5 slatkih 9 točaka Rangoli/Pulli Kolam dizajna koje možete isprobati na dolazećim festivalima

Rangoli je najljepši dizajn koji će se vidjeti izvan kuće. Ovaj ulazni ukras prvo je što će gost primijetiti kada dođe u posjet. Rangoli se stvaraju uglavnom kako bi se ugodilo bogovima. Rangoli se mogu raditi svakodnevno ili za svečane prigode. Rangoli koji koriste kvadrat 9*9 vrlo su zamršeni i postaju vrlo lijepi.

Najbolji Rangoli/Pulli Kolam dizajn sa 9 točaka sa slikama:

Ovdje ćemo pronaći sa sastavljenim popisom 5 najboljih 9 tačaka Rangoli ili 9 točaka kolam dizajna.

1. Lagani Rangoli s 9 točaka:

Lagani Rangoli s 9 točaka

Ako ste početnik, trebali biste isprobati ovaj jednostavan korak po korak rangoli s 9 točaka. Koraci prikazani u ovom videu su pravi za početnike i nove učenike. Ako slijedite korake, moći ćete raditi sve vrste kolama od 9 točaka. Napravite zamršen dizajn kad budete sigurni u sebe. Koraci pretvaraju rangoli u cvijeće i lišće te u druge geometrijske oblike. Rangoli možete dodati šareni prah kako biste mu dali lijep dodir.

2. Geometrijski Rangoli:

Geometrijski Rangoli

Jedna od mnogih vrsta rangolija je geometrijski dizajn. Ovaj kolam s 9 točaka jedan je od najjednostavnijih, ali najljepših. Upute o tome kako napraviti ovaj rangoli možete pronaći na web mjestu. Ovaj rangoli koristi kvadrat 9*9 za izradu uzoraka kvadrata i trokuta. Koristite boje poput plave, ljubičaste, zelene, crne, bijele itd. Za stvaranje zamršenog dizajna. Naći ćete ih na ulazu u mnoge kuće.

3. Deepam Design Rangoli:

Deepam Design Rangoli

Jedan od sikku kolama s 9 točaka je deepam dizajn koji spaja točkice u likove u obliku diye. Ovaj dizajn rangolija s 9 točaka vrlo je popularan među damama. Ovo proizvode za svoje dnevne ukrase izvan kuće. Ovo je jednostavan dizajn koji se može brzo izvesti. Točke 9 kvadrata spojene su zakrivljenim i ravnim linijama kako bi oblikovale oblike diya. Neki krugovi u središtima dizajna stvoreni su veliki kako bi ovo bilo prilično atraktivno. Možete pogledati dizajne na internetu i stvoriti vlastiti zadivljujući rangolis.

4. Festivalski posebni Rangoli:

Festival Rangoli

Za posebne prigode poput Diwalija i drugih festivala, žene ukrašavaju svoju kuću posebnim rangolisima. Ovaj rangoli poseban je jer je ukrašen i obojen jarkim bojama i uzorcima. Festivalski rangolis oduzima malo vremena i može se naglasiti lit diyama. Muggulu s 9 točaka i 9 pulli kollam sve su vrste festivalskog rangolisa. Na internetu ćete pronaći i dizajne za 9 chukkala muggulu. Prođite kroz upute, a zatim odaberite boje koje želite staviti u rangoli. Boje bi trebale biti svijetle, a rangoli mogu imati rub bijelog praha.

5. Kontinuirani Rangoli:

Kontinuirani Rangoli

Jedan od zanimljivih oblika rangolija je 9 pulli sikku kolam. Ovaj dizajn je kontinuiran gdje započinjete i zaustavljate se na istom mjestu. Ovdje morate zaobići točke kako bi se točkice vidjele i u konačnom dizajnu. Ovaj dizajn obično nije ispunjen drugim bojama. To je samo s bijelim prahom. To se također može učiniti u rangoliju s 9 do 5 točaka. Prvo možete isprobati jednostavne dizajne, a zatim nastaviti s izradom zamršenih.

Rangoli dizajn s 9 točaka

Rangoli s 9 točaka vrlo su popularan izbor za izradu velikih ukrasnih rangolija. Time se stvara veliki prostor za izradu sitnih i zamršenih dizajna. Kollam i muggulu s 9 točaka sve su vrste rangolija. Možete ih stvoriti za svakodnevnu uporabu, ali i za festivale.