50+ najnovijih Mehndi dizajna za sve prigode i festivale 2021!

Najnoviji Mehndi dizajni

Mehndi je oblik body arta, sličan privremenoj tetovaži, koja se primjenjuje na rukama i nogama za posebne svečanosti i festivale. Prilično je popularan u hinduističkoj i islamskoj kulturi, posebno u Indiji, Pakistanu i nekoliko drugih zemalja. Smatra se povoljnim i simbolizira sreću, zdravlje, plodnost i sreću.

Zapravo, u Indiji postoji izreka da što mlađi mehndi postaje mlađi, to je više voli njezin muž i tazbina. Primjena Mehendija postala je jedinstven i bitan dio svih vrsta prigoda i festivala za žene. Želite li da se vaš mehndi istakne sljedeći put kada bude obiteljsko okupljanje? Čitajte dalje kako biste otkrili neke od najljepših, jedinstvenih najnovijih dizajna mehndi za vas !!

50+ najnovijih Mehndi dizajna koje ćete isprobati 2021 .:

Želite li biti jedinstveni i kreativni što se tiče vašeg dizajna mehndi? Sastavili smo izbor modernih i najmodernijih dizajna kane za vaše ruke. Čitajte dalje kako biste saznali više.

1. Elegantan kreativni Mehndi dizajn:

Elegantan kreativni Mehndi dizajn

Ovaj Mehendi dizajn jednostavan je za primjenu, ali izgleda zapanjujuće. Prekrasan uzorak s cvjetnim motivima od kažiprsta do malenog izgleda jako lijepo. Listovi su istaknuti hrabrijim potezima i dodaju šarm dizajnu. Nježne staze s točkama koje se protežu od cvjetnih motiva na zglobu izgledaju elegantno i čine da se dizajn istakne.

 • Povod: Može se ukrasiti za svaku prigodu jer je dizajn neotradicionalni.
 • U paru sa: Može se upariti s ležernom trendovskom odjećom i modernom metalnom narukvicom za dovršetak izgleda.

2. Zamršen cvjetni Mehndi dizajn:

Složeni cvjetni dizajn Mehndi

Ovaj dizajn jedinstven je po očaravajućim cvjetnim cvjetovima i zamršenim detaljima. Prekrasan cvjetni motiv koji dominira u središtu izuzetno je upadljiv sa svojim urednim detaljima i zasjenjenim izgledom. Jedinstveni vrtlozi i lisnati putovi koji se protežu od njega dodaju eleganciju uzorku. Svaki prst ima jedinstven dizajn s čipkastim uzorcima, vrtloženjima i vrtlogima, što mu daje izgled koji oduzima dah.

 • Povod: Pogodan je za ceremonije poput vjenčanja i festivale poput Bajrama i Diwalija.
 • U paru sa: Najbolje ga je upariti s odjećom Indozapada, poput palazza, suknji i sharara. Prsten koji upada u oči na srednjem prstu i teška narukvica upotpunit će vaš izgled.

3. Najnoviji trendovski dizajn Mehendi:

Najnoviji trendovski dizajn Mehendi

Volimo uparivanje simetričnog dizajna mozaika s tradicionalnim oblinama i cvjetnim motivima! Zasjenjeni cvjetni uzorci koji naglašavaju lišće izgledaju iznimno zanosno. Uredni detalji i pažljiv razmak između načina daju dizajnu oštar izgled. Čipkasti uzorak na zglobu koji završava siluetiranim cvjetnim uzorkom izgleda oštar i sofisticiran. Svaki vrh prsta ima jedinstven dizajn koji mu daje moderan izgled.

 • Povod: Ovaj dizajn pogodan je za složene funkcije poput vjenčanja i festivala poput Dussehre, Teeja i Diwalija.
 • U paru sa: Najbolje izgleda kada se udruži s etničkom odjećom poput lehengasa i sarija. Teški etnički nakit, poput metalnih ogrlica i dugih lanaca, dodatno će uljepšati vaš cijeli izgled i zasigurno će vam okrenuti glave !!

4. Tradicionalni Mehendi dizajn:

Mehendi dizajn Najnovije

Ovaj mehndi dizajn sadrži cvjetne motive, čipkaste uzorke i prekrasne geometrijske uzorke. Dizajn na obje ruke je drugačiji, dodajući šarm izgledu. Pametna upotreba podebljanih poteza za lišće i prekrasna igra razmaka i različitih uzoraka jedan do drugog izgleda izvrsno. Ovaj dizajn je prilično jednostavan za crtanje i prikladan je i za početnike.

 • Povod: Može se ukrasiti za razne festivale poput Ramzana, Diwalija, Dussehre itd.
 • U paru sa: Može se kombinirati s tradicionalnom odjećom poput salwar kameeza i dugim suknjama s modernim nakitom.

5. Najnoviji stilski Mehndi dizajn:

Najnoviji stilski Mehndi dizajn

Ovo je zamršen i ekstravagantan dizajn za one koji vole jednostavnost i žele se istaknuti. Dominira kružnim cvjetnim motivima i jaalidarskim čipkastim uzorcima, izgleda i elegantno i elegantno. Razmak oko središnje cvjetne staze privlači pozornost i naglašava ljepotu svakog sitnog detalja dizajna. Zamršeni vrtlozi i vrtlozi, uz igru ​​svijetlih i tamnih poteza, daju jedinstven dodir ovom Mehendi uzorku.

 • Povod: Ukrasite ruke ovim izuzetnim dizajnom na vjenčanjima i obiteljskim okupljanjima.
 • U paru sa: Zalijepite ga teškim lehengama i sarijima i uživajte u komplimentima koji vam se slijevaju !!

6. Cvjetni Mehendi dizajn:

najnoviji cvjetni dizajn mehendi

Ovo je prilično slatko i jednostavno za napraviti elegantne najnovije dizajne mehndi. To je moguće i učiniti sa svima. Ovo je prilično u trendu s obzirom na to da je prekrasan cvijet započeo na uglu blizu palca, a kasnije se proširio na prste u obliku zamršenih detalja i dizajna. Neki izvrsni oblici i cvjetni uzorci dodani su kako bi dizajn učinili privlačnijim. Ovaj je dizajn idealan za djevojke koje ne vole luckast ili ekstravagantan dizajn.

 • Povod: Isprobajte ovaj stil za jednostavno vrijeme festivala.
 • Pogodno mjesto: Ovaj dizajn dobar je samo na stražnjoj strani šake.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijepe prstenje i narukvice kako bi vam pristajali.

