9 popularnih mehndi umjetnika u Chennaiju

Umjetnost Mehndija naziva se kana ili Mehndi. Indijska vjenčanja nisu potpuna bez ceremonije mehandi, a rituali mehendi ceremonije slijede se u svim dijelovima zemlje gdje su mladenkine ruke ukrašene ljupkom crvenom bojom mehndi.

U tim svečanim ili svadbenim prilikama mladenci se uglavnom bave tradicionalnim indijskim dizajnom. Kana je prirodno središte i sigurna je za sve tipove kože. Postoji mnogo mehandi umjetnika koji su posebno obučeni za projektiranje mehendija. Evo 9 najboljih mehndi umjetnika u Chennaiju zajedno s njihovom adresom i kontakt brojem.

Popularni mehndi umjetnici u Chennaiju

Poznati i najbolji Mehendi umjetnici u Chennaiju:

Moramo pogledati prvih 9 dizajnera mehndija u Chennaiju.

1. Umjetnost Ayesha Mehndi:

Mehndi dizajneri u Chennaiju

Nesumnjivo je jedna od najboljih svadbenih mehndi umjetnica u Chennaiju; Ayesha ima postrojene ljude kako bi od nje radili dizajne mehandi tijekom cijele godine. Imenovala je petnaestak mehndi umjetnika koji su dobro obučeni. Iako skupi, stilovi su im rasprostranjeni, a dizajn će biti izvanredan.

Adresa: Gujji Naicken 2nd Cross St, Anna Nagar East, Chennai, Tamil Nadu 600104

Telefon: 098404 11426

2. Subha Mangala Mehndi dizajner u Chennaiju:

Subha Mangala

Subhamangala je jedan od vodećih mehndi umjetnika, njezin planer vjenčanja nudi internetske informacije i detalje o ceremoniji Mehandi, a također pruža i bolivudsku Mehendi umjetnicu koja je ukrasila ruke lijepih žena. Potrebno je samo odlučiti o datumu vjenčanja, a za ostalo će se pobrinuti Subha grupa.

Adresa: NO 17, prizemlje, kompleks Vairams No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 600017

Telefon: 044 4202 4041

3. Manisha Modi Najbolji Mehndi umjetnik:

Maniša Modi

Poznata je po svom brzom preokretu i originalnosti, umjetničko djelo Manishe Modi neusporedivo je po pitanju dizajna Mehendi u Chennaiju. Većina mladenki i žena svih dobi hvali njezin rad. Njezina specijalnost uključuje arapski, Hiramoti, Rajasthani, Bombay i Jaipuri Henna stil.

Adresa: 869, Poonamallee High Road, B-25, PA tornjevi, Kilpauk, Chennai-600010.

Telefon: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Artist in Chennai:

Shingar Bridal Mehendi

Shingar je dobro poznata po svom maštovitom i kreativnom dizajnu, ova umjetnica iz Mehendija sa sjedištem u Čenaju koristi svu prirodnu kanu, što svježiju. Imaju različite stilove svadbenih mehndi dizajna, cijene su razumno postavljene, a dizajn klijent može odabrati prema svojim zahtjevima.

Adresa: 18/45, ulica Thakkar, u blizini novih trgovina Saravana, Purasawalkam, Chennai, Tamil Nadu 600007

Telefon: 098405 74443

5. Rajeswari najbolji mehndi umjetnik u Chennaiju:

Rajeswari mehndi umjetnost

Rajeswari strast odnosi se na dizajne mehandi i ima iskustvo od 10 godina. Svaki put radi različite i jedinstvene dizajne za svoje klijente i osigurava da su potpuno zadovoljni i zadovoljni njezinim dizajnom. Pružaju usluge koraka na vratima diljem Chennaija, a također izlaze i izvan postaje u Tamil Naduu.

Adresa: #4, Praveen Flats B-8, Gandhi Street, Chitlapakkam, Chennai-600064

Telefon: +91 44 33267228

6. Dizajner Priya Mehendi u Chennaiju:

Umjetnost Priya Mehendi

Priya Srinivasan je profesionalna dizajnerica mehndija koja nudi usluge u Chennaiju; ona ide dalje kako bi osigurala da njeni klijenti dobro prihvaćaju njezine usluge. Od svadbenih svečanosti do prijema i rođendana s etničkom tematikom, sve ima svoj vlastiti skup osamljenog dizajna, a njezini će se dizajni mehandi temeljiti na ukusu klijenata.

Adresa: #17, FE, 2. blok, stanovi Arti Rajalakshmi, cesta Old Township Ambattur, Chennai, Tamil Nadu 600053

Telefon: 099403 72990

7. Umjetnost Anitha Mehndi:

Umjetnost Anitha Mehndi

Anitha svojim klijentima radije daje svaki put jedinstveni dizajn; ona ne ponavlja dizajne. Jedna je od najboljih profesionalnih dizajnera mehendija u Chennaiju. Njezini složeni dizajni događaju od kane čine veličanstveniji nego ikad. Lako prikuplja pohvale, njeni troškovi su u granicama proračuna.

Adresa: No 9/18,120, Mint Street, Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Telefon: +91 – 9884288457, 9445336110

8. Umjetnost Shrinivas Mehndi:

Umjetnost Shrinivas Mehndi

Shrinivas je dobro profesionalni mehndi umjetnik od oko 20 godina; umjetnost kane započeo je s 9 godina. Mnoge poznate osobe kada posjete Chennai neće propustiti da od njega izvedu umjetnost mehandi. Njegove će naknade biti malo veće, ali njegova usluga klijentima očarat će sve.

Adresa: 2, T P Koil Street, Triplicane, Chennai, Tamil Nadu 600005

Telefon: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi umjetnica u Chennaiju:

Sneha Jain mehndi

Sneha je prilično nova na tržištu i stoga izbacuje inovacije kao nijedna druga. Ona je stručnjak za modernu i konvencionalnu umjetnost Henna. Kaže da primjena mehandije nije samo posao; to je umjetnost koja zahtijeva vrijeme i posvećenost kako bi dala savršeni mehndi dizajn i usrećila klijenta svojim inovativnim dizajnom.

Telefon: 9940218210

Zaključak:

Sam grad Chennai bogat je svojom tradicijom i ritualima, posebno kada je riječ o vjenčanju i ceremoniji mehendija, radije sve čine savršenim. Tako će svi gore navedeni profesionalni mehndi umjetnici u Chennaiju samo ispuniti svoj san svojim jedinstvenim, inovativnim i kreativnim dizajnom koji će pomoći istaknuti tu etičku kulturu i omogućiti da do kraja sjednu na to prijestolje hvale.