Kako napraviti Mehndi dizajn – NAŠA TOP 3

Mehndi igra ključnu ulogu u nekoliko navrata diljem svijeta. No, u indijskoj kulturi ima svoju važnost slaviti nekoliko funkcija, osobito brakova. Održava se zasebna ceremonija pod nazivom Mehndi Rasam na kojoj se pobožni mehndi dizajni nanose na ruke, ruke i noge radi dostojanstvenog izgleda. Neke mladenke također nose mehndi privremene tetovaže na leđima, struku i vratu kako bi dizajnerici donijele novi izgled. Neke kaste u Indiji također imaju tradiciju izrade mehndi dizajna na rukama mladoženja.

Kako učiniti Mehndi dizajn našom top 3

Priorat, žene su izrađivale mehndi dizajn uz pomoć štapića koji su činili oblike poput krugova, srca, cvijeća i još mnogo toga. No s promjenjivim trendom, dizajni su poprimili i dizajnerski dodir. Razmišljate kako izraditi mehndi dizajn koji će vašim rukama dati blistav izgled? Kako primijeniti dizajne mehandi dajući im tradicionalan, ali zapadnjački dodir?

Kako napraviti top 3 Mehndi dizajna -2

Kako napraviti Mehndi dizajn kod kuće:

Provjerimo neke dizajne i znanje o izradi mehndi dizajna na tri osnovna načina, ali ipak na elegantan način.

Kako napraviti top 3 Mehndi dizajna -3

1. Indijski mehndi dizajn:

Indijski mehndi ima svoju povijest. Također, poznat kao kana, indijski mehndi naširoko uključuje lijepe oblike s nevjerojatnim oblinama poput cvjetnog dizajna, dizajna manga, ukrasnih krugova, zakrivljenih pupoljaka, oblika srca i još mnogo toga. Dizajni indijske kane su najsitniji koji potpuno ispunjavaju ruke, a da ni jedan kut ne ostane prazan.

Indijski Mehndi dizajn

Tražite novi koncept kako napraviti mehndi u indijskom dizajnu pomoću cvjetnog uzorka! Evo što možete isprobati za novi dizajnerski mehndi dizajn s etničkom notom. Cvjetni mehndi dizajni široko se koriste uzorci cvijeća poput lotosa, ruže, jednostavnih cvjetova s ​​laticama srca, dizajna pupoljka kane itd. Cvjetni dizajni simboliziraju sreću, radost i cvjetnu budućnost za najbolje želje, dok dizajn lotosa posebno znači ženstvenost, čistoću, ljepotu, milost i senzualnost. Slatki pupoljci dizajnirani su za plodnost i radost nove mladenke za novi početak.

Indijski mehndi dizajn -2

Drugi dizajn koji se naširoko koristi za ukrasni mehndi je dizajn pauna. Dizajni se nose u jednoj ruci okruženi malim čarima kako bi paunu dali novi debi. Također su stvoreni na podijeljen način gdje se pravi pun paun kombiniranjem dviju ruku. Neke mladenke također nose par pauna i pauna koji bi im trebao poslužiti za novi život. Prekrasni dizajni kane od pauna simboliziraju umjetnost, dolazak dobrog provoda i još mnogo toga.

Osim svega ovoga, poznati su i drugi dizajni poput vrabaca, papiga, riba, leptira, vodenih dizajna koji daju etnički izgled.

2. Arapski mehndi dizajn:

Pitate se kako dizajne mehndi učiniti prikladnim čak i za male prilike! Tražite dizajn koji bi vašoj ruci dao elegantan izgled! Arapski mehndi dizajni najbolji su za to. Ovakvi su dizajni prikladni za sve prigode, pa čak i za privremenu tetovažu na tijelu. Arapski mehndi kombinacija je nekoliko malih dizajna koji se nose uglavnom na sredini ruku. Arapski dizajn obično daje vašim rukama veličanstven izgled. Ali ne pokriva ruku u potpunosti i stoga nije idealan svadbeni mehndi dizajn.

Arapski Mehndi dizajni

Dizajni na arapskom mehndi općenito su izrađeni od cvjetnih ideja pričvršćenih vinovom lozom kako bi dali sve veći izgled od zgloba do vrha prsta. Dizajni su također povoljni za izradu narukvica, narukvica, prstena i još mnogo toga. Mali su i široki s debelim obrubom koji vam daje tamne boje. Neki mu daju i dizajnerski pečat primjenom s dvostrukim mehndi čunjevima, crnim i pravilnim. Obrub oblika izrađen je crnim mehndijem, dok je punjenje sitnih čari, točkica, pupoljaka itd. Napravljeno običnim mehndijem. Ovo daje jedinstven, ali privlačan dodir arapskom mehndiju.

Arapski mehndi dizajn -2

Arapski mehndi dizajni nadaleko simboliziraju vrhunsku stvarnost, ženstvenost, gracioznost, ljepotu, uspjeh, vitalnost i još mnogo toga što je najvažnije za svaku priliku. Daje graciozan izgled ne samo sareeju i haljinama, već i zapadnjačkim odijelima.

3. Indo-zapadni mehndi dizajn:

Tražite kako napraviti mehndi dizajn koji je mješavina starih i najnovijih dizajna! Želite pružiti ekskluzivan izgled svojim rukama za posebne prigode poput vjenčanja, karva chauth, vjerskih funkcija, tuširanja za bebe i još mnogo toga! Ovdje je prilično moderan dizajn koji se široko koristi u bilo koju svrhu.

Indo-zapadni Mehndi dizajn

Indo-zapadni mehndi dizajni savršeni su par za ljupku generaciju koja svaki put traži nešto novo. Oblici ove vrste mehndi dizajna inspirirani su arapskim dizajnom mehndi, dok su punila, čari i oblici nadahnuti tradicionalnim dizajnom mehndi. Također nosi sličan dizajn cvijeća, srca, pauna, vinove loze itd., Ali na drugačiji način. Općenito se tiskaju na rukama kako bi ukrasili zakrivljene dijelove poput dlanova, strana ručnog zgloba, prstiju itd. Također krase noge na gležnjevima, prste na stopalima i nožne prste.

Western Mehndi Designs

Indo-zapadni mehndi daje vam uvid u suvremene dizajne mehndi, arapske dizajne mehndi i indijske dizajne mehndi. Također je istaknuti mehndi dizajn koji su mladenke ovih dana odabrale za svoja vjenčanja. Simetrični dizajn također ostavlja rupe na rukama koje su također ispunjene svjetlucavim bojama. Može se nositi i u malim modelima i u velikim modelima prema izboru aplikatora.

Tako ćete sada dobiti odgovor na sva vaša pitanja u vezi s načinom izrade dizajna mehandi za bilo koju priliku, zar ne! Osim svih gore navedenih dizajna mehndija, možete birati između marokanskih dizajna mehndija, dizajna glitter mehndija, dizajna mughlai mehndija, dizajna svadbenih mehndi, raznobojnih dizajna mehndija itd. Prema vašem izboru i mogućnosti. Svi gotovo imaju isti oblik i dizajn, ali svi imaju svoje karakteristike i razlike. Općenito se razmišlja o dizajnu mehndija s altom, koji je vrsta kane koja se u Bengalu široko koristi za ukrašavanje mladenkinih ruku i nogu. Dodatak je onima koji pate od alergija na kana ili mehndi.