7. Meandi uzorak pauna:

najnoviji Peacock Mehandi uzorak

Ovo je velika ljepota i dizajn koji svi vole. Dizajn pauna kao takav je takva ljepota i intenzivan je. Ovdje se može vidjeti da su cijele ruke ukrašene prekrasnim paunovim uzorkom u kombinaciji s još nekoliko izvrsnih uzoraka. Detalji su prilično unutrašnji. Nastavlja se do kraja i potpuno je vrijedan sline. Svaka žena preferira najnoviju sliku dizajna kane mehndi.

 • Pogodno mjesto: Nosite ga na rukama za najbolji izgled.
 • Povod: Ovaj stil je dobar i prikladan za nošenje tijekom proslava.
 • Odgovarajući pribor: Isprobajte ovo s lijepim narukvicama za nošenje.

8. Mehendi dizajni za stražnju i prednju stranu ruke:

Mehendi dizajni za stražnju i prednju stranu

Fantastičan mehndi dizajn za stražnju i prednju stranu ruke, cvjetni uzorci su izraženiji u malim detaljima. Sredina glavnog cvijeta ispunjena je mrežom, dok se proširenja u stilu pauna koriste za proširenje dizajna. Uzorak je dodatno produžen prema prstima. Sličan stil usvojen je za stražnju stranu. Cjelokupni dizajn Mehandija vrlo je jednostavan; čak i amater također može napraviti ovaj dizajn. Za izradu ove najnovije mehndi slike nije potreban profesionalac; jednostavan je i elegantan.

 • Odgovarajući pribor: Kako bi mu bilo lijepo, mogu se koristiti i svjetlucavi i ukrasni instrumenti. Dodajte lijepe prstene za prste.
 • Pogodno mjesto: Ovaj dizajn treba postaviti sa stražnje i prednje strane ruke.
 • Povod: Nosite ga za vrijeme festivala.

9. Različiti cvjetni Mehandi dizajn:

Cvjetni Mehandi dizajn

Ova najnovija fotografija dizajna mehndi najbolja je za one koji vole umjeren dizajn mehndija. Ovo nije preveliko i otmjeno, ali ni previše jednostavno. Cvjetni uzorci izrađeni su u krugu i okrugli na sredini ruke. Ovo je super elegantno i prekrasno, izgleda dobro na mnogim ženama. No po mogućnosti bi ovo trebale isprobati žene svijetle puti.

 • Povod: Ovaj prekrasan dizajn savršen je ne samo za obiteljske funkcije, već i za vjenčanja i blagdanska okupljanja.
 • Položaj tijela: Stavite ih samo na stražnju stranu šake i na prste.
 • Odgovarajuća odjeća: Nosite ih s dugim churidarom kako biste izgledali.

10. Najnoviji Mehndi dizajni sa kamenčićima:

Najnoviji Mehndi dizajn sa kamenčićima

Ovaj najnoviji prekrasan mehndi dizajn sve je što trebate tražiti. Ovo je također prilično elegantno i elegantno. Ovo je najbolje za one žene koje vole zamršene detalje uz sjaj i glamur. Imaju prilično intenzivne i zamršene uzorke. Može se vidjeti da su nacrtani pažljivo. Možete vidjeti sitne cvjetove u alternativnom kutu granice. Isti uzorak prikazan je na vrhu prstiju. Između se žene vide na dijelu nogu. Dodavanje kamenčića u sredini svakog cvijeta čini ovaj dizajn privlačnijim. Odabir ovog ljupkog uzorka za uljepšavanje vaših ruku bila bi dobra odluka.

 • Pogodno mjesto: Ovo bi trebalo biti odlično pri postavljanju nogu.
 • Prikladna prilika: Nosite ovaj dizajn tijekom vjenčanja.

11. Klasični Mehendi dizajni:

Klasični Mehendi dizajni

Ovo je prilično dizajn, zar ne? Ovo je najbolji izbor za žene koje žele stvoriti potpuniji dizajn bez komplikacija. Slatki cvjetni uzorci kombinirani su blizu prstiju s lijepim zamršenim uzorcima koji čine da dizajn izgleda punije. Ovi najbolji najnoviji dizajni mehndi mogu se odabrati za mladenke, ali u ovom slučaju morate dodati još neke slične nastavke kako biste pokrili najveći dio kože ruke. Korištenje sjaja na različitim mjestima može povećati njegovu privlačnost.

 • Pogodno mjesto: To možete učiniti na stražnjoj ili prednjoj strani ruku kako želite.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijep prsten za prste i tanku narukvicu s ovim stilom.
 • Povod: Bilo koje slavlje je dobro otići isprobati ovo.

12. Novi Mehndi dizajn za mladenke:

Novi Mehndi dizajn za vjenčanje

Evo još jednog primjera mehndi dizajna za mladenke koji oduzima dah. Mali detalji i složeni uzorci stvaraju ovaj jedinstveni dizajn. Dizajn, proširen do zapešća, završen je prekrasnim cvijetom i tri lista. Sićušni cvjetovi na raznim mjestima dovoljni su da dizajn bude privlačan. To je vrlo kompliciran dizajn, pa mu je potrebna profesionalnost u slobodnoj umjetnosti mehndi. Isprobajte ovaj novi i najnoviji stil dizajna mehndi samo sa stručnjakom za mehndi ili profesionalcem kako bi zamršeni detalji ostali dobro sačuvani unutar.

 • Pogodno mjesto: To je najbolje učiniti samo iz forhenda.
 • Prikladna odjeća: Ovo treba učiniti s vjenčanim odijelom za najbolji izgled.
 • Povod: Ovo je dobro za dizajn svadbenih svečanosti.

13. Cool Mehendi dizajn za ručni zglob:

Mehendi dizajn za zglob

Ovo je prilično najnoviji dizajn Mehendija i prilično ga je lako nacrtati na zapešću. Ne morate dobiti usluge mehndi umjetnika da biste ga stvorili. Počnite crtanjem linija na početku, a zatim napravite uzorke polukruga i dizajnirajte ih kao željene oblike. Ne zaboravite dati svom dizajnu završni dodir primjenom tri točke u nizu na početnoj i završnoj točki. Da biste zadržali jedinstvenost dizajna, držite ruke otvorene.

 • Položaj tijela: Ovo je dobro samo na zglobu.
 • Povod: Za ovaj stil ne trebaju posebne prilike.

