8 slika Cameron Diaz bez šminke

Još devedesetih godina prošlog stoljeća jedna je američka glumica odlučila od nje napraviti život u Holly svijetu klasičnim filmovima poput ‘Maske’ u kojoj glumi smiješnog čovjeka Jim Carreyja uz ovu divu koja je upravo napravila korak naprijed u veći svijet. Cameron Michelle Diaz, bivša modna manekenka i tadašnja producentica stvorila je veliku buku svojom ljepotom, a klasične plave svijetle oči igrale su joj u prilog. S vremenom bi se moglo zamisliti da izgled blijedi, ali klasična Diaz zauvijek je zadržala svoje mjesto u industriji objavljujući jedan hit za drugim, cijelo to vrijeme održavajući svoju auru. Slike njezina izgleda bez šminke govore i o njoj.

Cameron Diaz bez šminke:

1. NY Walk About:

cameron diaz bez šminke

Udobno se smjestivši u vrat kornjače, zapanjujuća Cameron prošetala je New Yorkom u svom prirodnom Au. Iz izgleda slike vidljivo je da nije imala šminku na licu, a ipak slika samo govori o ničem drugom osim o njezinoj ljepoti. Godine su imale svoj danak jer su joj se bore vidile. Međutim, izraz njezina lica još je uvijek neusporediv.

2. Konferencija:

cameron diaz bez šminke2

Ova Diazina slika snimljena je na jednoj od njenih filmskih konferencija Knight and Day na kojoj je glumila uz Toma Cruisea. Ne može se poreći da ovaj zapanjujući film nikada nije imao loš problem sa slikom. Čak i uz blagu dozu blage šminke, po mogućnosti s malo sjaja na usnama, zaslijepila je svojom prekrasnom osobnošću. Njezin kremasti glatki ten u kombinaciji s svijetlim morskim plavim očima doista čudi njezine obožavatelje.

3. Ležerni dnevni izlasci:

cameron diaz bez makeup3

U ležernom slobodnom danu, Cameron je svoj bijeli sako uparila s klasičnim poderanim plavim trapericama i sandalom, pa čak i bez šminke na licu izgledala je prilično zapanjujuće. Budući da je bio prozračan dan, činilo se da Diaz uživa u slobodnom vremenu s kosom koja joj je na vihoru iskrivila. Nijedna šminka nije najbolji izgled za Diaz i to je dokazala ovom slikom.

4. Promocija omota knjige:

cameron diaz bez šminke4

Cameron Diaz nedavno je na društvenim mrežama kliknula na sliku na kojoj se drži za svoju nedavno objavljenu knjigu pod nazivom Body body na kojoj se predstavila na naslovnici. Međutim, na svojoj promotivnoj slici Cameron se skinula do izgleda bez šminke koji je jasno pokazivao njezino besprijekorno lice s bilo kakvom mrljom ili mrljom. Njezinom sjaju samo su parirale njezine svjetlucave oči dok se slatko smiješila za kameru.

5. Omot knjige:

cameron diaz bez šminke5

Govoreći o svom novom izdanju, Cameron Diaz nedavno je postala ponosna spisateljica svoje knjige pod nazivom ‘Body book’. Gornja slika jednostavno je zadivljujuća naslovnica za knjigu, a tijekom promocije išla je s temom naslovnice što je značilo da bez šminke lijepa Cameron izgovara svoje najdublje misli na iscrtanim stranicama svoje knjige.

6. Skinuti crveni tepih:

cameron diaz bez šminke6

Post o njezinoj najavi vjenčanja prikazao je njezinu sliku na jednom od njezinih događaja na kojima je odlučila otići bez šminke. Neprestano zanovijetanje na društvenim medijima uvijek zahtijeva da budete na vrhu nožnih prstiju, pa stoga samo sportski blagi sloj šminke, s usnama i kosom u poniju, Cameron je u svom istinskom liku izgledala prekrasno.

7. Prehrana:

cameron diaz bez šminke7

Ova Diazina slika iskrena je na kojoj je viđena kako gostuje na jednom od ručkova u kafiću gdje joj je kosa bila zavezana u neuredna leđa, a šal čvrsto vezan za kosu, dok je čak i bez pomoći profesionalne šminkerice izgledala zapanjujuće. Zvijezda nije imala šminke dok je nastavila uživati ​​u obroku.

8. S ljubavlju:

cameron diaz bez šminke8

Ovdje imamo još jedan ležeran izgled Diaz, ovaj put s dečkom ili zaručnikom koji se uzročno štrecne u svojim crnim udobnim hlačama. Ova ljepotica sa ili bez uvijek je bila prekrasan posao.