9 najboljih Heidi Klum bez šminke

Svi znaju Heidi Klum. Ona je njemačka manekenka i bila je vrlo uspješna na području poslovanja, mode, proizvodnje itd. Jedan je od vrhunskih modnih modela na koje se žene ugledaju. Njene kultne oči i jedinstveni polumračni ton kože čine je trendsetericom u svijetu ljepote. Njezin nevjerojatan osjećaj za odijevanje i iz dana u dan različit izgled čini je Divom u svijetu mode. Sada je američka državljanka i ljulja ulice LA -a s prekrasnim osmijehom i pogledima koji oduzimaju dah.

No, sa slavom i popularnošću dolazi i negativnost. Neki se žale na njezino poznavanje šminke. No to nije istina jer se ova žena šminka samo kad je pred kamerom na profesionalnom snimanju ili događaju. Inače, voli to držati prirodnim. Evo nekoliko najboljih slika Heidi Klum bez šminke koje će vam se oduševiti i zauvijek zatvoriti mrzitelje.

Prekrasna Heidi Klum bez šminke sa slikama:

1. Recite Ne Salonu:

heidi klum bez šminke

Heidi Klum nema što kriti. Čak ni njezino lice bez šminke. Uvijek je bila vrlo sigurna u svoje prirodne ljepote i to ponosno prikazuje. Ovdje se bavi svojim izgledom bez šminke, gdje je upravo oprala kosu i sjest će na stolicu kako bi se našminkala za snimanje. Ova će slika nesumnjivo potaknuti mnoge žene da odbiju šminku i budu sigurne u svoju ljepotu koju je Bog dao.

2. Crna je nova ružičasta:

Heidi Klum bez šminke 2

Za Heidi, nestanak ružičaste boje nije problem. Radije ga voli ljuljati u crnim vrhovima. Ova slika je snimljena kad je izlazila iz hotela. Nosila je jednostavan crni top i nešto nasumičnog hipsterskog nakita.

3. Zauvijek mlad:

Heidi Klum bez šminke 3

Heidi Kulm je zauvijek mlada. Ima 42 godine i još uvijek izgleda prilično zasljepljujuće bez šminke. To je razlog zašto žene diljem svijeta gledaju na njih kao na svog idola. Heidi ne podržava šminku tijekom cijele godine i voli ostati jednostavna.

4. Umoran, ali sjaj:

Heidi Klum bez šminke 4

Ova Heidina slika snimljena je dok ju je zvala jedan dan u jednom od svojih prijatelja. Nije imala šminku i izgledala je umorno. Ali i dalje je izgledala tako bistro i besprijekorno. Nošenje tog crnog kaputa omogućilo je snimatelju idealan kontrast i dobio je izvrsnu sliku.

5. Ubij snijeg:

Heidi Klum bez šminke 5

Bivša manekenka ove Victoria Secret povisila je temperaturu zimi kad je izašla bez šminke. Kao što svi znamo, Heidi voli držati to jednostavno, a to se vidjelo i po njezinu izgledu. Za ženu s takvim tipom lijepa koža bit će poput raja. Bez sumnje, tog je dana izgledala super vruće. Njezina ljepota se otopila i ubila snijeg.

6. Zavirivanje u Instagram:

Heidi Klum bez šminke 6

Pregledavajući nasumične postove na Instagramu uočili smo Heidi Klum koja nosi lagani crni vrh. Jedina zabuna, što je bilo vruće, kava ili Heidi? Bez sumnje je bila jedna od najzgodnijih manekenki Victoria Secreta, a njezina plava kosa i svijetla koža i dalje su joj najbolje žene koje će biti showstopper.

7. Trudna? Nema problema:

Heidi Klum bez šminke 7

Trudnoća uništava kožu i ljepotu. Nije za Heidi Klum. Uočena je u LA -u kako nosi veliki trbuh sa slatkim odsjajima koji odgovaraju njezinoj haljini.

8. Dokažimo to ovim selfijem:

Heidi Klum bez šminke 8

Heidi Klum objavila je sliku selfija koja otkriva njezinu lijepu kožu i sjajnu kosu.

9. Reci Ne šminki:

Heidi Klum bez šminke 9

Lijepa Heidi Klum cijelo vrijeme voli živjeti jednostavnim životom bez ikakvih komplikacija. Ova slika na jednom događaju jasno pokazuje da i ona misli isto kad je ljepota u pitanju.