14. Najnoviji Mehndi dizajni za svadbene svečanosti:

Najnoviji Mehndi dizajni za vjenčanje

Ovo je preslatka najnovija Mehandi slika za uljepšavanje ruku za vjenčanja, bajramske festivale i druge prigode. Ispunjen je prilično zamršenim dizajnom i ispunjen je rukama. Uzorci su prilično zamršeni, a postoje okrugli, paunovi i lijepi češeri s cvjetovima okolo. Jednostavni cvjetovi i lišće raspoređeni su u nizu kako bi prekrili središnji dio dlana i prstiju dok su stranice otvorene. S ovim fantastičnim dizajnom na rukama zasigurno ćete privući pozornost drugih.

 • Povod: Ovo je dobro za svadbene svečanosti ili svečanosti.
 • Položaj tijela: Ovo je dobro za prednje strane ruku.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijepi, elegantni veliki prsten kako biste dodali eleganciju.

15. Elegantan Mehandi dizajn za mladenke:

Mehandi dizajn za mladenke

Elegantan mehndi dizajn za mladenke koje vole punije i zamršenije dizajne. Ovaj dizajn ispunjava ruke, ali možete vidjeti samo jedan smisleni uzorak. Preostali dizajn ispunjen je spiralama i geometrijom. Nevjesta i mladoženja isklesani su i dizajnirani između njih na dlanu, a zatim se detalji nastavljaju sve do ruku i prstiju. Uzorak malih listova na prstima desne ruke čini ovaj dizajn preslatkim. Kompliciran je dizajn pa zahtijeva puno strpljenja i vježbe. Da biste to učinili, trebali biste biti umjetnički profesionalac iz Mehendija. U protivnom poslužite se uslugama mehndi umjetnika.

 • Povod: Ovo je prikladno samo za vjenčanja.
 • Položaj tijela: najbolje je samo na forhendima i dlanovima.

16. Lijep Mehndi dizajn za djevojčice:

Lijep Mehndi dizajn za djevojčice

Evo lijepog mehndi dizajna najnovijih slika za studentice kako bi proslavile oproštajne zabave, funkcionalni tjedan i takve događaje. To je vrlo jednostavan dizajn, pa ne morate biti stručnjak za mehndi da biste ga nacrtali. Polukružni uzorci s prekrasnim motivima prikazani su u dizajnu, koji se protežu od zapešća do prstenjaka i malog prsta. Preostali dio ruke ostaje ćelav. Dodavanje srebrnog ili zlatnog rhinestona u sredinu svakog cvijeta zasigurno će povećati njegovu atraktivnost u slučaju da vam se sviđa. Takvi su dizajni trendi među studenticama jer manje oduzimaju vrijeme.

 • Povod: Bilo koji fakultetski fest ili događaj je dobar za početak.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijep prsten za poboljšanje ljepote.
 • Odgovarajući položaj tijela: Stražnji dio ruke je dobar za ovaj stil.

17. Novi arapski Mehandi dizajn stražnje ruke:

Arapski Mehandi dizajni stražnje ruke

zar ne izgleda elegantno i lijepo? Pogledajte najnoviji mehndi uzorak za bekhend dizajn za djevojčice. Nadalje je prilično jednostavan i jedinstven, a tamni dizajn uvelike povećava ljepotu. Dizajn je prekrio zamjetan dio šake i kože ruke. U njemu nije korištena nikakva ruka za zasjenjivanje, ali varijacije debljine linija čine ga privlačnim. Dizajn završava s dvije pričvršćene spirale u arapskom stilu mehndi. Ako želite oduševiti svoje kolege s fakulteta i rođake, ne propustite ovaj lijepi dizajn.

 • Povod: za ovaj dizajn nisu potrebne posebne događaje.
 • Položaj tijela: Ovo je dobro ići napred ili unatrag kako želite.

18. Novi Mehandi dizajn velikog cvijeća:

Mehandi dizajn velikih cvjetova

U ovom najnovijem mehndi dizajnu za ruke veliki cvijet prikazan je pri ruci od ruke do vrha. Može se vidjeti cvijeće povezano sitnim točkicama i lisnatim uzorcima na kraju. Zamršeni detalji dodatno su nacrtani oko cvijeća kako bi dodali izgled. Dizajn ne uključuje složene detalje. Jednostavno cvijeće i lišće poredani su uzastopno kako bi upotpunili veliki cvjetni uzorak. Neki listovi ispunjeni su arapskim jezikom, dok su mnoge sitne točkice nanesene na cijeli dizajn kako bi bio ljepši. Nije dobra ideja slaviti najbližu funkciju s ovim slatkim cvijetom?

 • Povod: Ovo je dobro ići na festivale.
 • Položaj tijela: Oružje je dobro pristajati uz ovaj stil.

19. Prekrasni novi Mehndi dizajn ručnog zgloba:

Ručni Mehndi dizajn

Ovo je nevjerojatan dizajn mehndi zapešća na koji se može naići. Ovo je prilično jednostavno i elegantno, lako za napraviti. Možda je to prvi izbor studentica koje nemaju puno vremena za crtanje kompliciranih dizajna. Sve što trebate učiniti je samo provesti nekoliko minuta svog dragocjenog vremena ukrašavajući ruke ovim modernim uzorkom i skupljati inspiracije od prijatelja i kolega. Ne zaboravite lakirati nokte omiljenim lakom za nokte kako biste se razmetali mehndi dizajnom.

 • Povod: Ovo je dobro isprobati za ležerne dane.
 • Položaj tijela: Zglob je pravo mjesto za ovaj stil.

20. Novi Mehendi dizajni za EID:

Novi Mehendi dizajni za EID

Bajram je veliki festival za sve muslimane u zemlji. Oni slave veličanstveno, a ovaj dizajn je sve što povećava daljnje slavlje i ljepotu. Ovaj backhand dizajn pokrio je mali dio kože, dok je preostali dio otvoren. U ovom dizajnu najuzorniji su uzorak prstiju i veliki cvijet na početnoj točki. Savršen je za bajramske festivale, obiteljske funkcije i svečana okupljanja. Zglob je dodatno ukrašen kako bi dodao izgled.

 • Povod: Bajram je dobro posjetiti ovdje.
 • Položaj tijela: Zadnji dio ruke ili prednji dio ruke kako želite možete postaviti dizajn.

21. Najnoviji zasjenjeni Mehndi dizajn:

Najnoviji zasjenjeni Mehndi dizajn

U posljednjih nekoliko godina mehndi umjetnici uvode tehnike zasjenjivanja kako bi mehndi dizajn učinili privlačnijim. Zasjenjeni mehndi stil iz dana u dan dobiva na popularnosti. Ovdje možete vidjeti ilustraciju zasjenjenog dizajna mehndi. Nijansa je ispunjena daljnjim zamršenim dizajnom krugovima ispunjenim unutar obrisa. Dizajn izgleda sjajno i privlači pažnju. Kako bi se povećala njegova atraktivnost, zasjenjivanje se može izvesti u drugoj boji. Inače, crna je također savršena za tu svrhu.

