9 najboljih Anushka Shettyja bez fotografija šminke

Sweety Shetty, poznata i kao Anushka Shetty, popularna je glumica u telugu i tamilskoj filmskoj industriji. Debitirala je 2005. godine i brzo postala poznata u roku od godinu dana. Njezin je rad prilično impresivan i ljudi su cijenili njezin talent i ljepotu. Po prirodi je divna i zabavna osoba koja voli i ima ogromnu vjeru u sebe. Anushka nije samo glumac, već je u jednom trenutku svog života bila i instruktorica joge. Jako je lijepa za pogledati i zna se nositi kad je vani u gomili. Ovdje smo objavili neke slike Anushke shetty bez šminke koje će nam pomoći da vidimo kako se prirodna ljepota održava u svakom trenutku.

Na skupovima:

anushka shetty bez šminke

Ovdje možemo vidjeti Anushku na jednom od njezinih mjesta snimanja. Izgleda prilično lijepo, iako je sasvim jasno da se rijetko koristila šminkom. Crvena kurta i sat ističu njezinu ljepotu, a njezina vidljivo meka i sjajna koža čini je zapanjujućom i privlačnom.

Ležerna Anushka Shetty:

Ležerna Anushka Shetty

Anushka izgleda sjajno u ovoj odjeći. Kao što vidimo, nosi dobro dizajniran crni top s običnim plavim trapericama. Lice joj nema šminku, a kosa izgleda vrlo dobro podšišana. Ono što čini da izgleda privlačno je njezin osmijeh, držanje, prekrasna koža i sjajna kosa koju posjeduje.

Simpatična Anushka koja izgleda:

Simpatična Anushka u potrazi

Anushka Shetty je vrlo šarmantna i simpatična glumica. Njezine crte lica su preslatke i ne treba joj šminka da bi cijelo vrijeme izgledala sjajno. Ovdje smo snimili sliku prirodne Anushke koja uživa u gomili i možemo primijetiti koliko je dobro održavana i da joj je koža apsolutno besprijekorna.

Na promociji tamilskog filma:

Na promociji tamilskog filma

Anushka je snimila nekoliko tamilskih filmova i ovdje je pronalazimo kako promovira jedan od njih. Pomno promatrajući shvaćamo da se gotovo nije ni našminkala. To pokazuje Anushkin smion stav i samopouzdanje te koliko lijepo može izgledati bez potrebe za korištenjem bilo kojeg kozmetičkog ili umjetnog proizvoda.

Nasmijana Anuška:

Nasmijana Anuška

Ovdje možemo vidjeti Anushku kako nosi običnu bijelu kurtu dok se smiješi gomili. Lice joj izgleda tako lagano, opušteno, sjajno i čisto bez šminke.

Pozira Anuška:

Pozira Anuška

Ovdje zatičemo našu slatku Anushku koja pozira za sliku. Njeno jednostavno i prirodno lice izgleda tako privlačno i lijepo. Ona je tako prekrasna i nevjerojatna i zaista zna kako napraviti sjajan izgled bez trošenja sati na kozmetiku.

U Sareeju:

U Sareeju

Budući da je indijska glumica, Anushka je pozirala u mnogim indijskim odijelima. Najpopularnije su saree. Čine da izgleda tako elegantno, mlado i lijepo. Ovdje vidimo Anushku kako pozira u jarkoj i sjajnoj ružičastoj sari. Kosa joj je mokra, a izraz lica dinamičan. Očito se ne šminka iako bi netko rekao da izgleda apsolutno fenomenalno.

U njezinim naočalama:

U njezinim naočalama

Anushka Shetty izgleda nevjerojatno kad nosi naočale. To joj daje vrlo ozbiljan izgled. Činjenica da se ne šminka jedva se primjećuje jer to blistava koža kompenzira.

Pročitajte i: Samantha bez šminke

Dok se bavite sportom:

Dok se bavite sportom

Anushka je prilično sportska osoba i uživa u vježbanju. Ovdje je uhvatimo kako igra košarku i vidimo kako joj je koža zapanjujuća i blistava. Ne nosi šminku, ali ipak uspijeva izgledati nevjerojatno. Njezina odjeća odgovara prigodi i doista se zna obratiti kad se kamera okrene prema njoj.