8 najnovijih slika Shraddhe Kapoor bez šminke

Naslijedivši svog oca, kćerku slavne Shakti Kapoor, Shraddha se prvi put upustila u kino svijet sa svojim komičnim filmom “Luv ka the end”, u kojem je spakirala glavnu ulogu, ostavivši iza sebe svoju prvu kratku epizodu u svom debitantskom filmu Teen Patti . Napustivši pola fakulteta u Bostonu, Shraddha se posvetila svom vremenu priznajući svoju istinsku ljubav prema glumi, pa je na kraju napravila put za sebe u gradu Tinsel.

Shraddha Kapoor bez šminke

Shraddha je oduvijek bila sjajna na ekranu, definitivno je osvojila srca, posebno nakon svog novog, profinjenijeg izgleda u ABCD2. Međutim, postavlja se pitanje je li Shraddha zaista zapanjujući u stvarnom životu ili ne.

Shraddha Kapoor bez šminke:

U ovom današnjem članku bacit ćemo mali uvid u Shraddhinu knjigu kako bismo saznali ima li ta profinjena žena istančan ukus izvan ekrana ili ne.

1. Usporedba 1:

shraddha kapoor bez šminke1

Evo usporedne slike djevojke Kapoor, prve u njoj izmišljene, dok je ona s desne prikazuje bez šminke. Zvijezde imaju zdrav dan koji trči, puca i što sve ne, a tek je malo prije nego što se tamni krugovi počnu pojavljivati. Budući da se ne razlikuje, Shraddha ovdje ima umor u očima.

2. Usporedba 2:

shraddha kapoor bez šminke2

Evo još jedne zapanjujuće usporedbe ljepote, ovaj put s lijeve strane koja pokazuje njeno golo lice dok lijepo sjaji. Shraddha ovdje pokazuje kako ima besprijekorno besprijekornu kožu bez ikakvih mrlja ili tamnih mrlja, pa je upravo zato možemo kategorizirati kao jednu od istinskih ljepotica.

3. Biti zauzet:

shraddha kapoor bez šminke3

Dok je vukla, sjedeći straga u svom automobilu, Shraddha očito nije bila spremna za slike jer joj to bez šminke dokazuje to na ovoj slici. Zauzeta telefonom s kosom neoprezno bačenom u ponija, Shraddha je izgledala prilično zapanjujuće čak i bez šminke.

4. Zapanjujući film sigurno:

shraddha kapoor bez šminke4

Slika profinjene vrijednosti, Shraddha na ovoj slici jednostavno nas je zapanjila dok je slatko pozirala s kosom nataknutom natrag u usku pletenicu. Koža joj je izgledala beba nježno i lijepo dok je svom blagom tradicionalnom dodiru davala izgled mekim prstenom za nos i džemperom sa šalom. Ovo se doista može smatrati slikom koja je govorila tisuću riječi o promatraču i ljepoti koju promatra.

5. Pap Shots 1:

shraddha kapoor bez šminke5

NY kapa i trendi jakna od trapera bile su sve što joj je trebalo da začini svoj pogled dok je izgledala u trendu. Ovoga puta umor u njezinim očima bio je izražen jer su joj vrećice za oči meko stajale ispod njezinih lijepih provirenja dok se smiješila paparazzima koji su oživjeli njezin novi stil.

6. Pap Shots 2:

shraddha kapoor bez šminke6

Ovo je još jedan snimak s paparazzove kamere na kojem je Shraddha viđena kad je na svom putu pukla odjevena u crnu majicu s kožom. Uvijek njezino pjenušavo lice, slatko se nasmiješila prolazeći kroz kašu, a koža bez šminke je blistavo blistala dok je to činila.

7. Selfie na sceni:

shraddha kapoor bez šminke7

Promovirajući svoj novi film ABCD2 temeljen na ludim plesnim pokretima, Shraddha Kapoor pozirala je za sliku sa svojom glumicom koja izgleda sjajno i svježe. Dok joj je stilizirana kosa bila gurnuta na jednu stranu, Shraddha je učinila da nadutost procvjeta dok se naginjala na stranu radi brzog pucanja.

8. Rano jutro izgleda:

shraddha kapoor bez šminke8

Što radite kad vam rani jutarnji let pokvari dobar san? Uzmite znak od Shraddhe koja je uočena kako odlazi na zoru, odjevena u pulover s uzorkom i uski poni. Čak i bez ikakve šminke, njene pospane oči pale su na kameru dok je iskrivila usne u nježan osmijeh.