9 najboljih plutajućih dizajna Rangolija

Tipične tradicionalne rangolije izrađene su od praha na podu. No, kao i svaka druga tradicija, i rangolis je ažuriran kako bi odgovarao potrebama čovjeka 21. stoljeća. Plutajući rangolis rezultat je ovog stvaranja. U današnje vrijeme rade i žene u urbanim obiteljima. Dakle, nitko nema vremena potrebno za izradu potpunog rangolija. Stoga umjesto toga kupuju naljepnice rangoli, digitalne ili ručno izrađene sa kamenčićima. Ove naljepnice lijepe na podove i služe kao učinkoviti rangolisi. Korak naprijed u kupnji plastične plutajuće rangolije koju možete plutati u velikim zdjelama vode s terakotom.

Različite vrste plutajućih Rangoli dizajna:

Pogledajmo kako nacrtati plutajuće dizajne rangolija s različitim materijalom u različitim uzorcima.

1. Jako ukrašen plutajući Rangolis:

Jako ukrašen plutajući Rangolis

Plutajući rangolis s velikim brojem kamenčića u različitim bojama koji tvore koncentrične krugove ili latice cvijeća jedna su vrsta. Nekima ovo može izgledati previše šareno, ali drugima služi. Imaju u biti tradicionalan izgled i više glazura i sjaja od običnog rangolisa u prahu iz starih dana.

2. Prekrasan plutajući Rangolis:

Prekrasan plutajući Rangolis

Plutajući uzorci rangolija ne moraju biti jednostavni krugovi ili cvijeće. Mogu biti i kreativni dizajni s različitim oblicima i oblinama. Sve što trebate učiniti da biste napravili plutajući rangoli je da svoj dizajn napravite od guste plastike tako da će plutati kada se položi na vodu! Često im se dodaju plutajuće svijeće kako bi bile privlačnije.

3. Cvjetni plutajući Rangolis:

Cvjetni plutajući Rangolis

Plutajući dizajn rangolija u obliku cvijeća s više cvjetova od rhinestona također izgleda sjajno. Kamenje jarkih ljubičastih, zlatnih i bijelih boja dodaje sjaj dizajnu koji ga čini primamljivijim. Ovi su dizajni jednostavni, a opet izgledaju složeno. Ovo je njihova ljepota.

4. Tradicionalni plutajući Rangolis:

Tradicionalni plutajući Rangolis

Plutajući rangolis u tradicionalnim oblicima s kamenjem koje ukrašava rubove dizajna također izgleda sjajno. uzorci su jednostavni geometrijski oblici raspoređeni na umješne načine. Ove rangolije mogu se plutati u velikim zdjelama od terakote s cvijećem i Diyasom i drugim takvim dodatnim ukrasima.

5. Jednostavni plutajući Rangolis:

Jednostavan plutajući Rangolis

Jednostavni plutajući rangoli dizajni uključuju male kružne aranžmane različitih kamenčića. Oni mogu biti napravljeni da plutaju u malim staklenim zdjelicama s cvijećem i Diyasom kako bi im dodali šarm. Korištene boje mogu uključivati ​​crvenu, plavu, zelenu ili tipičnu zlatnu i bijelu, sa svijećom u mrtvoj točki.

6. Mali cvjetni plutajući Rangolis:

Mali cvijet plutajući Rangolis

Jedan od tipičnih, ali lijepih plutajućih rangoli dizajna uključuje male kružne cvjetove izrađene od kamenčića. Svaki od cvjetova ima različitu podlogu i koristi različite kombinacije boja. Zatim se napravi set od šest ili osam cvjetova koji zajedno lebde u velikoj zdjeli. Izgledaju elegantno i lijepo.

7. Crveni i plavi kamen koji plutaju Rangoli:

Crveni i plavi kamen plutajući Rangoli

Plutajući rangoli sa svijećom u obliku crvene ruže u sredini i crvenim, plavim kamenom ukrašenim kružnim obrubom koji ga okružuje izgleda izvrsno! Lako je za napraviti i iznimno je za pogledati. Ovi su dizajni lako dostupni na tržištima.

8. Zvjezdani cvjetni oblik u obliku plutajućeg rangolija:

Plutajući Rangoli dizajn u obliku zvijezde

Plutajući rangoli u obliku zvjezdastog cvijeta također su uobičajena ideja. Granice ovog cvijeća izrađene su lijepljenjem malih kamenčića. Veliki se koriste za druge detalje i ukrase. Dodavanje Diyasa sa strane dodatna je prednost.

9. Prekrasni plutajući Rangoli dizajni:

Prekrasni plutajući Rangoli dizajni

Prekrasan dizajn rangolija s tipičnim indijskim laticama u obliku labuda i središnjim krugom još je jedna izvrsna ideja. Opet se sitno kamenje koristi za izradu obruba, a drugo kamenje različitih veličina i boja za dodatno ukrašavanje oblika. Ovi rangoli dizajni izgledaju sjajno bez obzira na to jesu li lebdjeli zajedno s Diyasom ili sami.