9 slika Carrie Underwood bez šminke

Kako su se zbrajali rezultati 2005. godine, mlada plavokosa djevojka okrunjena je za pobjednicu četvrte sezone American Idola, mlada seljanka koja još uvijek pokušava postati velika u gradu Holly. Carrie Underwood nikad nije znala da će od tada proći nekoliko godina u cijeloj državi, a prodavat će milijune primjeraka i proizvoditi platinaste izdavačke kuće. Carrie Underwood, ljepotica s mozgom, nastavila je svoje putovanje kako bi postala zvijezda kakva je sada. Polako se razgranala i postala rame uz rame klasificirana spisateljica pjesama i glumica, a sada je velika ikona koja se bavi etiketama s više milijunaša. Danas ćemo u ovom članku utvrditi slaže li se njezin lijepi glas sa šminkom bez sebe.

Carrie Underwood bez šminke Slike:

Samo ležeran dan:

carrie underwood bez šminke

Mrzovoljno i svečano sjedi, evo početne slike za popis bez šminke Carrie Underwood. Carrie na ovoj slici nije imala nikakvih mogućih znakova profesionalne šminke, ali ipak je izgledala sasvim dobro za zvijezdu koja se bavi platinastim albumima. Odvajajući malo vremena od svog zauzetog rasporeda, Carrie ovdje pokazuje kako joj dan bez šminke ne može pokvariti najbolji izgled.

Stari memoari:

carrie underwood bez šminke2

Vraćajući se na dane audicije, evo poslastice za sve obožavatelje Underwooda, gdje je mlada Carrie stajala u svojoj ružičastoj bluzi, dajući sudijama do znanja o sebi. Čak se i u to vrijeme moglo očekivati ​​da će se mladić razvijati s Hollywoodom, ali prema izgledu Carrie je uvijek imala onaj savršeni sjaj na licu čak i kad profesionalna šminka nije bila dio njezine svakodnevice.

Lazy Day Makeover:

carrie underwood bez šminke3

obično bi se moglo vidjeti kako je Carrie uvijek odjevena kako treba i spremna je donijeti pumpu na nastup, ali tog dana Carrie je pustila kosu, iako ne doslovno, te otišla na uzročno -šetnju u udobnoj odjeći. Iako joj se na licu nije vidjela šminka, ova omamljivačica imala je sjaj oko nje koji nitko nije mogao poreći.

Prošećite:

carrie underwood bez šminke4

na koju je kliknuo jedan od paparazza, Carrie Underwood se slatko nasmiješila kameri dok je prolazila pokraj njih. Iako nikad nije imala profesionalnu studijsku šminku, izgledala je izuzetno dobro sa sobom. Kosa joj je bila lijepa kao i uvijek pričvršćena na leđa i prošla je pokraj nje.

Dan plaže:

carrie underwood bez šminke5

Carrie Underwood otišla je na plaže na godišnji odmor gdje se našla u tiskanom bikini topu. Kosa joj je bila skopčana i vezana u neurednu kosu dok se ozbiljno zabavljala na plaži sa svojim dečkom. Njezina glatka koža i svilenkasta tekstura, čak i bez ikakvog dodira, doista su nas zadivile.

Izgled plaže:

Carrie Underwood bez šminke 6

Ovdje imamo još jednu sliku očaravajućeg Underwooda, ponovno postavljenog na stražnju padinu plaže na kojoj je možda uživala u danima odmora. Underwood, koji je fitness čudak i lijepa žena, izgledao je sjajno uživajući u danu na plaži.

Selfie u teretani:

carrie underwood bez šminke7

Svi smo imali one selfieje u teretani kad je previše naporan rad tretiran dobrom slikom. Isto se dogodilo i Carrie i njezinom zaručniku koji su na Instagram podijelili svoju sliku vježbe na kojoj je Underwood viđen bez ikakve šminke koja pozira pored svog zaručnika. Čak i bez šminke izgledala je sasvim fit.

Jutarnji trčanje:

carrie underwood bez šminke8

Jutarnji trčci su neophodni za fitness orijentiranu Carrie, pa otuda i ova njezina slika kako dahće kroz trčanje dok je svoju bijelu majicu od lubanje uparila sa slatkim kratkim džogerom. Kosa joj je bila vezana straga i nije imala šminku na licu.

Svi osmijesi:

carrie underwood bez šminke9

Vezujući kosu u prilično pletenog ponija, Carrie se na posljednjoj slici na popisu nasmiješila nesvjesna ove iskrene slike na kojoj se čini da nema šminku, ali ipak izgleda zapanjujuće.