10 slika Nargis Fakhri bez šminke

Bivša američka manekenka i talentirana indijska glumica, Nargis Fakhri ne treba predstavljanje. Glumica je debitirala u Bollywoodu 2011. godine u filmu ‘Rockstar’ nasuprot supertalentiranom Ranbiru Kapooru. Još od svog prvog filma, Nargis Fakhri isticala se svojom osebujnom ljepotom i šarmom. Glumici nije bilo natrag, a glumila je u filmovima poput ‘Madras Cafe’ i ‘Main Tera Hero’. Dobila je i sporednu ulogu u holivudskom filmu ‘Špijun’ objavljenom 2015. Bollywoodska karijera Nargis Fakhri izgleda vrlo obećavajuće, a glumica je potpisana pod nekim od prestižnih zastava industrije.

Prekrasne slike Nargis Fakhri bez šminke:

U postu dijelimo neke od rijetkih slika Nargis Fakhri bez šminke koje samo ističu njenu prirodnu ljepotu.

1. Ljepota je uvijek ljepota:

Nargis Fakhri bez šminke 1

Ova slika Nargis Fakhri bez šminke pokazuje da glumici nije potrebno stalno šminkanje da bi izgledala lijepo. Ovaj njezin šaljivi pogled primijećen na javnom mjestu prikazuje je kao djevojku iz susjedstva, mnogo drugačiju od nje na ekranu.

2. Cool Chic:

nargis fakri bez šminke2

Nargis Fakhri nije jedna od onih bollywoodskih glumica koje su opsjednute šminkom. Glumica je dovoljno hrabra da sa svojim obožavateljima podijeli slike svoje šminke bez šminke. Ova fotografija Nargis Fakhri bez šminke potvrđuje da je lijepa iznutra.

3. Bollywoodska bomba:

nargis fakri bez šminke3

Nargis Fakhri može ostati senzualna i lijepa čak i bez svog kompleta za šminkanje. Glumica koja se nikada nije osvrnula nakon svog prvog boravka u Bollywoodu u filmu ‘Rockstar’ redatelja Imtiaza Alija, viđena je ovdje u plavoj košulji i trapericama bez šminke. Ipak, tjera vas da se udvarate.

4. Selfie bez šminke:

nargis fakri bez šminke4

Nargis Fakhri razbila je stereotipnu konvenciju indijskih heroina da u svakom trenutku izgledaju dobro. Glumica je odvažno podijelila svoju sliku neposredno prije odlaska u krevet. Da, izgleda umorno i ima tamne kolutove ispod očiju, ali tko ne na kraju napornog dana. Veliki pljesak za njeno uvjerenje “Voli me takvog kakav jesam”.

5. Jutarnji blues:

nargis fakri bez šminke5

Ova slika Nargis Fakhri bez šminke prikazuje glumicu kako ispija svoju ranu jutarnju kavu neposredno prije snimanja. Nevinost je njezino lice, a iskra u tim ljupkim očima sve je što joj treba da se istakne među ostalim bolivudskim divama. Ova diva definitivno ne zahtijeva nikakvu šminku kako bi izgledala lijepo.

6. Zapanjujući:

nargis fakri bez šminke6

Ova slika Nargis Fakhri bez ikakve šminke natjerat će vas da razmislite o tome da je šminka zaista potrebna da bi žena izgledala lijepo. Izgleda prekrasno u ovoj narančastoj haljini i vidi se kako nosi samo limenke sjaja na usnama.

7. Izgled djevojke iz susjedstva:

nargis fakri bez šminke7

Na ovoj Nargis Fakhri bez šminke slika se vidi kako glumica stoji kraj svoje prijateljice na nekom javnom mjestu. Lice joj izgleda slatko kao i uvijek čak i bez traga šminke. Kosa je savršeno ispletena i definitivno volimo ovaj ležerni šarm za djevojku.

8. Sa svojim herojem:

nargis fakri bez šminke8

Ovo je još jedna slika Nargis Fakhri bez šminke na kojoj se vidi kako glumica pravi selfie sa svojim kolegom Varunom Dhawanom. Poznate osobe došle su na promociju svoje slike ‘Main Tera Hero’ i svojim su šarmom i zagonetnom osobom u potpunosti privukle obožavatelje. Ono što najviše volimo na ovoj slici je njezina tako savršena nadutost.

9. Sanjač:

Nargis Fakhri bez šminke 9