Top 9 podnih Rangoli dizajna

Izrada rangolija popularna je umjetnička forma Indije. Prekrasni uzorci stvaraju se na podu u dnevnim sobama ili dvorištima koristeći materijale poput obojene riže, suhog brašna, obojenog pijeska ili latica cvijeća, posebno za vrijeme festivala poput Holija, Diwalija i drugih indijskih festivala. Zamišljena su kao sveta područja dobrodošlice za hinduistička božanstva. Dizajni se obično prenose s jedne generacije na drugu, održavajući umjetničku formu i tradiciju na životu.

Evo nekoliko dizajna podnih rangolija. Rangoli daje umjetnički osjećaj mjestu i čini ga zapanjujućim. To je jedna od najboljih ideja za uređenje doma, uz minimalne troškove. Rangoli je zasigurno tradicija u mnogim domaćinstvima gdje se svakodnevno crtaju. U ostalom, to može biti samo svečana afera, koja dolazi označena zajedno s Diwalijem i nekim drugim festivalima. Rangoli je dobrodošao za prosperitet i mir u kući.

Jednostavni i lagani dizajni indijskog poda Rangoli:

Podni dizajn Rangoli

1. Ovaj Ganesha rangoli podni dizajn najbolji je za indijske festivale poput Diwalija, kada se Ganesha štuje s punom predanošću. Tradicionalno je pridržavanje vjerskih osjećaja većine naših festivala. Svijetle boje oživljavaju energiju koju festival donosi. Što je bolje od gospodara na vašem ulazu. Ali pazite da bude napravljen na sigurnom mjestu.

Podni dizajn Rangoli 2

2. Ovo je umjetnički uzorak koji se više temelji na cvjetnoj strani. Lijepo je dizajniran sa svijetlim tonovima koji ga oživljavaju. Ovaj je uzorak također prikladan za obiteljske funkcije poput obiteljske puje. Cvijeće gorivo u životu u estetski dodir dizajna podnih rangolija.

Podni dizajn Rangoli 3

3. Ovaj lijepi podni rangoli dizajn prikazuje pauna. Dija na vrhu označava važnost Diwalija, festivala svjetla. Šaren je i svijetao. Paunovi i cvijeće obožavaju i izgledaju zaista osvježavajuće i dobrodošlo. Diya je pokazatelj svjetlosti koja odbija mrak i sve loše.

Dizajn podnih Rangolija 4

4. Ovaj cvjetni Diwali rangoli ima žutu boju kao osnovu i svjetla kao temu. Jednostavan je, ali elegantan. Žuta je boja prosperiteta i elegantno je korištena u ovom dizajnu rangoli za pod. Izgleda toplo i dobrodošlo.

Dizajn podnih Rangolija 5

5. Ovaj rangoli ovjekovječuje tako lijepi paun Rangoli umjetničkim dodirom. Ima živopisnu shemu boja. Ovaj podni rangoli dizajn najbolji je za pobjedu na natjecanjima i zahvalnost.

Dizajn podnih Rangolija 6

6. Ovo je geometrijski cvjetni rangoli na podu. Njegov elegantan uzorak i jarke boje vizualna su poslastica. Ovaj moderan dizajn rangolija nagovještava modernizaciju koja se prodire u indijsku tradiciju jer su čak i osnovni kulturni korijeni (poput izrade rangolija) umrljani u svojim živim nijansama.

Dizajn podnih Rangolija 7

7. Ovaj zapanjujući prikaz pauna siguran je pobjednik na svim natjecanjima na rangoliju. Može uljepšati festival i dati šarmantan izgled vašem domu.

Podni dizajn Rangoli 8

8. Ovo je za ljubitelje simetrije. Ovaj geometrijski uzorak daje lijep i elegantan izgled svakom podu. Simetrija pruža ravnotežu koja također ukazuje na održavanje ravnoteže u stvarnom životu.

Dizajn podnih Rangolija 9

9. Ova podna dekoracija rangoli na bazi crvene i žute apsolutna je ljepota. Njegova jednostavnost širi mir. Diye oživljavaju prekrasan uzorak.

To su bili neki od popularnih podnih rangoli dizajna za diwali. Rangolis su sastavni dio festivala u indijskim domovima. Boje i svjetla označavaju čemu služe festivali. Tradicionalna umjetnička forma jedinstvena je u našoj kulturi. Ovi lijepi dizajni mogu samo širiti sreću i donijeti prosperitet tijekom blagdanskog raspoloženja. Osim toga, mogu se odabrati i u nekim drugim posebnim prilikama.