 • Povod: Možete ga odabrati za ukrašavanje ruku za bajramske festivale, zabave kao i za vjenčanja.
 • Položaj tijela: Nacrtajte ovo na rukama kako biste poboljšali izgled.

22. Najnoviji mehndi za koktel od lišća i cvjetne uzorke:

Najnoviji mehndi za koktel od lišća

Dobro napravljeno; ovdje se može vidjeti fantastičan koktel od lišća i cvjetnih uzoraka. Ovaj najnoviji jednostavan mehndi dizajn ne zahtijeva zasjenjivanje i radi se samo tankim linijama. To je doista nevjerojatno umjetničko djelo i prilično ga je lako napraviti. Granice svih cvjetova i lišća izrađene su u istoj debljini i konzistenciji. Idealan je dizajn za djevojke fascinirane cvjetnim dizajnom mehndi, ali ga ne doživljavaju.

 • Povod: Isprobajte ovo za sve proslave.
 • Položaj tijela: Stražnji dio ruke dobro je mjesto za isprobavanje dizajna.
 • Odgovarajući pribor: Stavite tanku narukvicu i prsten kako biste dodali izgled.

23. Najnoviji Grand Mehendi za mladenkine ruke i noge:

Mehendi za mladenkine ruke i noge

To je skup razrađenih mehndi uzoraka posebno dizajniranih za ukrašavanje mladenkinih ruku i nogu. Ove vrste najnovijih dizajna doista su zamršene i razrađene. Najnoviji svadbeni mehndi dizajn ispunjen je motivima, cvjetnim uzorcima, spiralama i rundama između njih. Koža je uglavnom prekrivena i elegantna. Ruke i noge sve dok ruke i stopala nisu potpuno pokrivene. Međutim, to zahtijeva dodatno strpljenje, praksu i profesionalnost. Da biste nadogradili privlačnost ovog prekrasnog dizajna, možete dodati malo sjaja ili kamenčića u sredinu svakog cvijeta.

 • Povod: Ovo je dobro za vjenčanu mladenku.
 • Položaj tijela: Svih ruku i nogu lijepo je mjesto za isprobavanje dizajna.

24. Najnoviji cvjetni okrugli Mehandi dizajn:

Najnoviji cvjetni okrugli Mehandi dizajn

Pogledajte ovaj Mehendi dizajn za ruke najnoviji jedinstveni cvjetni dizajn. Slatko veliko cvijeće vrlo je istaknuto među otvorenim prostorima. U obliku je najnovijeg okruglog dizajna. Najnoviji zamršeni uzorak koristi se za naglašavanje vrhova prstiju koji izgledaju sjajno. Cjelokupni dizajn mehndija jednostavan je i ne zahtijeva više profesionalizma. Sve što vam je potrebno je malo strpljenja za crtanje zamršenih uzoraka. Zglob je dodatno ukrašen kako bi se dodao izgled.

 • Povod: Ovaj uvijek zeleni uzorak jednako je pogodan za Bajram, obiteljske funkcije, zabave i svadbene svečanosti, čak se može pratiti i na mladenkinim rukama s dodatkom svjetlucanja i drugog mendi ukrasnog materijala.
 • Položaj tijela: Ovo je dobro samo na stražnjoj strani ruke.
 • Odgovarajući pribor: Dodajte lijep prsten kako biste poboljšali izgled.

25. Trendi savršeni mehendi za moderne mladenke:

Mehendi za moderne mladenke

Ovaj najnoviji mehndi dizajn za ruke ekskluzivan je mehndi dizajn koji je u skladu s najnovijim trendovima i savršen za modernu mladenku. Napravljen je u arapskom stilu. Započinje velikim oblicima trokuta oko zgloba i završava slatkom linijom na velikom prstu. Dizajn počinje od zapešća i dolazi do malog prsta. Povezivanje točkicama i okruglim cvjetnim uzorcima ostvaruje se i s drugim prstima. Netko ga može dodatno prilagoditi drugim prstima ako to želi.

 • Prikladna prilika: Ovo je dobro za svadbene svečanosti.
 • Pogodno mjesto: Stražnji dio ruke savršeno je mjesto za postavljanje mehndije.

26. Cvijeće na dlanu Mehndi dizajn:

najnoviji Palm Mehndi Designs

Ovaj prilično lijepo izvrstan dizajn bijesna je prednost među novim mehndi dizajnom sezone i godine. Ovo je ludo lijepo s obzirom na cvjetne uzorke između njih sa spiralnim uzorcima na prstima. Treba početi od dna dlana i crtati slobodno tekuće kružne linije sa slatkim točkicama. Pokrijte prste istim uzorkom ostavljajući dlan bez ikakvog dizajna. Kad se osuši, napravite cvjetne uzorke na dlanu po želji, a možete dodati i lišće i detalje na pupoljku. Neka se vaša kreativnost oslobodi s ovim dizajnom koji je tako jednostavan za napraviti.

 • Prikladna haljina: Bilo koja haljina može biti savršeno prikladna za ovaj mehndi kada idete na zabave.
 • Povod: Nosite ovo za vjenčanje svog prijatelja.
 • Položaj tijela: Dobar je na prednjoj strani dlana i šake.

27. Cvjetno kamenje i uzorak Mehandi:

Cvjetno kamenje i uzorak Mehandi

Ovo je prilično nježan i elegantan dizajn, s obzirom na način izrade s tankim linijama. Ovo je izvrsno za one koji vole Mehendi Idealno za ceremonije poput zaruka ili braka; ovaj novi dizajn koristi svijetlo kamenje na svakom zavoju Mehandija. To daje dizajnu vrlo svjetlucavu atmosferu i gledateljima izgleda zasljepljujuće. Možete dodatno dodati kamenčiće i svjetlucanje kako bi izgledalo blistavije. Počnite tako što ćete napraviti vrlo osnovne linije i krugove i napuniti ih uzorcima kako želite. Kad se završi, ostavite da se osuši i isperite. Nakon što je ovaj postupak dovršen, postavite kamenje na mjesta koja želite istaknuti. Pobrinite se da vam jedan kamen ostane na prstenjaku kako biste skrenuli pozornost na svoj novo primljeni dar.

 • Pogodno mjesto: Ovo je dobro za obje ruke.
 • Prikladna prilika: Nosite ga za svadbene svečanosti.

