9 Mehndi dizajna preslatke Bishe Mistry sa slikama

Bisha Mistry je poznata i kvalificirana umjetnica mehendi i ima revnost za svoju umjetnost, što dovodi do kreativnosti. Želi li netko tradicionalan ili suvremen dizajn, dobra je u predlaganju dizajna prema prigodama. Dizajni Bisha Mistry Mehndi različiti su u uobičajenom tradicionalnom dizajnu. Bishain inspirativan dizajn govori o njezinom kreativnom talentu.

Mehndi dizajni Bishe Mistry

Bisha Mistry također koristi drago kamenje, kamenčiće i dragulje za svoje dizajne kako bi mladenkama dala elegantan izgled.

Bisha Mistry Mehndi dizajnira sa slikama:

9 sjajnih dizajna Bisha Mistry Mehandi za sve vrste prigoda.

1. Prekrasni bijeli dizajni kane:

Prekrasni bijeli dizajni kane

Ova bijela mehndi umjetnost učinit će vas očaravajućim. Svjetlucavi su korišteni za poboljšanje izgleda, međutim, ovo je metalna kana. Ovaj Mehandi nalazi se na začelju ruke i odgovarat će djevojkama adolescentnog doba. Ovo se čak može koristiti za vjenčanje za mladenku koja želi biti jedinstvena.

2. Cvjetni Mehandi dizajn za ruke:

Cvjetni Mehandi dizajn za ruke

Ovaj cvjetni dizajn mehendi je bez presedana. To je cvjetni dizajn sa srebrnim nijansama, a prsti su ostavljeni prazni kako bi se istaknuo dizajn dlana i zapešća. Ovaj se dizajn može koristiti za sjajne zabave. Složenost dizajna dokazuje koliko je strastvena i predana svom poslu.

3. Dizajn pauna Mehendija za pune ruke:

Peacock Mehendi dizajn za pune ruke posla

Prikaz pauna čini ga tako razmetljivim s dugim vratom sa bočnim dizajnom manga sa strane i ispunjenim križnim linijama i točkama. Zglob je dizajniran s dizajnom manga i lišća te je istaknut nijansama. Ovo je tradicionalni dizajn i svi ga primjenjuju. Njezina vještina je nevjerojatna.

4. Kružni Mehandi dizajn za obje ruke:

Kružni Mehandi dizajn za obje ruke

Ovaj jednostavan kružni Mehandi dizajn savršen je i za dlan i za ruke. Prsti se daju spiralnim potezima, a vrhovi su ispunjeni mehandi kako bi dobili bogat izgled. Između dlana i prstiju tri točke su date kao cvijet kako bi naglasile dizajn. Jednostavan je dizajn i bit će dobar za djecu.

5. Sjajni i obojeni Mehandi dizajni:

Sjajni i obojeni Mehandi dizajni

Ovaj besprijekoran dizajn mehandi u boji izgleda elegantnije na rukama. Ovo je jedan od jedinstvenih dizajna Bisha Mistry Mehndi. Dizajniran je s vrlo rijetkom kombinacijom zlatne, ružičaste i plave boje. Plavo kamenje mjesta su na zjapovima, a rubovi su ispunjeni rubovima. Zlatni sjaj koristi se za isticanje cjelovitog dizajna.

6. Crno -bijela boja Mehendi dizajn:

Crno -bijela boja Mehendi dizajn

Ovaj zadivljujući arapski dizajn dat je kombinacijom crno -bijelog, koja počinje od vrha prsta i rasteže se do ruke. Cvjetni potezi sa spiralnom linijom izgledaju jednostavno, ali elegantno. Praznine su naglašene bijelim sjajem između dizajna. Ovo je jedan od veličanstvenih Mehndi by Bisha Mistry.

7. Prekrasan Mehndi dizajn:

Prekrasan Mehndi dizajn

Ovo je čudesni cvjetni Mehendi dizajn za svaku suvremenu mladenku. Osnovni dizajn sastoji se od nekih cvjetnih motiva, uzoraka paisleyja i malih lisnatih i mango uzoraka. U cvijeću je dodijeljena sjena za zadivljujući izgled ove vrste jednostavnih dizajna mehndi.

8. Moderni Mehendi dizajni:

Moderni Mehendi dizajni

Ovo je najnoviji i trendovski dizajn koji se ne može zamisliti. Ovaj mehandi dizajn vrlo je jednostavan, hrabar i elegantan. Dizajniran je samo sa spiralama, a vrhovi i rubovi istaknuti su kako bi dali zapanjujući izgled. Isti dizajn uzorka koristi se od početka do vrha srednjeg prsta, a ostali prsti ostaju prazni kako bi dizajn izgledao jednostavnije i izvanrednije.

9. Nevjesta Mehndi dizajn za vjenčanje:

Nevjesta Mehndi dizajn za vjenčanje

Ovaj se dizajn prilično razlikuje od ostalih dizajna svadbenih mehendija. Dlan je dat s nekoliko oblika manga, a obris je istaknut. Zglob ruke dizajniran je spiralnim i web paukom, ostavljajući razmak između dizajna kako bi se dobio apsolutno elegantan izgled. Prsti su dati s malim listovima i okruglim dizajnom.

Bilo da se radi o suvremenom, tradicionalnom dizajnu ili potpuno drugačijem stilu, Bisha Mistry može pružiti najbolje ideje i dizajne koji se temelje na prilikama. Ova umjetnica kane dodaje prednost svojoj kreativnosti dodavanjem dragog kamenja i nakita. Svi se dizajni mogu koristiti ovisno o prilikama i izboru. Svojim će tradicionalnim odijelima svi izgledati zapanjujuće.