9 šokantnih snimaka Sarah Palin bez šminke

Služeći kao deveti guverner Aljaske 2006., Sarah Louise Palin je američka politička figura i komentatorka koja se također etablirala kao majka petero djece i profinjena autorica. U dobi od 51 godina, Palin je od ranije bila milostiva dama, pripremala se za odgovarajuće mjesto gdje god je stigla. Budući da je politička ličnost, imala je svoj udio u kontroverzama i svađama, ali svaki put je uspjela zadržati svoju milost netaknutom.

Sarah Palin bez šminke

Sarah Palin bez šminke izgleda:

Međutim, današnji članak nema nikakve veze s njezinom političkom karijerom ili njezinim sukobima i prijateljstvima. Danas samo podijelite neke od neviđenih slika Sarah Palin bez šminke.

1. Na sjednici:

Snimci Sarah Palin bez šminke 1

Prva slika Palin prikazuje nas odjevene u najbolju Palin, u bluzi s okruglim vratom i lica bez šminke. Ovo je iskreno snimljeno na jednom od njezinih sastanaka na kojima se vjerojatno pobrinula za to, bez brige da će izgledati najbolje za taj dan. Međutim, čak i bez šminke čista koža učinila je da izgleda lijepo.

2. Jutarnji trčanje:

Snimci Sarah Palin bez šminke 2

Odjevena u najbolje Sarah Palin izgledala je sportski spremna u svom crvenom džemperu i crnim kratkim hlačama. Sarah je oduvijek bila tip koji bi se uredio i izgledao dobro, ali ne po cijenu lošeg zdravlja i ovdje je očito da su se svi vježbe u teretani dobro isplatili. Dok je pozirala na svojim stazama za trčanje nije imala šminku i još uvijek je izgledala sjajno.

3. Prošlost zaposlenja:

Snimci Sarah Palin bez šminke 3

Ovo je bio mnogo sporiji dan nego prije, a Palin je, podlegavši ​​pritisku svog posla, pokazala neke napetosti na čelu dok je užurbano prolazila pored paparazza. Sarah je bila odjevena u običnu sivu majicu, a kosu je vezala straga dok je oblačila naočale i nastavila hodati.

4. Obavljanje poslova Sarah Palin bez šminke:

Snimci Sarah Palin bez šminke 4

Čak i zauzete dame moraju pronaći vrijeme iz svog zauzetog rasporeda kako bi svoje obaveze bile ažurne, a slobodan dan Palin se do odjeće odijeva u crvenu jaknu i crne staze u kombinaciji s Uggsima. Bila je svježeg lica i bistra je otkrila da nema šminke. Međutim, izgledala je dobro noseći pogled dok je prolazila.

5. Brzi snimci:

Snimci Sarah Palin bez šminke 5

Ovdje imamo još jednu sliku gospođice Palin kako maše kameri koja je snima otvorene kose i bez šminke. Stavivši naočale i s vrha ramena, Sarah je potresla pogled.

6. Stari dani:

Snimci Sarah Palin bez šminke 6

Diva od prije, ovo je slika Palin u njezinim danima natjecanja koja se ljuljala s kratkom frizurom kao i uvijek. Imala je na sebi jedan komad u crvenoj boji jer je tada izgledala jako dobro. Ova nas slika podsjeća koliko je Palin prava ljepotica i ne treba im čak ni šminka da joj to definiraju.

7. Obiteljski portret:

Snimci Sarah Palin bez šminke 7

Elementi koji definiraju sretan obiteljski portret su nasmijana djeca koja stoje uz roditelje dok su oblačili ponosan pogled na obitelj. Međutim, ovdje su se stolovi samo malo promijenili jer je obitelj okružila Saru i ponosno je posjedovala kao javnu ličnost i domaćicu, a njezina djeca i muž ponosno su se nasmiješili.

8. Zauzet dom:

Snimci Sarah Palin bez šminke 8

Ovdje vidimo Sarah sa suprugom zauzetim razgovarajući s njim dok je netko pucao na ovo iskreno. Zadnja priča ove slike je tvrdila da je prije ove fotografije viđena kako hoda okolo sa svojim petim djetetom na rukama. U svojoj slatkoj bijeloj majici, Palin je bez šminke izgledala skupo.

9. Home Snap:

Snimci Sarah Palin bez šminke 9

Još jednom je ova slika povezana s njezinim domom kad je njezina kći Bristol kliknula i podijelila njezinu sliku na stranicama društvenih mreža. Pripremajući se za trčanje, Sarah je izgledala zapanjujuće u bijeloj kapi i žutoj bluzi.