11 najboljih igračaka za djevojčice

Budućim roditeljima ili tek roditeljima često je teško odlučiti se o igračkama za djevojčice. Slično, čak i pojedinci koji žele pokloniti buduću majku na tuširanju beba ili u drugim takvim prilikama zbunjeni su oko izbora igračaka za djevojčice. Kako bismo riješili takvu dilemu, sastavili smo popis 11 najnovijih igračaka za vašu djevojčicu.

Igračke za djevojčice

Na naš odabir darova uvelike utječu društvo i okolina. Pazite da nema oštrih rubova, malih dijelova ili dijelova koji se lako lome i neotrovnih igračaka. Djeca vole igračke, samo se pobrinite da igračke odgovaraju dobi, intrigantne i naravno zabavne i sigurne za igru. Igračke moraju biti obrazovne i poboljšavati kreativnost.

1. zvečke:

Igračke za djevojčice-zvečke

Zvečka je jedna od igračaka koje morate imati za djevojčice. Prepoznavanje zvučne stimulacije jedan je od najranijih znakova razvoja djeteta. Zvečke koje su posebno izrađene za djevojčice uključuju zvečke životinja, obične šarene zvečke, a također i zvečke različitog oblika.

2. Glazbeni blokovi:

Igračke za djevojčice-glazbeni blokovi

Kad je teško utišati uznemirenu ili mrzovoljnu bebu, glazba često uspije. Zato je skup glazbenih blokova jedna od prikladnih igračaka za djevojčicu. Dok postavlja blok na mjesto, svira glazbeni komad i bučna beba se neko vrijeme utiša.

3. Kućica za lutke:

Kućica za lutke-igračke-za-djevojčice-djevojčice

Većina djevojčica voli se igrati s lutkama i kućicama za lutke, vaša majka i tete će se složiti s tim. Obući lutke, izmisliti priče o njihovom životu i uvjerenjima vrlo su čest scenarij među rastućom bebom. S brojnim odjeljcima koji prikazuju različite sobe u kući, kućice za lutke pružaju brojne artikle u kojima beba može uživati ​​i biti produktivno zauzeta.

4. Aktivnost teretana:

9 najboljih igračaka za djevojčice- teretana za aktivnosti

Teretana za aktivnosti ili teretana za bebe luk je s igračkama ovješenim na njemu. Beba se udobno smjestila na mekoj i šarenoj prostirci za bebe i mogla bi koristiti razne igračke koje vise s luka. Dok beba pokušava dodirnuti i dohvatiti te predmete, razvija svoje vizualne i motoričke sposobnosti.

5. Kuhinjski set:

Igračke za djevojčice-kuhinjski set

Jedna je od najboljih igračaka za djevojčice. Djevojčica često oponaša majku, a kad vidi majku kako kuha i radi u kuhinji, često poželi učiniti isto. Očigledno je nemoguće dozvoliti djevojčici da uopće odlazi u kuhinju zbog fizičkih opasnosti. Stoga je kuhinjski set najbolja od svih igračaka za djevojčice. S plastičnim priborom za jelo i kuhinjskim priborom, beba rado radi na tome, a u isto vrijeme uči učinkovito modeliranje.

6. Zubić:

Top 9 igračaka za djevojčice-teether

Kad djevojčica počne rasti i razvijati zube, iritacija desni uzrokuje da stavi bilo što u usta kako bi to umirilo. Kao takve, razne vrste zubaca napravljene su za djevojčice kako bi se osiguralo sigurno rješenje problema s nicanjem zuba. Dolaze u raznim izvedbama, poput ključeva ili s lijepim mašnicama i cvijećem.

7. Zagonetke u boji:

Top 9 igračaka za djevojčice u boji-zagonetke u boji

Za bebu koja raste važno je pronaći prave igračke za djevojčice. Obojene zagonetke igraju važnu ulogu u kognitivnom razvoju. Beba samo mora nadopuniti dijelove koji nedostaju na određenoj slici identificiranjem ispravnih boja i stavljanjem u praznine. Ovo su jedne od slatkih igračaka za djevojčice.