28. Zamjena narukvice Mehandi dizajn:

Zamjena narukvice Mehandi dizajn

Jeste li ikada čuli za ovaj novi dizajn? Ovo je novi dizajn zamjenske narukvice koji se čuva umjesto njih. Zamršeni su i izrađeni su od zgloba do ruke, ostavljajući samo dlan. Kad se imate vremena pripremiti za tradicionalnu ceremoniju, možete preskočiti one narukvice koje nosite svaki put i umjesto toga nositi ovaj mehndi na mjestu. Započnite crtanjem osnovnog obrisa kako biste znali koliko uzoraka možete napraviti u prostoru za ruke koje ste odlučili koristiti. Zatim povucite ravne crte s trokutastim uzbrdicom koliko god želite, sve dok ne izgleda previše nespretno. Nakon ovog koraka, ispunite trokute novim dizajnom prema vašim željama. To je sve što postoji u ovom prekrasnom Mehandiju.

 • Pogodno mjesto: Od zapešća do ruku dobra je opcija za isprobavanje ovog stila.
 • Prikladna prilika: Bilo koje svečanosti su dobre za ovaj stil.

29. Mehandi dizajneri hvatača cvijeća, lišća i snova:

Mehandi dizajni za hvatanje lišća i snova

Nije li ovaj najnoviji dizajnerski uzorak mehndi dizajna tako uredan i idealan za prigode koje zahtijevaju da u žurbi prođete kroz svoj Mehandi? To je jedan od dosad odabranih Mehandi dizajna ove godine. Ovo je dobro poznato i popularno za one koji vole cvijeće i cvjetni dizajn. To se lako može učiniti sami. Počnite s velikim cvijetom na palcu ruke. Možete napraviti lišće ako imate vremena ili ostaviti cvijet povučen. Sljedeći korak bio bi spajanje posljednja tri prsta na alternativne dizajne. Ostavljajući najbolje za kraj, taj hvatač snova na prvom prstu je tako lijepo odrađen.

 • Povod: Nosite ovaj stil za lijepe ceremonije ili proslave.
 • Plasman: Nosite ga na stražnjoj strani ruke za izgled.
 • Odgovarajući pribor: Nosite kameni prsten kako biste dodali izgled.

30. Paun Mehandi Za noge:

Paun Mehandi Za noge

Ovo je još jedan popularan dizajn paunovog mehndija, ovaj put za noge. Sada svi znamo da volimo umjetnost i dizajn pauna. Ovo je vaš odgovor kada želite učiniti nešto s nogama dok nosite tradicionalnu suknju od gagre do koljena. Pogledajte koliko je ovaj uzorak ukrašen i elegantan, a pojedinosti je teško uskladiti. Nema sumnje da ćete osvojiti sve pohvale ovim zadivljujućim najnovijim dizajnom Mehandi.

 • Prikladna prilika: Ovo je sjajan dizajn za vjenčanje.
 • Pogodno mjesto: Noge i noge dobar su odabir za odabir ovdje.

31. Srednji okrugli Mehandi:

Srednji okrugli Mehandi

Ovo je zaokret u uobičajeni najnoviji singl dizajn Mehandi. Ovo je napravljeno okruglim i kružnim ručkama s rukom i dizajnirano s lišćem, cvijetom i uzorcima. Isti uzorak je nacrtan na svakom prstu, čime se suptilno gura sva pažnja u središte vaše ruke. Ovo je sjajno i jednostavno za napraviti, prilično lijepo i dodaje da možete pogledati dalje. To može lako učiniti i ponoviti svatko.

 • Prikladna prilika: Sigurno ga mogu koristiti za mala tradicionalna obiteljska okupljanja i djevojke koje vole raditi svoj vlastiti Mehandi.
 • Pogodno mjesto: To se može učiniti na stražnjoj ili prednjoj strani ruku.

32. Najnoviji dizajni Rose Mehandi:

Najnoviji dizajni Rose Mehandi

Rijetko i nedavno otkriće među novim dizajnom mehndija, ovaj ima smeđe boje ruže koje trik prekrivaju ruke zamršenom kanom. Uvijek postoje žene koje vole jednostavnost i ne idu za mnogim trendovima, glamurom i sjajem. Prednji dlan ostaje prazan, a na ostalim prstima je tačna kopija cvjetnog uzorka nacrtana na vašem zglobu. Ovaj najnoviji dizajn savršen je i jednostavan za prilike poput Bajrama. To je sjajno učiniti i ne zahtijeva nikakvu pomoć.

 • Prikladna prilika: Ovo možete jednostavno isprobati ili za vrijeme festivala.
 • Pogodno mjesto: Pokušajte ovo na stražnjoj ili prednjoj strani ruke.

33. Dizajn svadbenog Mehndi dizajna za vjenčanje:

Nevjesta Mehndi dizajn za vjenčanje

Ovo je još jedan, ali ipak ispunjen dizajn mladenke. Ove godine mnogi su ga isprobali i isprobali, bit ovog novog dizajna leži u njegovom jednostavnom, ali dobro ispletenom uzorku. Obje ruke elegantno se hvale istom kombinacijom kane, a idealna je za mladenke na ceremonijama Mehandi i Sangeet. Sav je ispunjen lisnatim, cvjetnim, spiralnim i geometrijskim uzorcima. Možete učinkovito napisati i sakriti ime svog muža u zamršenoj mreži uzoraka. Svijetlocrveni lak za nokte dodat će šarm dizajnu i ne smije se propustiti.

 • Prikladna prilika: Ovo je obavezno za vjenčanja.
 • Pogodno mjesto: Ovo treba staviti ispred ruku.

34. Nove arapske paunove noge Mehndi:

Arapske paunove noge Mehndi

Govorimo o profesionalnosti i savršenstvu, a ovaj će dizajn biti pobjednik u oba. Takva ljepota, zar ne? sve je to ispunjeno takvim zamršenim detaljima, dizajnom i uzorcima. To je paun u prednjoj peti djevojčice i njegovo perje od ostatka uzorka do koljena. Najnoviji trend najnovijeg dizajna Mehandi idealan je za mladenke koje vole kanu u svom tijelu kako bi pokazale status ‘uskoro će se udati’. Svi to volimo, s obzirom na način na koji pojačava izgled s umjetnošću. Donji dio uzorka, koji se proteže do vrha nokta, osnovni je dizajn koji se može nadopuniti kreativnošću sa stražnje strane glave.

 • Pogodno mjesto: Ovo treba staviti samo na stopala i noge.
 • Prikladna prilika: Isprobajte ovo za vrijeme vjenčanja za mladenku.

