilo u boji ili u stilu izraza, omiljen je svih vremena. Ovaj stil dizajna privlači pozornost dok idete na plažu ili izlet.

2. Cobra Tattoo Heavy Design za ramena:

Cobra Tattoo teški dizajn za ramena

Bijesna kobra koja skače na svoj plijen, prikazana u umjetničkoj formi, čini sjajnu tetovažu kraljevske kobre koja će vam se vijoriti na ramenima. Produženi očnjaci i iskrivljeni jezik daju cjelokupnom dizajnu vrhunski pečat.

3. Tradicionalna tetovaža Cobra s uzorkom:

Tradicionalna tetovaža Cobra s uzorkom

Dok se moderne tetovaže kobre bave izrazima i grafičkim prikazom zmije, tradicionalne tetovaže kobre šarene su i manje animirane. Jedan od takvih klasičnih dizajna tetovaže plemenite kobre su lubanja i kobra, gdje se kobra može vidjeti kako spiralno lubanju prikazuje ili kao zasebne cjeline u istom okviru.

4. Jednostavan dizajn ležerne tetovaže Cobra:

Jednostavan dizajn ležerne tetovaže Cobra

Oni koji ne vole grafički i opsežniji dizajn tetovaže crne kobre mogu odabrati jednostavan dizajn tetovaže kobre. Dvije kobre okrenute jedna prema drugoj ili obrnuto u jednostavnom crnom i minimalističkom prikazu imaju plemenski osjećaj i dobro izgledaju.

5. Realistični stil 3D Cobra tetovaža:

Realističan stil 3D Cobra tetovaža dizajn

3D dizajn tetovaža Cobra danas postaje omiljen za sve ljubitelje tetovaža. Pristup veći od života mnogima može zavidjeti. Neobični dizajni i inovativne ideje mogu uplašiti dobar dio ljudi, a mogu biti i poslastica za oči.

6. Tetovaže glave Cobre:

Tetovaže glave Cobre

Bijesna tetovaža glave kobre može biti izvrsna tema za dizajn tetovaže. Izgleda umjetnički i ima tajanstvenu auru i šarm koji ga okružuje. Može biti jednostavan, ali i grafičkiji i šareniji.

7. Cobra tetovaža na licu:

Cobra tetovaža na licu

Mašta nema granica. Ova tetovaža Cobra na licu je neobična i super cool. Boja nadopunjuje teksturu tetovaže. Ova mala tetovaža označava vaš hrabar pristup i lukavo je postavljena. Ovaj stil dizajna tetovaža posebno je sjajna tetovaža za djevojke koje su u tetovazi.

8. Tetovaža Cobra na glavi Poseban uzorak:

Cobra tetovaža na glavi poseban uzorak

Ovo bi moglo biti predaleko, čak i za ljubitelje tetovaža, ali zasigurno vam daje prepoznatljiv učinak. Sigurno će vas izdvojiti iz gomile. Detalji tetovaže nisu jako značajni, ali to samo dodaje suptilnu snagu dizajna tetovaže kobre.

9. Cobra Tattoo Fusion:

Cobra Tattoo fuzija

Često se vidi da se s tetovažom kobre eksperimentira. Tetovaže Cobre mogu se stopiti s lubanjama, ružama ili čak drugim životinjama, poput pantera. Ova tetovaža izgleda značajno jer možete dobiti vibraciju snage koju ova tetovaža odražava jer su obje životinje poznate po svojoj žestini.

Gore prikazani dizajni i ideje tetovaža najbolji su mogući dizajni koje možete izmijeniti prema vlastitom ukusu i izboru. Nadam se da volite prvih 9 dizajna i ideja tetovaža zmija kobre. Idite i nabavite po svom izboru.