8. Zamršeni članci:

9 najboljih igračaka za djevojčice-zaljubljeni članci

Za mlađu djecu igračke za djevojčice uključuju viseće predmete koji se mogu pričvrstiti na dječji krevetić, dječja kolica i perambulator ili čak na zid. Dolaze u raznim mogućnostima, neke su šarene i glazbene, dok neke stvaraju škripu, svaki put kad ih se dotakne.

9. Glazbeni telefoni:

9 najboljih igračaka za djevojčice-glazbeni telefoni

Dolaskom tehnologije telefoni su postali neizbježan dio svakodnevnog života. Za upoznavanje beba bez štetnog zračenja, glazbeni telefoni prikladne su igračke za djevojčice. Dopuštaju bebi da eksperimentira s brojevima i sluša melodije koje su svima simpatične.

10. Set za šminkanje / ljepotu:

Pustite mašti na volju svoju djevojčicu. S ovim setom ljepote, vaša mala princeza može provesti sate pretvarajući se u igru ​​koja je posebno dizajnirana za to. Ovo je vrlo sladak i inovativan način za uključivanje kreativnosti i motoričkih sposobnosti vaše djevojčice.

11. Lutke:

Lutke su djevojčicama prva ljubav. Lutkice uvijek možete impresionirati djevojčice i djevojčice bez obzira na to koliko imaju godina. Lutke za bebe posebno su pogođene djevojčicama, a lutke Barbie i lutke Princess vrlo su česte među starijim djevojčicama.

Do sada smo razgovarali o igračkama koje su prikladne za djevojčice; pogledajmo sada nekoliko aktivnosti koje možete poduzeti sa svojim mališanom.

1. Splish Splash sa svojom djevojčicom:

Djevojčice vole vrijeme kupanja. Učinite ovo vrijeme zanimljivijim uvođenjem novih igračaka i spužve. Možete dodati i sitni pribor koji će je natjerati da ih napuni vodom i razlije okolo. To će joj pomoći da nauči kako može napuniti posude tekućinom.

2. Boja, boja, koju boju volite?

Upoznavanje vašeg djeteta s bojama vrlo je važno. Djeca vole vidjeti boje jer to povećava vizualnu privlačnost svijeta oko njih. Postavite šarene igračke oko nje i pomozite joj razvrstati boje prema nijansama. Kroz ovu aktivnost sigurno će naučiti više o bojama.

3. Mjehurići, mjehurići:

Djeca vole mjehuriće. Prate ih uokolo pokušavajući ih otvoriti. Ova igra zasigurno će fascinirati vaše djevojčice koje će biti oduševljene gledati mjehuriće kako lete. Sigurno će potrčati iza njih kako bi ih uhvatila.

4. Napravite svoju maraku:

Napunite bocu rižom ili mahunarkama i zatvorite bocu. Dok vaša beba zvecka i trese se, sluša drugačiji zvuk. Ovo je prvi korak u uvođenju vaše djevojčice u svijet glazbe.

Na naš izbor darova uvelike utječu društvo i okolina. Pazite da nema oštrih rubova, malih dijelova ili dijelova koji se lako lome i neotrovnih igračaka. Djeca vole igračke, samo se pobrinite da igračke odgovaraju dobi, intrigantne i naravno zabavne i sigurne za igru. Igračke moraju biti obrazovne i poboljšavati kreativnost.

S nizom zanimljivih igračaka dostupnih na tržištu, i online i u maloprodajnim objektima, važno je da skrbnici odaberu one koje imaju neku vrstu obrazovne vrijednosti, sigurne su i vrijedne troškova. Stoga odabir igračaka za djevojčice mora biti informiran izbor, a ne samo na temelju hirova i maštarija. Većina igračaka poput play-doha, kućica za lutke, bojica, slikanja prstiju omogućuje im da vježbaju svoju kreativnost, a također ih uče i da se igraju s drugima.

Kupite igračke koje su privlačne i savršeno sigurne. Sretno darivanje!