35. Gledajte Cvjetni Mehandi dizajn:

Pogledajte cvjetni dizajn Mehandi

Možete početi uljepšavati svoj dizajn kako biste u trenu dosegli ovaj prekrasan Mehandi uzorak. Ovo je jednostavno. Sva elegancija i ljepota započeli su uzorkom od sredine ruke i protežu se do uglova i stranica. Spiralni i okrugli uzorci izrađeni su ovdje i išli su do srednjeg prsta. Idealan za bajramske ili niskoključne brakove, dizajn niti prekriva previše, niti ruku, niti premalo. Osmišljen je središnji cvijet, a zatim je produžen poput tornja, otuda i naziv. S ovim dizajnom zasigurno ćete prikupiti cijelo divljenje gostiju.

 • Pogodno mjesto: Ovo je sjajno sa bilo koje strane ruke.
 • Prikladna prilika: Isprobajte ovo za Ramzan ili slične festivale.

36. Najnoviji kružni svadbeni mehandi:

Najnoviji kružni svadbeni Mehandi

Za one koji ne žele potpuniji dizajn, ovaj je za vas. To je učinjeno kružnim uzorcima i jedan je od najnovijih mehndi dizajna za mladenke. Uzorci su izrađeni uz pomoć tri kruga, pa izgleda tako zabavno i geometrijski simetrično. Dizajn zahtijeva puno vježbe, a trebate uzeti pomoć nekog stručnjaka kako bi krugovi izgledali savršeno.

 • Položaj tijela: Stražnji dio ruke dobro je mjesto za isprobavanje ovog dizajna.
 • Povod: isprobajte ovo za proslave festivala.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijepe narukvice i prstenje kako je prikazano kako biste dodali ljepotu.

37. Najnoviji Lotus Mehandi dizajni:

Najnoviji Lotus Mehandi dizajni

Oni koji vole cvijeće lotosa, ovo je za vas. Ovo je jedinstveno i idealno, najbolje za festivale i vjerske priredbe gdje se lotos smatra znakom čistoće. Ovaj uzorak nema puno, a mali savjet za ovaj dizajn bio bi da prvo počnete sa središnjim dizajnom dlana, a zatim nastavite s ostatkom prema vašoj želji. Oni koji su početnici u mehndiju također mogu isprobati ovaj dizajn. To je lako učiniti i ne zahtijeva mnogo truda.

 • Pogodno mjesto: Prednji dio ruke najbolje odgovara ovom dizajnu.
 • Prikladna prilika: Festivali su dobra prilika za to.

38. Mehndi modernog lista:

Moderni list Mehndi

Za one koji ipak žele jednostavan mehndi, koji je sladak, cvjetan i lijep, ovo je za vas. Ne samo da izgleda lijepo, nego ga je jednako lako napraviti, pa je stoga savršen za djevojke koje nemaju vremena. Ovaj najnoviji dizajn Mehendija idealan je i za učenike koji ne smiju stavljati zamršen dizajn prema normama. Svi prsti imaju uzorke listova koji potječu od nečega što izgleda kao dizajnirana polovica cvijeta blizu palca. Sam palac ukrašen je laticom cvijeća s lišćem na vrhu.

 • Pogodno mjesto: Stražnji dio ruke dobro je mjesto za ovaj stil.
 • Prikladna prilika: Ovaj estetski dizajn može se nacrtati jednostavno ili za uobičajene prilike.

39. Zapadno ruho Mehndi dizajna:

Zapadno ruho Mehndi dizajna

Ako se vjenčate noseći prekrasnu haljinu bez ramena na kršćanski način, ovaj će Mehndi pomoći u održavanju tradicionalnog etničkog osjećaja na vaš veliki dan. Iako smo mnogi od nas čuli crteže na šakama, stopalima i rukama, jeste li ikada zamišljali da napravite lijep dizajn na ramenima? Idealan dizajn za vaše rame, lako ga je nacrtati i neće iskušati previše vašeg strpljenja. Međutim, za izradu cvijeća lako bi bila potrebna pomoć nekoga drugog jer vaše ruke neće doseći toliko daleko za preciznost potrebnu za savršeno iscrtavanje latica.

 • Prikladna prilika: vjenčanja su dobar događaj za isprobati ovo.
 • Pogodno mjesto: Ovo bi trebalo isprobati na ramenima za privlačan prizor.

40. Dizajn paunovog perja u dvije ruke:

Dizajn paunovog perja u dvije ruke

Ako niste impresionirani zamršenim i ekstravagantnim dizajnom, ovo bi vam trebalo poslužiti. Ovo je za one koji vole jednostavnost, ali vole i mehndi. Ovo podržava jednostavan i svijetao dizajn. Obje ruke ponavljaju isti uzorak, što olakšava rad s ovim najnovijim dizajnom Mehandija. Ovdje je paunovo perje nacrtano tako da prekriva dlanove obje ruke, dok se drugi prošireni lisnati uzorci brinu o dovršenju dizajna kako bi mu dali sveukupno jednostavan, trijezan izgled.

 • Položaj tijela: Ovo je dobro s prednje ili stražnje strane ruku.
 • Povod: Nosite ovo za festivale ili povremene događaje.
 • Odgovarajući pribor: Dobar veliki prsten prikladan je bunar za ovaj dizajn.

41. Puni cvjetni dizajn:

Cvjetni dizajn

Za one djevojke koje se ne žele okušati u velikom dizajnu i previše raditi, ali napraviti slatki cvjetni, ovo je najbolja opcija. U slučaju da nemate puno strpljenja, ovaj će se pokazati kao blagoslov. Koliko god izgledalo jednostavno za izradu, sadrži cvijeće i ne koristi se drugi zamršen dizajn. Cvijeće i prsti ovdje su ispunjeni kanom, i voila, vaš dizajn je spreman za razmetanje!

 • Prikladna prilika: Isprobajte ovo za bilo koji normalan dan kako želite.
 • Pogodno mjesto: Prednji dio vaših ruku dobar je izbor za isprobavanje ovoga.

42. Dizajn Science Mehndi:

Znanost Mehndi dizajn

Za one koji žele nešto otkačeno, otkačeno i ludo, ovo je za vas. Ovaj dizajn ima sve stanice, DNK i tkiva u obliku križa. Izgleda kao uzorci vrpci i prilično je jednostavno to učiniti sami. Sve možete napraviti sami kad god imate priliku uljepšati svoj dlan. Sve što vam treba je malo vremena da sjednete na njega, a ovo je prekrasan rezultat koji možete vidjeti.

 • Prikladna prilika: Pokušajte ovo za svaku sitnu priliku u obitelji.
 • Pogodno mjesto: Iako je ovo dobro u rukama, možete pokušati i na nogama.

