9 omiljenih crtanih Rangoli dizajna sa slikama svih vremena!

Rangoli je tradicionalna indijska narodna umjetnost. Međutim, sa svim promjenama u tradiciji, i rangoli dizajn je doživio transformaciju! Više se ne držimo samo cvjetnih uzoraka, životinja ili svetih riječi i apstraktnih uzoraka. Vještina proizvođača rangola toliko je eskalirala da sada koriste te fine pudere za prikazivanje prizora iz života Gospodina Krišne, čitavih oblika drugih božanstava i slika crtića koje vole! Ovi crtani rangoli kompliciraniji su od tradicionalnih oblika i izgledaju slatko i privlačno. No, nedostaje im tradicionalna ljepota apstraktnog dizajna.

9 najboljih crtanih Rangoli dizajna sa slikama:

Evo popisa najboljih crteža rangolija s crtićima sa fotografijama za vas koje su vrlo atraktivne i privlače djecu, ali i odrasle.

1. Daisy Duck, crtani film Rangoli:

Daisy Duck Cartoon Rangoli Design

Jedan od najpoznatijih crtića svoje ere je obitelj Mickey Mousea koju je stvorio Walt Disney. Jedan od ključnih članova ove obitelji bila je tratinčica patka, djevojka Donalda patke. Sa svojim lijepim mašnicama, zamašenim repom i širokim kljunom izgleda slatko kao i uvijek.

2. Tom i Jerry crtani dizajn Rangoli:

Tom and Jerry Cargo Rangoli Designs

Tko nije čuo za Toma i Jerryja i njihove eskapade! Ovo je jedan crtić koji je bio tamo od vremena naših roditelja i još uvijek nije izgubio svoj šarm. Nijemi crtani film samo s glazbom i izrazima Toma i Jerryja koji prenose njegove dijaloge, ovaj je crtani smiješan i veliki favorit među mnogima u cijelom svijetu! Dizajn rangoli s tom i jerryjem izgleda izvrsno za novogodišnju zabavu!

3. Dizajn Dora The Explorer Rangoli:

Dora The Explorer Rangoli Design

Dora, istraživačica, dječji je crtić koji se prikazuje u nikelodeonu. Čak su i oni koji nisu gledali ovaj crtani film definitivno čuli za njega. Dora je obrazovna serija i čini se da je djeca vole unatoč činjenici da ih samo pokušava naučiti stvarima. Dora rangolis lakše je napraviti u usporedbi s drugim likovima iz crtića.

4. Dizajn Rangoli iz crtića Shin Chan:

Shin Chan Cartoon Rangoli Designs

Shin-chan je japanski crtić koji je novi omiljeni među djecom. Dosta je puta bio zabranjen i ponovo uveden u zemlju. Također je zabranjen u mnogim kućanstvima! Iako izuzetno sladak, nema sumnje da nestašan karakter shin chana ima štetan učinak na djecu. Shin chans lik je opet jednostavniji i lakši za napraviti. Shin-chan rangolis izgleda slatko i nikada ne uspijeva privući dječju pažnju. Ovo je vrlo savršen crtani rangoli dizajn za sretan rođendan.

5. Crtani film Chota Bheem Rangoli Kolam:

Crtani film Chota Bheem Rangoli Kolam

Chota bheem prikaz je legendarnog bheema iz indijskih epova. Bheem je bio poznat po gruboj snazi ​​mišića, kao i po snazi ​​svog karaktera. Bheem vole sva djeca koja ga gledaju i stoga bi bila izvrsna tema za rangoli. Ovo je slobodni crtani dizajn rangoli kolam sa svijetlim bojama.

6. Novi Mickey Cartoon Rangoli dizajni:

Novi Mickey Cartoon Rangoli dizajni

Mickey Mouse je najbolja kreacija Walta Disneya! Miki Maus je poznat ne samo na određenom kontinentu, već u cijelom svijetu. Tko nije čuo za Mickey Mousea? Dakle, iako bi Mickey bio izvrsna tema za rangoli, mnogi će ga i izabrati.

7. Jednostavni crtani film Angry Birds Rangolis:

Jednostavni crtani film Angry Birds Rangolis

‘Angry Birds’ arkadna je igra koja je cijeli vrtložila cijeli svijet crtića i dječjih računalnih igara. Svako dijete sada je igralo ovu igru ​​barem nekoliko sati. Majice, kutije za olovke, olovke, olovke i druga roba tražene su posvuda. Ove su slike slatke, a njihove atraktivne boje čine ih savršenim temama za dizajn rangolija! Iako biste trebali biti upozoreni, nije ih tako lako napraviti kako izgledaju.

8. Sažetak crtića Rangolis:

Apstraktni crtani film Rangolis

Dizajn rangoli iz crtića može se koristiti i za prenošenje dubljih poruka! Ne moraju samo uključivati ​​poznate likove iz crtića. Mogu biti jednostavne karikature, simboli jedinstva, mira itd. Ovu vrstu rangoli dizajna možete napraviti za Diwali.

9. Slatki crtani pas Rangoli:

Slatki crtani pas Rangoli

Psi su najbolji prijatelji ljudi i većina djece ih obožava. Čak i oni koji su uplašeni, slažu se da su slike slatke. Ovaj dizajn je jednostavan, a ipak nije jednostavan za napraviti!