15 Izvanredna kolekcija dizajna Palm Mehndi dizajna 2021

Neodoljiva ljepota mehendija tjera svaku damu da poludi primjenom kane na dijelove tijela isto kao privremenu tetovažu. Normalan dizajn do najatraktivnijih i najsloženijih dizajna, bez obzira na to koji je dizajn, ali žene su uvijek spremne za sjajne ruke s mehndi dizajnom.

Ranije su žene izrađivale dizajne s mehendijem od štapića i grube paste. Kružne točkice, velike i male, nanesene su na dlanove, ali sada su Mehandi češeri došli do glamuroznih i vrijednih dizajna. Žene ne moraju cijelo vrijeme dizajnirati cijele ruke za posebne prigode. Dizajn dlanova mehendi dat će rukama najveću ljepotu i učiniti da izgleda prekrasno.

Palm Mehandi dizajni

Tradicionalni i šarmantni Mehndi dizajni za palme 2021:

Neki izvanredni i jednostavni dizajni mehndi za dlanove privući će vam pažnju kako biste ih stavili na dlanove za sljedeću funkciju Mehandi.

1. Kružni Palm Mehndi dizajn od Roze Henna:

Najbolji Palm Mehndi dizajn

Ovaj nevjerojatni dizajn mehendi dlana može se napraviti s kružnim cvjetnim dizajnom u samom središtu dlana i detaljno ga iscrtati finim točkama i U linijama kako bi bio privlačan. Spojeni oblozi na prstima i ručnom zglobu učinit će dizajn zadivljujućim s najjednostavnijim potezima mehendija.

2. Kružni Mehndi dizajn s točkama:

Jednostavni Palm Mehndi dizajni

Dizajn palmine kane može se učiniti nevjerojatnim pomoću točkica i cvjetnog dizajna za komplementaran bočni dizajn. Centralizirane velike točkice i mini točkice koje simboliziraju sunce izgledaju nevjerojatno. Paisley dizajn na prstima i na zglobu podržava vidljivo lijep dizajn sunca.

3. Elegantna palma Mehndi s jednim cvijetom:

Elegantna palma Mehndi s jednim cvijetom

Ovaj dizajn mehendi palme postavljen je s cvijetom, pejslejem i točkastim uzorkom na sredini dlana i podređen finim dizajnom izgleda preslatko. Velovi lisnatih ukrasa mogu se napraviti na prstima i zglobu koji izgleda veličanstveno s jednim cvijetom u sredini dlana.

4. Suvremeni Palm Mehndi:

Suvremeni Palm Mehndi

Suvremeni dizajn palme mehendi izgleda sjajno na rukama. Iako cvjetni dizajni izgledaju tradicionalno, mogu se učiniti apsolutno otmjenim tamnim zasjenjivanjem obrisa cvijeta. Preostali prazan dio dlana dizajniran je s četiri točkasta cvjetna motiva koja dodatno uljepšavaju ruke.

5. Rastavljeni Mehndi za Palm:

Rastavljeni Mehndi za Palm

Mehendi se uglavnom vidi s dizajnom poput cvjetnog, paisleya, lisnatog, geometrijskog i mnogih drugih dizajna koji su međusobno povezani. No, ova vrsta razdvojenih Mehandi dizajna za palmu postala je trend s cvijećem i velom koji prekrivaju dlan bez miješanja dizajna jedan s drugim što izgleda izvanredno i jedinstveno.

6. Mehndi s arapskim redovima:

Arapski obloženi dlan Mehndi

Ovaj arapski mehndi dizajn za dlan izgleda jedinstveno i elegantno. Geometrijski dizajn uključuje tamne i podebljane poteze koji ističu svaki kutak dizajna, a prstima je dat sličan dizajn. Ova gusta umjetnost kane na dlanu u kombinaciji s dizajnom na zglobu daje zapanjujući izgled ruci.

7. Meundi s paunovom palmom:

Paunova palma Mehndi

Žene će uvijek voljeti ukrasiti svoj plamen paunovim mehndi dizajnom. Ovaj motiv koji prekriva cijeli dlan lijepo je oblikovan s paunom, a njegovo dugo perje oblikovano je zasjenjenim mekendijevima dok prsti prekrivaju vrlo male dizajne Mehandija. Ova vrsta dizajna bit će dobra s etničkom odjećom.

