9 neviđenih slika Emme Watson bez šminke!

Emma Watson vrlo je uspješna i poznata britanska glumica, koja je bila cijenjena nakon što je glumila kao Hermiona Granger u filmovima o Harryju Potteru. Njezina glumačka vještina i izjava o stilu svidjela se publici, a smatra se i uzorom mnogim mladim glumicama.

Osim što se bavi filmovima, Emma je studentica Sveučilišta Brown i čini se da svoju karijeru shvaća ozbiljno. Unatoč užurbanom rasporedu i užurbanom životu, uspijeva ostati u formi, zdrava i lijepa. Zna dobro izgledati na kameri, ali i izvan nje. Evo nekoliko slika naše zapanjujuće i prekrasne Emme Watson bez šminke.

Prelijepe Emma Watson bez šminke:

Ovaj članak donosi neke lijepe fotografije izvan ekrana Emme Watson bez šminke koje će vas privući.

1. Zračna luka u New Yorku:

emma watson bez šminke

Emma je prirodna ljepota. Ima sjajnu kožu i zna se brinuti o sebi. Ima sjajan stav koji se ogledao u načinu na koji se nosi kad je vani u gomili. Njezin stil i izgled, koji je bio na aerodromu u New Yorku, doista su lijepi i ugodni po izgledu. Ljepotu ove djevojke možete vidjeti i bez šminke.

2. Slika vježbe:

Emma Watson bez šminke 2

Emma je vrlo vrijedna i strastvena žena. Uživa u vježbanju i vježbanju. Ovdje na ovoj slici vidimo nevjerojatno tijelo koje Emma Watson posjeduje i kako samouvjereno i prirodno izgleda bez šminke.

3. Za kupovinu:

Emma Watson bez šminke 3

Kad očaravajuća Hermiona ode u kupnju, ona je kao i svaka druga normalna djevojka; sretan, veseo i uzbudljiv. Ovaj put bacamo pogled na prekrasnu teksturu njezine kože i ugodan i opušten izgled lica. Zna izgledati fenomenalno, a da ne mora isprobavati šminku.

4. Jednostavno druženje:

Emma Watson bez šminke 4

Ova Emmina slika snimljena je dok je izlazila na dan koji također ne uključuje šminku. Kamera nam pokazuje sjajan snimak njezine kože i kose, a odjeća koju nosi izgleda joj prilično lijepo. Cipele su joj prilično elegantne, a torba koju nosi izgleda elegantno. Izgleda ležerno i sretno, a odsutnost make -a ne čini razliku u njezinoj ljepoti.

5. Elegantna Emma:

Emma Watson bez šminke5

Glumica je uhvaćena kako slavi i uživa u veseloj prigodi. I pogodi što? Izgledala je apsolutno zapanjujuće i prekrasno, i to bez tračka šminke. Njezine simpatične naušnice, dobro podšišana kosa i obrve povećale su njezinu ljepotu i učinile da izgleda kao milijun dolara, a sve je to učinila bez ikakvih umjetnih proizvoda ili kozmetike.

6. Kupovina namirnica:

Emma Watson bez šminke 6

Ova Emmina slika snimljena je dok je sa svojim dečkom izlazila u kupovinu namirnica. Nevjerojatno je vidjeti koliko je izgledala atraktivno i uredno bez nanošenja šminke. Njezina bijela majica bez rukava, plava jakna od trapera i bijele hlače prigodne su prilike. Na ovoj je slici izgledala izuzetno dražesno i ženstveno.

7. Bijeli jede kolačić:

Emma Watson bez šminke 7

Ova je slika snimljena dok je Emma bila zaposlena uživajući u raskošnom čokoladnom kolačiću. Ovdje je vidimo kako nosi plavu majicu s tamno sivim džemperom na vrhu. Kosa joj je pravilno uređena, a koža izgleda besprijekorno i fenomenalno. Izgleda sjajno bez šminke.

8. Ležerna i opuštena Emma:

Emma Watson bez šminke 8

Glumica iz Harryja Pottera odjevena u jednostavnu dugu bijelu košulju i tri četvrtine crnog hlača izgleda nevjerojatno. Budući da ne nosi nikakvu šminku, istaknuta je njezina prirodna ljepota i privlačne značajke.

9. Druženje s prijateljima:

Emma Watson bez šminke 9

Ovdje vidimo Emmu kako se opušta s nekim svojim prijateljima na snimanju. Nema šminku i izgleda kao da uživa u danu. Izgled joj je ležeran, lagan i lijep.

Gore sve slike Emme Watson bez šminke. Nadam se da će vas sve gore navedene slike zasigurno očarati, kako je lijepa čak i bez šminke.