8 najboljih trbušnih mehndi dizajna sa slikama

Nanošenje Mehandija na kožu traje od pamtivijeka. To je oblik umjetnosti za koji se čini da nikad ne stari. U davna vremena uglavnom su žene azijskog i afričkog podrijetla primjenjivale Mehndi, ali je u posljednje vrijeme primjena Mehendija dobila novi zaokret. To je postao trend među većinom žena koje žive diljem svijeta. Budući da je nanošenje Mehandija jednostavno, bezbolno i nije trajna oznaka na tijelu, postalo je popularno u cijelom svijetu u obliku privremene tetovaže.

Belly Mehendi Designs

Iako je primjena Mehndija uobičajena na rukama i nogama, žene nanose Mehandi i na trbuh. Druga je činjenica da je u nekim kulturama Indije primjena Mehndija na trbuh trudnica nešto uobičajeno, ali je trbuh Mehendi postao novi trend i među ženama. Evo popisa nekih lijepih trbušnih Mehndi dizajna sa slikama koje biste svakako cijenili.

Najbolji trbušni mehndi dizajni sa fotografijama:

1. Cvjetni trbuh Mehendi dizajni:

Cvjetni trbuh Mehendi dizajni

Ako želite pokazati ravan trbuh s prekrasnom privremenom tetovažom, ovaj bi vam dizajn uspio jer nije samo lijep, već je i vrlo lijep za pogledati. Primijenite ovaj Mehndi dizajn i šepajte svojim ravnim trbuhom.

2. Jednostavan Belha Mehandi dizajn:

Jednostavan dizajn trbuha Mehandi

Ovo je jednostavan i mali dizajn Mehendija primijenjen oko područja pupka i savršen je za isticanje vašeg ravnog trbuha bez da izgledate ljepljivo. A najbolji dio ovog dizajna mehandi je to što će ići čak i uz zapadnjačku odjeću.

3. Dizajni Mehendi puzavog trbuha:

Cheper Belly Mehendi Designs

Ovo je vrlo lijep mehndi dizajn nacrtan na trbuhu i savršen je ne samo za razmetanje ravnog trbuha, već i za svečanosti i druge prigode.

4. Pauk trbuh Mehndi dizajn:

Spider Belly Mehndi dizajn

Ovo je simpatičan zamršen mehendi dizajn koji ne treba riječima da ga opiše. Vrlo jednostavan, a opet lijep mehandi dizajn koji je dizajniran za razmetanje u bilo kojoj vrsti prilika.

5. Prekrasni Caterpillar Belly Mehandi dizajni:

Caterpillar Belly Mehandi dizajn

Ovo je još jedan prekrasan dizajn mehndi tetovaže koji se može nacrtati na trbuhu. Volim ovaj dizajn nazvati dizajnom ‘gusjenice’ zbog izbočina oko dizajna. Ovo je doista prekrasan dizajn za vas da se razmećete svojim stilom i ravnim trbuhom.

6. Složeni trbušni mehendi dizajn:

Zamršen dizajn trbuha Mehendi

Trudnoća je najljepše razdoblje u životu žene. I premda neke kulture imaju običaj primjenjivati ​​Mehendi na trbuh trudnice, ipak biste ga mogli primijeniti čak i ako ne vjerujete u stare običaje i rituale. Mislim, ne trebaju vam običaji da vam kažu kada izgledate lijepo?

7. Cool Belly Mehndi dizajni:

Cool Belly Mehndi dizajni

Ovo je vrlo lijep mehndi dizajn koji će izgledati izvrsno ako imate ravan trbuščić i očajnički se želite njime razmetati jer je ovo jedan od onih prekrasnih dizajna koji vas neće iznevjeriti.

8. Šareni trbušni mehandi dizajn:

Šareni dizajn trbuha Mehandi

Ovo je vrlo šareni Mehendi dizajn koji izgleda nevjerojatno i izvrstan je izbor za nanošenje na trbuh.

Ako želite da vaš Mehendi izgleda najbolje, preporučljivo je nanijeti mješavinu šećera i limuna. Tako će boja biti trajnija.