9 najnovijih i popularnih dizajna Gol Tikka Mehndi

Mehndi dizajni dostupni su u raznim izvedbama koje uključuju dizajne manga, dizajne listova, dizajne pauna itd. Međutim, među ostalim, dizajn tikki mehndi smatra se podrijetlom dizajna mehndi. Nema sumnje da je dizajn prilično tradicionalan, i dalje mu se sviđaju djevojke i dame jer daju jednostavan, ali elegantan dizajn za nošenje.

Najnoviji i popularni Gol Tikka Mehndi dizajni

Moderan i lijep dizajn Gol Tikka Mehndi sa slikama:

Evo jedne preslatke kolekcije dizajna tikka mehndi koja vam može osvojiti srce jednim pogledom.

1. Stražnji cvjetni mehndi:

Natrag Cvjetni Mehndi

Jedan od popularnih dizajna u gol tikka mehndi dizajnu je onaj koji čini uzorak cvijeta. Dizajn je napravljen kombiniranjem različitih točaka različitih veličina. Vrhovi prstiju također imaju sličan izgled. Ova vrsta mehndija preferiraju mlade djevojke koje vole dizajnirati na jednostavan način, ali privlačan.

2. Tikka u arapskom stilu Mehndi:

Tikka u arapskom stilu Mehndi

Dizajn Gol tikki mehndi, izrađen s dodirom arapskog dizajna, daje prekrasan uzorak. Mehndi je napravljen slično omatajućoj puzavoj biljci u različitim oblicima koji tvore uzorke.

3. Mehndi Payal dizajn za noge:

Mehndi Payal dizajn za noge

Želite imati Payal Charm dizajn na nogama! Mehndi tikki dizajn zasigurno bi vam dao najbolji. Mehndi sadrži šarm velikog cvijeta u sredini s jinglom oblikovanim oko stopala.

4. Oblik oka Mehndi dizajn:

Oblik očiju Mehndi dizajn

Jedinstven mehndi dizajn tikki uzorak napravljen uz pomoć nekoliko tamnih tikki na njemu, dobiva oblik očiju kako bi bio ljepši. Dizajn je izrađen s različitim uzorcima koji se kombiniraju u cvjetni dizajn.

5. Rajasthani mladenka Mehndi:

Rajasthani svadbeni Mehndi

Rajasthani mehndi tikka dizajni prilično su u trendu među mladenkama jer daju sitne i ručne dizajne. Izrađene od tankog stošca i obloga, ruke, dlan i prsti ispunjeni su sličnim dizajnom kako bi dali glamurozan izgled. Pomaže privući pozornost tijekom vjenčanja.

6. Dizajn angažman Mehndi:

Zaručnički Mehndi dizajn

Dizajn koji se može koristiti u ceremonijama zaruka napravljen je pomoću mehndi tikke, dajući oblike poput okruglog cvijeta, pauna i narukvice. Mehndi daje elementarni dizajn sa sličnim vrhovima prstiju. Ovaj dizajn je klasični uzorak koji daje završni izgled pravilnom strukturom.

7. Tradicionalni Mehndi dizajn:

Tradicionalni Mehndi dizajn

Želite svojim rukama dati tradicionalan izgled! Ovdje je uzorak koji je napravljen kombinacijom cvijeća i pruga u obliku mreže. Dizajn daje zasjenjenu boju bojama. Ovo je mali tamni i debeli dizajn koji se preferira na bilo kojim tradicionalnim funkcijama.

8. Crna sa Mehndi dizajnom u crvenoj boji:

Crna s dizajnom Mehndi u crvenoj boji

Crna i crvena daju veličanstvene mehndi tikka dizajne 2020. Mehndi se primjenjuje u dvije boje, gdje se crna koristi za izradu obruba, dok se crvena koristi za popunjavanje sitnih dizajna i tamnih područja. Ova vrsta dizajna ovih je dana u nadolazećim trendovima.

9. Dizajn nakita Mehndi:

Dizajn nakita Mehndi

Djevojke sada koriste dizajn tikka mehndi za izradu nakita na rukama. Sličan dizajn napravljen je na stražnjoj strani šake, s kružnim cvijetom u obliku narukvice i raznim točkastim cvjetnim prstenovima spojenim na njega.

Popularni dizajni mehndi tikka koji se ovih dana izvode su dizajn tikka u stilu narukvice, okrugli arapski crni mehndi, cvjetni dizajn, križasti dizajn, dizajn u stilu tikke u obliku lista, kružni dizajn bajramskog tikka i još mnogo toga. Prilikom izrade takvih dizajna za mladenke, dizajnu se dodaju i sjaji kako bi bio ugodniji.