43. Mehandi dizajn visokog leptira:

Leptir Mehandi dizajn

Nema ograničenja u tome koliko možete biti kreativni sa svojim Mehndijem. Ovo je samo elegantna, jednostavna i umjetnička misao koja se održava na djelu. Ovaj dizajn skroz izbacuje jednostavnost. Sa samo leptirom koji prekriva kožu ruku u blizini lakatnog zgloba, savršeno je elegantan. Za kraj, dva su sitna cvijeta koja označavaju koliko ste obraćali pažnju na detalje dok ste crtali kukca. Sjajno, zar ne? U slučaju da želite dodatne pojedinosti, uvijek možete dodati kamenčiće ili uzorke.

 • Prikladna prilika: Ovo je samo ležeran dizajn koji treba isprobati.
 • Pogodno mjesto: Oružje je dobra opcija za isprobavanje. Može se postaviti i na rame ili vrat.

44. Kvadratni Mehandi dizajni:

Square Mehandi Designs

Geometrija je uvijek najbolja uz mehndi. Dizajni su apsolutno neograničeni i mogu se lako izvesti. Ovo je novi mehndi dizajn sa svim velikim i malim kvadratima, sa zamršenim dizajnom unutar. Međutim, izgleda prekrasno i ako ste strpljivi, idite na to jer ćete biti zadovoljni svojim ishodom nakon stvaranja ovog modernog dizajna.

 • Prikladna prilika: Uzorci prekrivaju većinu vaših dlanova i stoga mogu biti idealni za bračne zabave ili velike festivale poput Bajrama, Diwalija ili Bhai Duja.
 • Pogodno mjesto: Ovo je dobro samo s prednje strane ili stražnje strane ruke.
 • Pribor: Isprobajte ovo s ogromnom narukvicom i prstenom za dodavanje ljepote.

45. Simetrični cvjetni mehandi dizajn stopala:

Simetrični cvjetni stopala Mehandi dizajna

Tko ne voli zamršen i lijep dizajn listova? Prepuštajući svu pozornost vašim rukama i zanemarujući stopala, ovaj je dizajn jedan od najljepših koje smo ikada radili na nogama. Nakon što provjerite ovaj najnoviji dizajn mehndi, to će se zasigurno promijeniti. Tako jednostavan, ali privlačan, ovaj dizajn je čisto savršenstvo i novi hit među mladenkama svih dobnih skupina. Čak i ako niste mladenka, svejedno možete isprobati ovo na sebi za obiteljska okupljanja i događaje. Ovo je ispunjeno uzorcima cvijeća, krugova i lišća i zasigurno će vam uljepšati dan.

 • Prikladna prilika: Svadbene svečanosti dobar su izbor za isprobavanje ove ljepote.
 • Pogodno mjesto: Stavite ovo na noge da biste ga oblikovali.

46. ​​Novi ukrasi od arapskog kamena Najnoviji Mehndi dizajni:

Najnoviji kameni dizajn Mehndi

Arapski dizajn uvijek je zimzelen i lijep. Oni su ispunjeni sjajem i glamom. Prekrasno prekrivene kamenjem i uzorcima, vaše ruke i noge privući će svu pozornost ovim novim arapskim dizajnom Mehndi. Zbog vaše zamršenosti nije predviđeno da sami dizajnirate. Pokušajte ovo uz pomoć stručnjaka; možete početi tako što ćete prvo ocrtati, a zatim kreativno ispuniti unutarnje obrasce. Uostalom, nitko neće pauzirati vašu eksperimentalnu sesiju kad vidi da dobro izlazi iz nje.

 • Prikladna prilika: Isprobajte ovo za velike festivale ili vjenčanja.
 • Pogodno mjesto: Pokušajte ovo postaviti na noge kako biste izgledali veličanstveno.
 • Pribor: Nosite gležnjače kako biste dodali izgled.

47. Uzorak prsta Mehendi dizajn:

Uzorak prsta Mehendi dizajn

Koliko je cool ovaj najnoviji dizajn za vaše prste? Ponekad nam je dosadno i želimo isprobati nešto neobično i novo. Ovo je dizajn mehndi prsta. Tako je jednostavno i elegantno. Počnite tako što ćete napraviti dvije usko postavljene ravne linije s jednako razmaknutim točkama unutar. Ostavite malo prostora i ponovno napravite iste crte s točkama. Pokrijte središnji prostor okruglim spiralama dok se ne napuni. Učinite da se mnogi mali međusobno konvergiraju. To uzorku daje završni pečat i čini ga uzastopno jedinstvenim. Ovo je elegantno i lijepo u isto vrijeme.

 • Položaj tijela: Nacrtajte ih samo na prstima.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijepo prstenje kako biste uljepšali ljepotu.
 • Povod: To se može učiniti i samo u normalnim danima.

48. Najnoviji Mehendi dizajni u obliku srca:

Najnoviji Mehendi dizajni u obliku srca

Ovo je novi stil. Mehandi odgovara mladenkama koje za vjenčanje planiraju odjenuti haljinu s punim rukavima. Ovo je napravljeno s dizajnom srca na dvije ruke, simbolizirajući spajanje dva srca u braku. Naravno, mogli biste osjetiti da je prostor za eksperimentiranje s vašom kanom ograničen, ali ovaj će dizajn pokazati da niste u pravu. Dodajte još kamenčića ili kamenja kako biste poradili na eleganciji dizajna ako vam se tako sviđa.

 • Pogodno mjesto: Nosite ga na dlanovima kako biste dobro izgledali.
 • Prikladna prilika: Svadbene svečanosti dobar su izbor za isprobavanje ovog izgleda.

49. Ogrlica Mehandi arapski dizajn za leđa:

Ogrlica Mehandi arapski dizajn za leđa

Zašto sada probati mehndi samo na rukama i nogama. Ovaj dizajn prikladan je za rad na leđima sa strane vrata. Ovo je potpuno inovativno i ludo, a najbolje je ako želite ići uz bluzu s dubokim izrezom koju planirate nositi za dan vjenčanja. Povrh toga, ima savršeni zlatni sjaj u pravim prostorima kako bi izgledao još raskošnije. Uzorak sam po sebi nije previše kompliciran, ali ipak će vam trebati pomoć pri izradi. Ovo će danu dodati ljepotu.

 • Pogodno mjesto: Vrat i leđa prikladni su za ovaj dizajn.
 • Prikladna prilika: Nosite ovaj stil za vjenčanja.

