9 najnovijih modela dizajna narukvica za djevojčice

Djevojke su jako zabrinute za svoj izgled i vole nositi nakit koji im poboljšava izgled i daje im elegantan i vruć izgled. Mlade djevojke vole nositi elegantni nakit sa slatkim narukvicama kako bi dobile taj elegantan izgled. Narukvice izgledaju vrlo moderno i jako su u modi jer se geliraju i s zapadnjačkom i s istočnjačkom odjećom. Djevojke smatraju narukvice dobrim načinom izražavanja svog stila i mode pred svijetom bez ikakve komunikacije.

Atraktivni nakit za djevojčice za posebne prigode:

Pogledajmo sada 9 najboljih tradicionalnih dizajna narukvica za djevojčice u Indiji:

1. Trendi narukvice za djevojčice:

Trendi narukvice za djevojčice

Kako mlade djevojke uvijek žele nešto moderno i cool izgleda, ove narukvice su savršen izbor za njih. Narukvice izgledaju nevjerojatno i daju im elegantan i vruć izgled kada se nose na kolaž ili bilo koju zabavu. Ako se udružite s trapericama i funky majicama, narukvice dodaju više glamura i daju vam moderan izgled.

2. Bijele i zelene svilene niti narukvice Djevojke:

Bijele i zelene svilene niti narukvice Djevojke

Narukvica je izrađena od svilenih niti, a sjajna kombinacija bijele i zelene boje daje veličanstven izgled. Između nekih narukvica omotanih su laharijskim ili dugačkim stilom, što daje ekskluzivan izgled rukama korisnika.

3. Najnovije narukvice za djevojčice:

Najnovije narukvice za djevojčice

Ova vrsta narukvica različitih geometrijskih oblika izgleda jako cool na mladim djevojkama jer poboljšava njihov izgled i osobnost. Ove vrste narukvica vrlo su stilske i vrlo su popularne pa se mogu kombinirati sa bilo kojom odjećom, a vi zauzvrat izgledate izvanredno i moderno.

4. Drvena narukvica u boji za djevojčice:

Drvena narukvica u boji za djevojčice

Mlada djevojka želi nositi nešto drugačije od drugih kako bi dobili komplimente o svom stilu i izgledu. Drvene narukvice na njemu savršeni su postolje jer izgleda jedinstveno i umjetničko slikarstvo na njemu, opterećuju nositelja komplimentima i čine da se osjećate posebno u gomili.

5. narukvice za djevojčice u akrilnom stilu:

Djevojačke narukvice u akrilnom stilu

Akrilne narukvice vrlo su prikladne za upotrebu i male su težine, to je razlog zašto djevojke preferiraju ove narukvice. Ove narukvice dostupne su u mnogim dizajnom i uzorcima i izvrsne su za ured, nošenje kolaža također se čini super na zabavama i u hangoutima.

6. Dizajnerske staklene narukvice za djevojčice:

Dizajnerske staklene narukvice za djevojčice

Dizajner je ovim staklenim narukvicama dao novi izgled samo izgledajući prekrasno. Narukvice imaju sitno kamenje nabijeno cvjetnim uzorkom, što vam daje tradicionalni i etnički izgled pri nošenju.

7. Nit i biserna narukvica za djevojčice:

Narukvica i biserna narukvica za djevojčice

Biseri su oduvijek omiljeni djevojčici i mogu se nositi bilo gdje bez imalo ustručavanja. Na ovoj narukvici narukvica je bijelih bisera nabijenih dajući narukvici sladak i impresivan izgled. Narukvice su savršen izbor za djevojku koja ide na kolaž.

8. Djevojačke narukvice u srebru:

Girls Bangles in Silver

Čini se da su ove srebrne narukvice vrlo jednostavne, ali u sebi imaju dašak elegancije. Srebrne narukvice izgledaju sjajno i uz zapadnu i istočnu odjeću i čine da izgledate fenomenalno. Narukvice su izdržljive pa se jednom kupljene mogu koristiti godinama.

9. Metalne narukvice za djevojke za zabave:

Metalne narukvice za djevojke za zabave

Djevojke se vole drugačije oblačiti za zabave tako da ih svako oko primijeti. Ova sjajna metalna narukvica pomaže im da dobiju željeni izgled. Narukvica ima oksidirane narukvice, a pred kraj narukvice optočene kamenjem daju blistav učinak i pomažu privući pozornost drugih.

Djevojke nose one narukvice koje se lako nose i njima se rukuje te im daje potpuno novi izgled i još privlačniji. Danas dobivate narukvice različitih oblika, dizajna i metala te možete odabrati i odabrati onu prema svojim potrebama i stilu. Bangle su jedan od najjednostavnijih načina da ostavite utisak na druge i da izgledate elegantno i moderno.