8. Palma ruže Mehndi:

Palmina ruža Mehndi

Izgleda da ruže cvjetaju! Bilo da se radi o svježim vrtnim biljkama ili o prekrasnim mehendi uzorcima na dlanu. Prekrasne isprepletene ruže sa spiralnim lišćem izgledaju nevjerojatno. Vrhovi ruku mogu biti oblikovani kockastim kvadratima kako bi dizajn privukao više očiju.

9. Pridruživanje Hearts Full Palm Mehndi dizajna:

Pridruživanje Hearts Palm Mehndi

Upečatljiv dizajn koji izgleda nevjerojatno kad se obje ruke spoje može biti izrađen s pola srca na svakoj ruci. Jednostavni mehndi dizajni za dlanove mogu se napraviti s pola dizajna na svakoj ruci napravljenim na suprotan način i kada se spoje postaju jedan dizajn. To daje kreativan izgled dizajnu mehndi.

10. Ganesha Palm Mehndi:

Ganesha Palm Mehndi

Ovaj umjetnički mehndi dizajn mogu izraditi samo profesionalni i vješti mehendi umjetnici jer ima dobro osmišljen i uredno zasjenjen gospodar Ganesha na dlanu. Doista, vrlo teško, ali u isto vrijeme izgleda fantastično na dlanovima. Detaljno opisani dijelovi Lorda Ganeshe najbolje pristaju dizajnu mehndi palmi.

11. Podstava i kutije Palm Mehndi:

Podstava i kutije Palm Mehndi

Geometrijski dizajn izgleda privlačno i privlači privlačnost. Vodoravne i okomite linije čine kvadrate i trokute nevjerojatnim i razlikuju se. Mnogo je djevojaka koje bi voljele takav dizajn palme mehandi koji može odlično pristajati na prijateljskom druženju. Takav dlan Mehandi dobro se slaže s modernom odjećom.

12. Nevjesta i mladoženja Palm Mehndi:

Nevjesta i mladoženja Palm Mehndi

Nevjesta i mladoženja jednostavan dizajn mehndi dlana mogu izgledati veličanstveno za vjenčane ceremonije. Male tradicionalne funkcije tijekom vjenčanja mogu se uljepšati tako elegantnim dizajnom mehendi za mladenke i mladoženja. Imaju dizajn mladenke i mladenke na dlanu što dobro pristaje prigodi.

13. Matki/Pot Palm Mehndi:

Matki Pot Palm Mehndi

Nevjerojatan i potpuno izvanredan mehandi dizajn za dlanove koji je ljepši od lonca dizajniranog na sredini dlana. Nastavljeno velovima cvijeća i točkica, lonci na rukama izgledaju veličanstveno. Takvi se dizajni mogu izraditi na tradicionalnim događajima i ići uz sve tradicionalne odjevne kombinacije.

14. Cvjetna mreža dizajnirana palma Mehndi:

Cvjetna mreža dizajnirana Palm Mehndi

Zapanjujući i zanosni dizajn s mrežastim izgledom s cvijećem u susjedstvu čini zasjenjene dizajne mehndi za dlanove lijepim. Nijanse i trijezni potezi Mehandija iscrtavaju zvjezdani mehendi na rukama. Prsti i dio ručnog zgloba mogu se oblikovati isključivo geometrijskim oblicima.

15. Osjenčana palma Mehndi:

Osjenčana palma Mehndi

Zasjenjeni dlan Mehandi dizajn donio je potpuno novi smjer Mehandi umjetnosti na rukama. Mehendi dizajni za dlanove mogu imati apsolutno lijep izgled s cvijećem i potpuno prekrivenim ili polu zasjenjenim potezima Mehandi. Prsti se mogu prekriti gotovo do polovice kako bi izazvali privlačan udarac.

Nevjerojatni atraktivni mehendi dizajni za dlanove mogu se izraditi za različite prigode s različitim dizajnom. Postoje razne vrste umjetnosti Mehandi koje izgledaju nevjerojatno na rukama. Arapski oblik i oblik Rajasthana daju veću važnost velikim dizajnom i tamnim oblogama. Dok indijski i svadbeni mehndi daju veću prednost finim crtama i malim motivima koji zahtijevaju vrijeme za izradu, a trebaju i stručnjake. Zasjenjeni i geometrijski dizajni izgledaju izvan plavog dizajna koji najbolje pristaje za prisustvovanje svečanostima. Velovi cvijeća poput ruža i lotosa također izgledaju preslatko za vjenčane ceremonije.