50. Nevjesta i mladoženja Najnoviji Mehendi dizajni:

Nevjesta i mladoženja Najnoviji dizajn Mehendi

S obzirom na godinu i sezonu vjenčanja, evo još jednog dizajna koji ćete najbolje pogledati. Morate biti na svom vrhunskom izgledu sa svime da biste se istaknuli. Ovaj najnoviji Mehandi podići će vašu igru ​​savršenstva za stupanj više. Vrlo zamršeno, trebat će vam pomoć profesionalaca, ali kad završite, vidjet ćete da je odabir ovog dizajna bila vaša prava odluka. Umjetnost mladenki i mladoženja dodatno će podići izgled i stoga izgledati elegantnije.

 • Položaj tijela: Ovo je prikladno samo za ruke, straga ili sprijeda.
 • Odgovarajući pribor: Nosite narukvice i prstenje za dodatnu eleganciju.
 • Povod: Ovo odgovara samo mladenkama na dan vjenčanja.

51. Tamni Mehndi dizajn za dvije ruke:

Tamni Mehndi dizajn za dvije ruke

Ovaj posljednji model Mehandi dizajna potpuno je lud i mračan dizajn. Jedinstven je i dobro je tamne boje kako bi odgovarao samo svjetlijim tonovima kože. Jedinstven dizajn za dvije ruke; dizajn s desne strane započeo je lijepim geometrijskim uzorkom između. Produžen je do kažiprsta i drugih prstiju. Vrhovi palca, malog prsta i prstenjaka ispunjeni su u istom stilu. Uzorak lijevog dizajna potpuno je drugačiji. Jedna strana dlana i zapešća ukrašena je krugom i okruglim dizajnom, dok su s druge strane otisnuti četvrtasti uzorci. Lijepi nastavci drže se od središta svakog prsta i palca. Par točaka koristi se za davanje praznog mjesta popunjavanju.

 • Položaj tijela: Ovo je najbolje samo za potiljak.
 • Povod: To je najbolji dizajn za blagdanske zabave i obiteljska okupljanja.
 • Odgovarajući pribor: Nosite lijepe elegantne velike prstene kako je prikazano na slici kako biste izgledali veličanstveno.

52. Najnoviji besplatni ručni Mehandi dizajni:

Ručni Mehandi dizajni

Evo još jednog istraživanja umjetnikovih kreativnih sposobnosti. Sva je ljepota jednostavno ispisana. Najistaknutiji dio ovog bekhend dizajna ljupki je jednostavan uzorak cvijeća proširen s dva velika motiva. Isti se motivi mogu dodatno koristiti za uljepšavanje prstiju. Ovi najnoviji indijski mehndi dizajni vrlo su jednostavni mehndi dizajni. Možete ga stvoriti ako se malo uhvatite u koštac sa slobodnom rukom umjetnosti Mehandi.

 • Pogodno mjesto: Ovo je najbolje iza ruke.
 • Prikladna prilika: Ovo se može nositi samo tako po želji.

53. Divan svadbeni Mehndi dizajn:

Prekrasan svadbeni Mehndi dizajn

Pogledajte ove slike dizajna mehndi najnoviji prekrasan dizajn svadbenog mehndija koji je pokrio veliki dio ruke i nogu. Ovaj dizajn je savršen ako je vaša vjenčanica bez rukava ili s četvrt rukavima. Ova moćna umjetnost Mehendi nacrtana je na mladence i cvjetove zajedno s cvjetnim uzorcima. Također se mogu kombinirati motivi lijepog izgleda za stvaranje ovog modernog dizajna. Ljepota i privlačnost ovog dizajna definitivno vam mogu pomoći da privučete pažnju publike na vašem vjenčanju.

 • Prikladna prilika: To treba učiniti mladenci za vjenčanje.
 • Pogodno mjesto: Pune ruke i pune noge najbolje odgovaraju ovom stilu.

54. Novi najnoviji Mehndi dizajni za stopala:

Najnoviji Mehndi dizajni za stopala

Ova najnovija slika dizajna mehndi prilično je jednostavan, a opet elegantan i otmjen dizajn. Ovo je slatko i super u trendu. Uzorci su kruga i isprepleteni radi privlačenja. Nije puno komplicirano pa ga možete lako nacrtati sami. Nije prikladan samo za mladenku, već ga možete upotrijebiti i za uljepšavanje stopala za obiteljske funkcije i zabave. Njegova se ljepota može poboljšati dodavanjem sjaja i drugog ukrasnog materijala Mehendi.

 • Položaj tijela: Ovo se može staviti na stopala i noge.
 • Povod: Može se crtati tek tako ili za svečanosti.

55. Trendi Mehandi dizajni za obje ruke:

Trendi Mehandi dizajni

Ovaj najnoviji dizajn mehndi namijenjen je onima koji su uvijek spremni usvojiti najnovije i trendovske ideje u svemu. Dizajn je ispunjen zamršenim detaljima i elegancijom. Posvuda postoje uzorci iscrtani detaljima i jasnoćom. Dok u jednoj ruci postoji krug, u drugima postoje drugi uzorci. Vrhovi osam prstiju ostaju ćelavi kako bi se stvorio jedinstven dodir.

 • Položaj tijela: Za to najbolje odgovaraju prednji ili stražnji dio ruku.
 • Povod: Lijep dizajn za Bajram, zabave i funkcije.

Dodatni savjeti:

Najnoviji mehndi dizajni nikada ne prestaju jer su svaki put preuređeni inovativnim mislima. Sve funkcije i zabave privlače samo najnoviji Mehandi dizajni. Evo nekoliko savjeta o dizajnu mehndi.

 • Mehndi je bolje čuvati najmanje 6 – 8 sati radi bolje teksture i boje. Ako ga brzo uklonite, ne smijete ga prati.
 • Nemojte oprati mehndi; nego ga samo uklonite i ostavite neko vrijeme na rukama.
 • Nanesite kokosovo ulje i šećerni sirup obrišite pamukom. To će vam pomoći poboljšati boju.
 • Čuvajte mehndi barem jedan dan ili jedan i pol dana prije događaja.

Pregled:

Želje za mehndi dizajnom se stalno mijenjaju prema najnovijim trendovima. Iskreno, svaki mehndi dizajn može se prilagoditi i prilagoditi ovisno o prigodi i potrebnoj odjeći. Gore navedeni Mehendi dizajni među najtraženijim su i jedinstvenim uzorcima koji odgovaraju svim dobnim skupinama i prilikama. Nadamo se da vam se svidio mehndi dizajn koji smo sastavili za vas i spremit ćemo ga u vašu galeriju kako bi se razmetnuo na sljedećem događaju !! Javite nam koji ste najviše voljeli!