12 prekrasnih slika Kim Kardashian bez šminke

Kim Kardashian primjer je uspjeha preko noći. Ova popularna televizijska ličnost odmah je stekla slavu nakon bliskog prijateljstva s hotelijerom i društvenim partnerom, Paris Hilton. Zvijezda “Keeping Up With Kardashians” poznata je po svom raskošnom životu i osjećaju za modu. Iako se odlučuje za glamuroznu odjeću i tešku šminku na ekranu, sasvim joj je ugodno i u izgledu bez šminke. Kim voli zadržati prirodan i lagan izgled. Jedna je od rijetkih poznatih osoba koja je samouvjereno pozirala za naslovnicu Voguea bez šminke. U članku su prikazane neke od najboljih Kim Kardashian selfija bez šminke i iskrenih slika.

Prekrasne slike Kim Kardashian bez šminke

Najbolje od slika Kim Kardashian sa nultom šminkom:

1. Izgled vodiča za šminkanje:

Kim Kardashian prije i poslije šminke 1

Možete li uočiti razlike? Svakako, druga slika prikazuje Kim sa šminkom i nestalim mrljama, ali ona bez šminke otkriva njezinu besprijekornu kožu. Njezine duge trepavice i punašne usne tako su zavidne. Potpuno je uspjela ovdje bez šminke.

2. Izgled nakon tuširanja:

Kim Kardashian tuš izgled

Pitamo se kako Kim uspijeva izgledati nevjerojatno nakon vrućeg tuširanja! Nema otvorenih pora, nema podbuhlih očiju, Kim izgleda kao da može samo uskočiti u odjeću i ubiti rampu. Volimo način na koji je kosu svezala u snježni bijeli ručnik.

3. Selfie iza scene:

Autoportret Kim Kardashian

Kim potpuno uništava ovaj izgled nakon treninga u svom runu i vezanoj punđi. Volimo ovaj njezin snapchat selfi u njezinim potpisanim dugim trepavicama. Pitamo se treba li Kim ikada šminka? Na ovoj slici izgleda svježe poput kapi rose.

4. The Vogue Girl:

Kim Kardashian bez časopisa za šminku

Kim je često igrala ulogu naslovnice za brojne časopise. No Kim je viđena na naslovnici španjolskog časopisa gdje se nije našminkala. Izgledala je vrlo prirodno i ova je slika dokazala koliko je sigurna bez šminke.

5. Besprijekorna ljepota:

Kim Kardashian zima

Ova slika jasno pokazuje da Kim podržava mnoge skupe marke šminke kako bi izgledale lijepo. Ali ne izgleda užasno loše bez šminke. Samo izgleda malo drugačije, to je sve. Ovdje Kim drži kosu otvorenom i nosi raskošnu jaknu za ljuljanje zimskog jutra.

6. Ljepotica svijetle puti:

Kim Kardashian bez šminke

Kim Kardashian ima izražajne oči koje čine ogroman dio njene ljepote. Ovdje Kim nosi svoj ležerni izgled dok izlazi s obitelji. Kimov izgled bez šminke inspiracija je za žene koje se iz dana u dan bore sa šminkom.

7. Izgled Sock Bun:

Kim Kardashian zero makeup

Na ovoj slici Kim svima želi dobro jutro svojim izgledom bez šminke. Kimina svezana kosa, lice bez šminke, ležerna odjeća otkriva njezinu jednostavnost. Bez sumnje, jedna je od najljepših slavnih majki na svijetu čak i bez šminke,

8. Hi-life u Hi-Poniju:

Bez šminke Kim Kardashian

Kim se šetala sa svojim malim djetetom. S trudnoćom se gotovo nije susretala s problemima ljepote. Jedna od najnevjerojatnijih činjenica o Kim Kardashian je njezina prirodna ljepota. Njezina besprijekorna koža i sjajan ton kože primjer su mnogim ženama za samopouzdanje i izlazak bez make-upa.

9. Izgled vježbe:

Kim Kardashian Bez šminke u teretani

Ovo je slika na kojoj Kim odlazi iz teretane. Ona ljulja ulice L.A sa svojim uskim crnim topom bez rukava i uskim hlačama za vježbanje. Kim bez šminke nije ništa drugo do diva. Njezina mliječno bijela koža i napeti mišići nude savršen izgled za vježbanje.

10. Poljubac na suncu ili opekotine od sunca:

Kim Kardashian preplanula lica

Kim Kardashian objavila je ovu svoju sliku na kojoj je htjela otkriti činjenicu koliko je nemarna kad je šminka u pitanju. Zaboravila je staviti kremu za zaštitu od sunca i slikala posljedice s kojima se suočila. Mnogo je žena govorilo o ovoj katastrofi iako se Kim činila prilično kul.

11. Izgled bejzbola:

Sportska slika Kim Kardashian

Na ovoj slici Kim nosi Henley majicu sa srednjim rukavima. Izgleda vrlo svježe i besprijekorno, bez šminke. Oni koji Kim poznaju dovoljno blizu kažu da, iako je jedna od najpopularnijih zvijezda u Hollywoodu, voli da to ostane prirodno.

12. Izgled zlatne lepinje:

Kim Kardashian bez šminke

Kim je snimljena u njenoj kući. Zbog svezane kose i ležernog crnog topa izgleda tako božanstveno. Prirodna ljepota Kimine ljepote ne može se mjeriti mjerilom nevjerojatnih kozmetičkih proizvoda. Zbog svoje zlatne punđe izgleda elegantno, a opet udobno. Potpuno se slaže s njezinim jednostavnim zlatnim lancem.

Kim Kardashian zarađuje ogromnu naknadu za podržavanje dosta marki. Poznato je da ova ljepotica skida svaki izgled i stalno je prati modna policija. Ima dobro zategnuto tijelo i jednako prekrasnu kožu. Bez obzira na to ima li teške šminke ili ne, Kim ne prestaje impresionirati svoje pratitelje. Njene slike bez filtera otkrivaju njezine oštre crte lica i sjajnu kožu. Big Thumbs Up to Kim za njenu, bez šminke, kristalno čistu kožu!