10 najboljih slika Kajol Devgan bez šminke

Većina Indijanaca vjeruje da bengalski imaju lijepe oči; pozivaju se na Kajola kad daju takvu izjavu. Kajol, starija kći Tanuje i redateljice Shomu Mukherjee, debitirala je s filmom ‘Bekhudi’ u Bollywoodu tijekom školovanja. Njezin prvi uspješni film bio je ‘Baazigar’, nakon čega su uslijedili razni obiteljski filmovi koji su cijenili njezinu kritiku. Posjeduje rekord od 6 osvojenih filmskih nagrada za najbolju glumicu, a nagrađena je i Padma Shri 2011..

Kajol bez šminke:

Avatar Bong:

Kajol Devgan bez šminke 1

Uočena na jednom događaju, glumica je izgledala potpuno Bong u krem ​​boji ‘saree’ sa zlatnim obrubom i ispisima na njoj. Nosi ogrlicu koja je toliko duga da joj seže blizu trbuha. Na čelu ima veliki crveni ‘bindi’, a kosa joj je sa stražnje strane oblikovana kao punđa.

Još uvijek snimljeno iz filma:

Kajol Devgan bez šminke 2

Snimak iz njezinog filma ‘Zovem se Khan’ oslikava veliki smijeh na slici koju vidimo u nastavku. Nosi crnu haljinu prekrivenu svjetlijom zasjenjenom crnom jaknom, a oko vrata ima prigušivač. Kosa joj je uredno vezana sa stražnje strane poput ponija.

Pročitajte i: Karishma Kapoor bez šminke

Kliknuto na događaju:

Kajol Devgan bez šminke 3

Bočno lice Kajol kliknulo je na događaj u kojem gleda nekoga i smiješi se. Nosi crno -bijeli top na rukave bez rukava. Nosi par srebrnih naušnica i stavila je pravokutne narančaste naočale na glavu.

Vječni osmijeh:

Kajol Devgan bez šminke 4

Posjedujući divan osmijeh koji pobjeđuje sve vrste šminke, glumica je kliknuta na događaju izvan ekrana. Nosi crnu odjeću, a oko vrata ima narančasti prigušivač. Kosa joj je otvorena i čini se neujednačeno počešljanom.

Pročitajte i: Bez šminke Shilpa Shetty

Kajol sa svojim sinom Yugom:

Kajol Devgan bez šminke 5

Mlada je majka primijećena kako nosi sina Yuga na otvorenom. U odjeći je, nosi crveni top bez rukava i par plavih traperica. Tanko uokvirene pravokutne naočale koje pokrivaju njezine oči i kosu zavezane poput punđe straga.

Na događajima:

Kajol Devgan bez šminke 6

Glumicu vidimo u elegantnoj tamnoplavoj i smeđoj košulji s bijelim četvrtastim otiscima zajedno s parom plavih trapera za donji dio. Nokti su joj obojeni u zlatnu boju, a na ručnom zglobu nosi zlatni sat. Dug zlatni lanac preko vrata i par smeđih sunčanih naočala čine je modernom.

U njezinim ležernostima:

Kajol Devgan bez šminke 7

Glumica je kliknuta u svojim ležernostima na donjoj slici. Nosi sivu majicu koja potpuno prekriva obje ruke i traperice. Na lijevom ramenu nosi bijelu torbu i gleda kroz kameru kroz narančaste pravokutne naočale.

Pročitajte i: Sridevi bez fotografija šminke

Na molitvenom sastanku Yash Chopre:

Kajol Devgan bez šminke 8

Slika je kliknula na molitvenom sastanku Yash Chopre gdje je ona u bijelom ‘salwar odijelu’ i nosi bijelu ogrlicu od perli. Ima par kestenjastih sunčanih naočala koje su uokvirene u zlatnu boju i na lijevoj ruci drže kućište sunčanih naočala zajedno s mobitelom.

Na otvorenom u Mumbaiju:

Kajol Devgan bez šminke 9

Kajol je bila sa svojim suprugom, Ajay Devgan na otvorenom u Mumbaiju, kada nije očekivala iznenadne bljeskove što je stvorilo sliku na kojoj je kapke na trenutak spustila kako bi izbjegla svjetla kamere. Kliknuli su je noseći bijeli top koji joj je prekrivao vrat, a oko toga crno -bijelu prugastu ukras. Nosi iste sunčane naočale koje se vide na slikama iznad a nosi žutu torbu.

Na aerodromu:

Kajol Devgan bez šminke 10

Slika je kliknula dok je Kajol razgovarala telefonom u zračnoj luci Jaipur. Nosila je labavu sintetičku košulju boje pijeska, uvučena u plave traperice. Ima traku za kosu koja joj prekriva kosu i par crnih sunčanih naočala. Lijeva joj je ruka bila zauzeta crvenom torbom.