9 slika Gauri Khana sa i bez šminke

Badshah’s Begum, prva dama Bollywooda, Gauri Khan jedina je konstanta u užurbanom životu Shah Rukh Khana. Predana majka troje djece, Gauri je višestruka osoba koja ima svoj posao osim užurbanog obiteljskog života. Suosnivačica je produkcijske kuće Shah Rukh, Red Chillies Entertainment, a pokrenula je i vlastitu trgovinu za dizajn interijera pod nazivom ‘The Design Cell’.

gauri khan bez šminke

S godinama slavne osobe i njihove supružnike samo povezujemo s glamurom i prekomjernom šminkom i ne vidimo ih u njihovom prirodnom izgledu. To, međutim, ne vrijedi za Begum iz Bollywooda. Evo nekoliko njezinih najboljih izgleda bez prirodne šminke za vas.

Gauri Khan sa i bez šminke:

Osnovne traperice i majica:

Gauri Khan sa i bez šminke2

Uočen u provjerenoj plavoj košulji i trapericama u problemu na slavljeničkoj rođendanskoj proslavi, ovaj svježi izgled bez šminke savršen je primjer Gaurijevog stila bez napora. Ona je bezbrižna i voli svesti stvari na minimum. Ovaj izgled djeluje toliko dobro da izgleda mnogo mlađe od nekoga u ranim četrdesetima.

Prekrasna u običnoj bijeloj boji:

Gauri Khan sa i bez šminke 3

Još jedan prekrasan primjer njenog izgleda bez muke je ovaj klik na kojem je u osnovnoj bijeloj prevelikoj košulji i opranim kamenim plavim trapericama. Dodaju glamur ogromne sunčane naočale od bumbara koje savršeno sjedaju na njezino ovalno lice. Moderan i sada vrhunski čvor upotpunjuje izgled bez tračka šminke.

Minimalistički stil:

Gauri Khan sa i bez šminke 4

Kaže se da pravi pribor može učiniti ili slomiti izgled, a oni nadmašuju šminku bilo koje vrste. Savršen ležeran stav, frizura bez muke i te prekrasne metalik cipele uzdižu ovu normalnu košulju i traperice izgledaju elegantnije. Dodajte u boji usklađene bolivudske kucanje srca bombonima i imamo neospornog pobjednika!

Ljubavna mama:

Gauri Khan sa i bez šminke 6

Biti draga majka posao je s punim radnim vremenom koji daje neprospavane noći i gotovo nema vremena za druge stvari. No, Gauri je iznimka u tome. Odgojena u strogoj vojnoj pozadini, zna vrijednost discipline i brine se o tome da to ulije svom troje odrasle djece. Njezina pozornost na detalje ne izmiče njenom odijevanju. Ona je super mama Suhani i daje dobar primjer kako ljepota uistinu dolazi iznutra.

Ljubavna žena:

Gauri Khan sa i bez šminke 7

Bollywoodski par s plakatom primjer je predanosti koja je 2013. napunila 21 godinu. U doba brzih razvoda i supružnika koji su pljačkali, njihova ljubav jedno prema drugom izdržala je test vremena. Gauri je i dalje najljepša žena u životu Shahrukh -a i ova slika na njen posljednji rođendan svjedoči upravo to. Starenje graciozno ne zahtijeva šminku već samo najdublju ljubav i poštovanje.

Ohrabrujući roditelj:

Gauri Khan sa i bez šminke 8

Različite nijanse osobe čine njezinu ljepotu. Različite uloge koje Gauri bez napora igra svojoj djeci doista su znak istinske ljepote. Djeca su čiste duše koje gledaju na ljubav i ohrabrenje svojih roditelja i gledaju iza velova lažnih pojava. Način na koji Gauri blista do uspjeha njezine kćeri, niti jedna mineralna šminka ne može učiniti isto.

Domaćica:

Gauri Khan sa i bez šminke 9

Ljubav nadilazi sve u našim životima. Gauri domaćica to sigurno zna i ponosi se svojom prekrasnom obitelji. Ovaj ponos i sadržaj ono je što daje toliko mladolikog sjaja.

Poslovni partner:

Gauri Khan sa i bez šminke 10

Bilo da se radi o IPL aukciji ili setovima filmske produkcije, Gauri je savršen poslovni saveznik superzvijezde. Brza, disciplinirana i snalažljiva, Shahrukh je više od njegove žene. Njezino samopouzdanje govori mnogo i emitira auru bez premca bilo kojoj čarobnoj masnoj boji.

Vesela djevojka:

Gauri Khan sa i bez šminke 11

Gauri Khan inspiracija je iza fenomenalnog uspjeha SRK -a od prvog susreta. Uistinu iza svakog uspješnog muškarca stoji vrlo lijepa žena.