12 prekrasnih slika Hume Qureshi bez šminke

Sjećate li se filma The Gangs of Wasseypur? Naziv filma trenutno vas podsjeća na prekrasnu Humu Qureshi. Ova iznimno talentirana umjetnica poznata je po svom prekrasnom izgledu i ljupkim bravama. Zaobljena je ljepotica i uspijeva se vrlo dobro nositi, i na ekranu i izvan ekrana. Humu često vide kako pokazuje svoju prirodnu stranu, bez šminke. Izgleda zapanjujuće unatoč tome što nema sportskih tragova šminke. Pogledajte neke od najboljih slika Hume Qureshi bez šminke.

Huma Qureshi bez slika šminke:

1. Lijepa diva:

Huma Qureshi bez šminke

Huma Qureshi u ovom je trenutku prava ljepotica u Bollywoodu bez šminke. Njeni dražesni kutovi lica i anđeoske oči savršena su kombinacija potrebna za super hit film. Uz to, unosi toliko intenziteta u svoje likove da je obožavaju njezini obožavatelji. Ova besprijekorna ljepotica često se suočava s komplikacijama prilikom šminkanja, ali izgleda prokleto dobro i bez šminkanja.

2. Putujući sa stilom:

Huma Qureshi bez šminke 2

Za Humu Qureshi stres definitivno nije faktor da izgleda loše ili da ne bude u sebi. Ova je slika kliknuta dok je odlazila s aerodroma u Delhiju. Iako je nakon napornog i iscrpljujućeg leta uspjela izgledati dovoljno atraktivno da objektive fotoaparata usmjeri prema sebi.

3. Minimalistička ljepota:

Huma Qureshi bez šminke 3

Ova slika Hume Qureshi fotografija je iz jednog od njezinih brojnih uspješnih filmova. Bez šminke uspijeva izgledati vrlo atraktivno i ukrasti pogled gledatelja. Humina izvedba i izgled u njezinim filmovima idu ruku pod ruku i ta je činjenica razlog njene uspješne karijere.

4. Umoran, ali lijep izgled:

Huma Qureshi bez šminke 4

Stvarno! Kome je potrebna maskara kada ste na set dobili Huma Qureshi. Njezina glamurozna prirodna ljepota i slatke linije lica dovoljne su da zadive publiku. Na ovoj slici, prema njenom liku, ona nosi svoje prirodno lice i nema šminke. Njezin veličanstven izgled samo je od Boga nadaren i ne može se mjeriti mjerilom čak ni najboljih svjetskih kozmetičkih proizvoda.

5. Slatki osmijeh:

Huma Qureshi bez šminke 5

Ovo je stara slika Hume Qureshi. Ovdje izgleda tako ležerno i još uvijek dovoljno lijepo da utječe na sve nas. Njezin osmijeh prikazuje njeno ogromno srce, a njene sjajne oči otkrivaju njezinu unutarnju ljepotu. Ova žena čini da svi vrhunski kozmetički proizvodi pred njom izgledaju bijedno.

6. Spremni za kupovinu:

Huma Qureshi bez šminke 6

Huma uvijek pred ekranom iznese sebe i nosi taj lik i na ulicu. Hrabra je, pametna i prekrasna. Što još zahtjevan svijet može zahtijevati od žene da bi bila uspješna? Ova je slika snimljena dok je šetala ulicama Bombaya i kupovala.

7. Ljepota izvan pozornice:

Huma Qureshi bez šminke 7

Huma Qureshi je lijepa prirodna ljepota svih vremena koja voli biti jednostavna. Ovdje vidimo besprijekornu ljepotu u najboljem izdanju noseći svijetlozeleni top preko bijelog i par poderanih traperica.

8. Svijetli u bijelom:

Huma Qureshi bez šminke 8

Ovdje Huma Qureshi nosi ležerni bijeli salwar kameez i izgleda bez šminke. Unatoč jednostavnom izgledu, Huma je izgledala jako lijepo, a njezina je prisutnost utjecala na ljude da je gledaju.

9. Lansiranje proizvoda od šume:

Huma Qureshi bez šminke 9

Huma Qureshi viđena je u trgovini Woodland, pomažući tvrtki u lansiranju njihovih proizvoda za zimsko prikupljanje. Ovdje je pokazala lice bez šminke, ali je i dalje izgledala vrlo primamljivo.

10. Izgled aerodroma:

Huma Qureshi bez šminke 10

Potpuno odobravamo ovaj Humin izgled na aerodromu. Pokazuje nam kako putovati sa stilom i ugodno se osjećati. Dugi letovi više nisu problem s ovom udobnom majicom i kardiganom. Velike prozirne naočale na njoj izgledaju nevjerojatno.

11. Ubijena kraljica:

Huma Qureshi bez šminke 11

Huma prisustvuje projekciji filma u ovoj slatkoj odjeći. Ona izgleda bez šminke i još uvijek uspijeva izgledati elegantno. Njezino plavo odijelo s pletenicom od ribljeg repa i crnom torbom nikada ne može pogriješiti.

12. Selfie na vrhu svijeta:

Huma Qureshi bez šminke 12

Ovaj Humin selfie bez šminke snimljen je na festivalu Balloon. Prikovala je izgled svojom zimskom jaknom i tamno obojenim avijatičarima. Ne nosi pribor i vjeruje u minimalizam. Volimo ovaj izgled!

Huma Qureshi jedna je od rijetkih glumica koje mogu isfurati izgled bez šminke. Blagoslovljena je besprijekornom kožom, a njezina raspuštena, gusta kosa veliki je plus. Huma je također poznata po svom izboru jednostavnih odijela i većinu vremena je viđena bez teških dodataka. Umjesto toga, voli se igrati sa svojim nijansama i torbama. S kožom poput Hume, koja ima vremena za šminku?