9 slika Amira Khana sa i bez šminke

Aamir Khan (rođen 14. ožujka 1965.) indijski je filmski glumac, scenarist, redatelj, producent i televizijski voditelj. Ima uspješnu karijeru u bollywoodskim filmovima što ga je etabliralo kao jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih glumaca indijske kinematografije. Dobitnik je nekoliko nagrada, uključujući sedam nagrada za filmske karte i četiri nacionalne filmske nagrade. Također je dodijeljen Padma Shri 2003. i Padma Bhushan 2010. godine.

Neki od njegovih izvrsnih filmova su Qayamat Se Qayamat Tak, Dil, Raja Hindustani, Lagaan, 3 idiota, Taare Zameen Par, Rang de Basanti i Ghajini.

amir khan bez šminke

Aamir Khan je humanitarac i filantrop. Napravio je televizijski talk show Satyamev Jayate u kojem se predstavlja kao voditelj. Ova emisija stekla je veliku popularnost od svog početka jer ističe osjetljiva društvena pitanja i pitanja osnaživanja žena koja prevladavaju u Indiji.

Aamir khan veliko je ime u bollywoodu poznato po svojoj izvrsnoj prisutnosti na celuloidu. Poznat je kao gospodin perfekcionist zbog vrste filma koji radi i vrste uloge koju igra. Ali koliko nas zaista zna da čak i ti perfekcionisti moraju sakriti svoje nesavršenosti ispod kolača šminke koju stavljaju za bilo koji čin ili film.

Iako je Aamir Khan jedan od onih glumaca koji svoju dob uglavnom ne skrivaju iza tragova šminke. Voli se razmetati prirodnim putem. Ovdje vam predstavljamo 9 najboljih snimaka Aamira Khana bez šminke.

1. Izgled brade:

Primijećen je na dodjeli nagrada u Berlinu kako se razmeće grubom grudnjakom. Svi znamo da je Aamir Khan jedan od onih glumaca koji se ne druže ili prisustvuju previše ceremonijama dodjele nagrada i funkcijama. Ovdje imamo sreću da ga zaskočimo. Izgleda otmjeno takav kakav je.

2. Samoupijajući izgled:

Aamir Khan jedan je od onih prirodnih glumaca koji se u potpunosti mogu pozabaviti bilo kojim svojim filmom bez šminke. To je rijetko u slučaju drugih glumaca. Ova slika prikazuje ga kao nekoga izgubljenog u vlastitim mislima da pronađe smisao života.

3. Vrijeme je za kućne ljubimce:

On je definitivno obiteljska osoba koja odvaja vrijeme za svoju suprugu, dva sina izvan svog užurbanog rasporeda. Čak odvaja dovoljno vremena za svoje ljubimce, pa čak i škljoca s njima. Na snimci je bez trunke šminke na licu. Znak starosti definitivno pokazuje, ali elegancija i dalje postoji.

4. Cool Hunk:

Ovu snimku je napravio jedan obožavatelj u SAD -u dok je primijećen na odmoru. Izgleda sretno i veselo, uživajte u svakom trenutku dok prolazi.

5. U veselom raspoloženju:

Ovo je definitivno vrlo stara slika snimljena iz njegove karijere koja pravi ‘Ghulam’. Potpuni predvečernji teaser izgled s tom neonskom majicom, velikim medaljonom koji mu visi na vratu, puno pribora za ruke i crnim lisicama.

6. Emocionalni trenutak:

Uočen je suznih očiju na konferenciji za novinare održanoj u Mumbaiju. Aamir khan, većinu vremena nema šminke, promovirajući svoje filmove ili nadolazeće emisije poput Satyamev Jayate.

7. Umorni izgled:

Oštećen je na akciji darivanja krvi u mjestu Bandra u Mumbaiju gdje je darivao krv potrebitima. On je definitivno filantrop.

8. Ghulamov izgled:

Uočili smo ovaj cool komad koji ležerno izgleda, a ipak je ubojit.

9. Indijski seoski seljak:

Ovaj snimak je iz filma ‘Lagaan’ gdje igra ulogu rustikalnog indijskog farmera i seljaka.