9 najboljih Goldie Hawn bez šminke

Goldie Hawn američka je škrinja s blagom veterana koja djeluje paralelno s režijom i produkcijom. Njezini filmovi slični njoj imali su jedinstven dodir sa hitovima kao što su Private Benjamin i Overboard i drugim. Hawn je od samog početka imala svoj prepoznatljiv izgled, zlatne pramenove i svijetle oči pripremajući se za savršen izgled djevojke iz susjedstva.

Međutim, o 70, Goldie Hawn koja sada ima 69 godina, još uvijek se priča o gradu. Uvijek smo vidjeli kako ovaj talent nastupa na ekranu s najboljim licima zbog kojih izgleda mlada čak i u srednjim godinama. U današnjem ćemo članku govoriti o Hawn i njezinoj ljepoti, ali ovaj put bez šminke.

Goldie Hawn bez šminke sa slikama:

1. Između Smirenog:

goldie hawn bez šminke

Goldie Hawn na ovoj slici viđena je na pozadini jednostavnog vjerskog mjesta s vjerojatno jednim od njenih pratilaca gdje je nosila otvorene zlatne brave koje su padale u valove, dok je ostatak njenog lica bio bez ikakvih tragova šminke. Hawn odjevena u tradicionalnu odjeću, čak je i u starijim godinama izgledala prilično mirno i lijepo.

2. Užitak glave kreveta:

Goldie Hawn bez šminke 2

Ovo je bila jedna od starih Hawnovih slika na kojoj je viđena s bravama na krevetu po cijelom čelu. Osim razbarušene kose, lijepa Hawn nije imala šminku na sebi jer je vezala šal oko vrata i slatko se nasmiješila slici. Na slici zbog napornog radnog tjedna mogli smo vidjeti njezine očne vrećice na vidljivom mjestu dok je ostatak kao i uvijek spokojan.

3. Jutro za vježbanje:

Goldie Hawn bez šminke 3

Prije dvije godine snimljena je Goldie Hawn u svojoj udobnoj odjeći za vježbanje koja se sprema za dobar trčanje. Čak ni starost nema ograničenja, a to je svijetu dokazivala 67 -godišnja Hawn koja je nastavila trčati. Nije imala šminku, a crte njezine starosti provirivale su kroz njezinu inače lijepu kožu.

4. Beauty Skin:

Goldie Hawn bez šminke 4

Ovdje imamo još jednu sliku Goldie Hawn koja izlazi iz auta. Ovo je bila jedna od njezinih starih slika koju su snimili paparazzi na kojoj se činilo da nema vidljivih znakova šminke na sebi. Međutim, ovaj put jedan dobitnik Oscara izgledao je prilično lijepo u svojoj prirodnoj koži bez mnogo naočala i mrlja na sebi.

5. Ulično viđenje:

Goldie Hawn bez šminke 5

Jednog lijepog hladnog dana, Goldie Hawn obukla je svoju crnu udobnu jaknu i sa strane označila svoju crnu torbicu na čičak, a Hawn je snimljena kako hoda kosom, sa širom otvorenim zlatnim pramenovima. Međutim, Hawn bez šminke izgledala je prilično lijepo. Oduvijek smo je poznavali kao nekoga s dobrom kožom i dobro je znati da je upravo tamo zauzela svoje mjesto.

6. S ljubavlju:

Goldie Hawn bez šminke 6

Ovdje vidimo Hawn u najboljim danima koja pozira pored svog ljubavnog Kurta, a na ovoj su slici oboje izgledali dobro. Goldie je bila odjevena u večernju haljinu s kosom koja joj je lako padala po ramenima, ali Hawn s minimalnom šminkom izgledala je prilično lijepo.

7. Graciozno starenje:

Goldie Hawn bez šminke 7

Lijepa i stoična Goldie Hawn graciozno je starila i evo njene klasične slike u starosti koja pokazuje njezine starosne linije. Bore i bore na licu bile su joj evidentne na koži. međutim, bez mnogo znakova šminke na sebi, ova je žena doista izgledala zapanjujuće.

8. Lijepo fotografiranje:

Goldie Hawn bez šminke 8

Pozirajući za brzu fotografiju iza pozornice s jednim od svojih prijatelja, Hawnom i prijateljem, Hudson je izgledala sasvim zdravo i veselo. Budući da je bila dio iskušenja fotografiranja, bilo je očito da se ove lijepe dame nisu našminkale. Međutim, ovaj prirodni izgled šminke učinio ih je lijepima.