14 zadivljujućih slika Lucy Hale bez šminke

Karen Lucille Hale poznata i kao Lucy Hale jedna je od najpoznatijih glumica u Hollywoodu. Također je poznata pjevačica i tekstopisac. Glumica je poznata po zavodljivim očima i ljupkom izgledu. Zaista je dražesna i ima nešto unutarnje ljepote koja je čini prekrasnom bez stavljanja šminke. Njezina prirodna ljepota više je nego dovoljna da zadivi masovnu publiku, a to čini jednostavnim smiješkom u svojoj najljepšoj fazi prirodnog ja. Sjajne tjelesne građe, ima savršeno zategnuto lice i briljantne obraze što je čini savršenom za bilo koju ulogu tinejdžerice. Karen se zna razmetati svojom prirodno lijepom kožom i obožavatelji je često komentiraju da se “nikad više ne šminka”. Evo nekih od najboljih slika selfija bez šminke Lucy Hale koje će vam oduševiti.

1. Vrijeme kave:

Slike Lucy Hale bez šminke

Jutro je i jednostavno ne možemo bez kave. Lucy je na ovoj slici na kojoj je imala svježe skuhanu šalicu u rukama izgledala sasvim zadovoljno. Činilo se da uživa u svakom gutljaju omiljene jutarnje kave. Ne izgleda li joj koža svježa poput ranojutarnje kapi rose.

2. Selfie radi svijesti:

Slike Lucy Hale bez šminke 2

Lucy je također društvena aktivistica. Viđena je u lokalnom centru kako govori o učincima meningitisa na tinejdžere i djecu. Lucy je izgledala prilično zapanjujuće u vrlo suptilnom i trijeznom pogledu. Odlučila se za jednostavan top i slatku frizuru. Volimo Lucy još više zbog njezinih djela.

3. Ljupka štreberka:

Slike Lucy Hale bez šminke 3

Lucy je na ovoj slici izgledala kao savršena štreberica. Toliko je slatka da joj zaista želimo zgnječiti bucmaste obraze. Ona uopće nema šminku, ali izgleda da je fotografija spremna. Njezina prekrasna kosa i sijede oči čine je savršenom divom. Zamislite da Lucy sjedi pored vas u avionu, već letimo prilično visoko!

4. Za volanom:

Slike Lucy Hale bez šminke 4

Čini se da se pjevačica odmara nakon teško zarađenog dana. Izgledala je zapanjujuće unatoč tome što se uopće nije našminkala. Njezin zdrav ten i ujednačen ten kože san su svake djevojke. Pouzdano otkriva svoje manje nedostatke poput podočnjaka i manjih mrlja. Ali koga briga sve dok ova ljepotica dijeli svoje slike.

5. Uznemiren pogled:

Lucy Hale bez šminke 5

Ovdje možemo vidjeti da Lucy uopće ne nosi šminku i ovo je vjerojatno jedna od najljepših slika Miss Hale bez šminke na kojoj ponosno prikazuje svoju prirodnu ljepotu lica. Izgledala je zapanjujuće u svojim velikim, sjajnim očima koje kao da govore o njezinim emocijama.

6. Miss Beautiful:

Lucy Hale bez šminke 6

Lucy Hale radila je na mnogim malim i velikim projektima diljem Amerike i to joj je omogućilo da lako osvoji masovnu publiku i postane vrlo popularna u kratkom vremenskom razdoblju. Na ovoj slici nosi minimalnu šminku, ali i dalje izgleda prilično prekrasno.

7. Smanjivanje:

Lucy Hale bez šminke 7

Ovo je sjajna slika Lucy Hal, gdje bez ikakvog oklijevanja nosi svoje prirodno lijepo lice. Nekako je ponosna na svoju prirodnu ljepotu i osjeća da njezino lice ne zahtijeva dodatnu pomoć šminke. Ovo je jedna od najboljih Lucy Hale bez slika šminke.

8. Killer Looks:

Lucy Hale bez šminke 8

Lucy ima prekrasan osmijeh koji je od Boga nadaren. Njezin osmijeh čini njezinu prirodnu ljepotu još privlačnijom i čini je još ljepšom nego što je izgledala. Imala je ubojite oči i zavodljiv osmijeh koji svakoga može zarobiti i porobiti svojom ljepotom.

9. Samo poziranje:

Lucy Hale bez šminke 9

Ovo je jako slatka slika Lucy koja osvaja srca. Ova slika pokazuje kako ova žena izgleda prekrasno, a da nije ni pokušala izgledati dobro. Ima prekrasnu teksturu kose, a njezino napeto lice savršeno pristaje uz tijelo i frizuru. Ovo je jedna od najboljih Lucy Hale slika bez šminke.

10. All-Makeup Look:

Lucy Hale bez šminke 10

Ovdje imamo sliku Lucy Hale bez šminke koja prikazuje njezinu novu stranicu na Facebooku i njezin novi skup sljedbenika, koji se usput brzo povećavaju. Na ovoj je slici izgledala zapanjujuće sa izgledom šminke u zraku i kestenjastim ružem. Tri pohvale za ovaj pogled!

11. Prirodna ljepota:

Lucy Hale bez šminke 11

Može se reći da Lucy ima neke od najljepših i revolucionarnih očiju ikada. Njene oči mogu emocionalno nekoga ubiti. Osjećaj je kao da joj oči govore umjesto nje i mogu pričati sve dok netko razgovara s Lucy. Ovaj zapanjujući pogled tjera nas da se zapitamo treba li joj ikada šminka.

12. Izgled soli i papra:

Lucy Hale bez šminke 12

Na internetu postoji mnogo takvih selfieja. Ovo je jedno od njih, koje prikazuje ljupko lice Lucy Hale bez šminke, a njezina prirodna ljepota vrlo je dobro prikazana na ovoj slici. Odlučila se za frizuru sa soli i paprom, ali izgledala je jako ljupko. Njene svijetle oči govore tisuću riječi.

13. Vlog selfi:

Lucy Hale bez šminke 13

Na ovu je sliku kliknula sama Lucy kada je aktivirala web kameru prijenosnog računala za live q&sjednicu sa svojim obožavateljima. Ovo je vjerojatno jedna od najljepših Lucy Hale bez slike šminke koja zorno prikazuje njeno lijepo lice u stvarnosti.

14. Sultry Sirena:

Lucy Hale bez šminke 14

Ovo je jedan od mnogih snimaka koji pripadaju kampanji fotografiranja, kojoj je Lucy bila glavna atrakcija. Na svakoj i na slici živo je prikazana njezina prirodna ljepota. Izgleda tako zapanjujuće na ovom snimku, gdje je nosila bijelu svečanu majicu. Sigurno je šuškava!

Lucy Hale jedna je od najljepših slavnih osoba u Hollywoodu. Izgleda zapanjujuće bez obzira na odjeću koju nosi. Čak i najjednostavnija majica izgleda sjajno, zahvaljujući njezinoj besprijekorno čistoj koži. Ne zazire od otkrivanja svog izgleda i nedostataka svojoj publici. Redovito ažurira svoje fotografije na društvenim mrežama, zbog čega njezini obožavatelji prestaju pauzirati svoj Instagram feed. Njezini obožavatelji često joj kažu da potpuno odbaci šminku jer zaista nema potrebe provoditi vrijeme pred ogledalom. Nadamo se da ste voljeli ove prekrasne slike selfieja bez šminke Lucy Hale.