10 najboljih glumica iz Kollywooda bez šminke 2021

Tamilski filmovi i filmska industrija, također poznati kao Kollywood, među najslavnijom su filmskom industrijom u Indiji. Poznato je da je tamilska filmska glumica prilično talentirana i lijepa. No jeste li ikada vidjeli glumice iz Kollywooda iz stvarnog života bez slika šminke?

Da, sigurni smo da većina vas nije! Izuzetno talentirana, ali lijepa tamilska junakinja iz stvarnog života bez šminke zasigurno će vas ostaviti u šoku, ali i opčinjena. Želite li saznati zašto? Morate se uputiti na cijeli članak da biste pogledali svoju omiljenu zvijezdu.

Nevjerojatne slike glumica iz Kollywooda bez šminke:

Evo najboljih i najnovijih fotografija kollywoodskih glumica bez šminke koje vas neizbježno odvlače u drugi svijet.

1. Akshara Hassan bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 1

Ovdje dolazi najslavnija i najpoznatija osoba Akshara Hassan. Sestra je Shruthi Hassan i kći Kamal Hassana, popularnog glumca. Akšara se, iako se pojavljivala u manje filmova i vratolomija, nego što je njezina sestra svoje ime obilježila u koledžanskom kinu. Popularna je po svom prekrasnom licu bez šminke s primamljivim i smjelim očima. Ne može se skinuti pogled s njenih očiju!

2. Aditi Balan bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 2

Glumica Aditi Balan nedavno je podebljano fotografiranje objavila na svojim računima na društvenim mrežama, a ova je postala prilično popularna cijelim putem! Postala je prilično popularna i poznata po ulozi u filmu Aruvi, a od početka je na terenu. U dobi od oko 28 godina, još uvijek izgleda vrlo mladoliko.

3. Aparna Balamurali No Makeup Stills:

Kollywoodske glumice bez šminke 3

Ako niste čuli za Aparnu Balamurali, ona je vrlo popularna i u Kollywoodskoj i u Malayalam filmskoj industriji. Ona je prilično mlada, ima samo 24 godine, a ipak je obilježila svoje ime kroz filmove kao što su Kamuki i MaheshintePrathikaaram. Ova slika njezine pametne i simpatične geste bez šminke obuzima internet. Nije nas šokiralo vidjeti ovo dok izgleda užareno!

4. Priya Bhavani Sankar Bez šminke Slika:

Kollywoodske glumice bez šminke 4

Podrijetlom iz samog Chennaija Tamil Nadua, Priya Bhavani Shankar popularna je svojim simpatičnim gestama i izgleda u industriji. Cijenjena je zbog svog prvog filma i lika u MeyaadhaMaanand je u početku bila popularna i u televizijskoj industriji. Njena slika bez šminke ovdje je uhvaćena kamerom s umornim licem i izrazom lica dok je vježbala u teretani. Sasvim zdrava i fitnes svjesna, njezina se ljepota u stvarnom životu može poistovjetiti i sa zdravim životom.

5. Parvathy Nair bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 5

Parvathi Nair natjerao ju je da prekine s filmovima poput Yennaija Arindhaala i Nimira. Svojim jedinstvenim i jednostavnim izvedbama osvojila je naša srca. Iako je viđena uglavnom u svom poznatom izgledu šminke i odvažnim stilovima, na njoj je sve manje slika bez šminke. Evo jedne takve na kojoj pozira za selfie!

6. Yashika Anand bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 6

Većina nas poznaje Yashiku Anand po njezinom pojavljivanju u sezonama Big Bossa. Ona je prilično mlada, stara oko 20 godina, ali je stekla veliku slavu kroz filmove poput Irattu Arayil Murattu i Zombie. Yashika Anand bez šminke izgleda mnogima prilično šokantno jer se u mnogim pojavljivanjima vidi vrlo staložena i uglađena!

7. Kalyani Priyadarshan bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 7

Kalyani Priyadarshan istaknut je u tamilskoj i telugu filmskoj industriji. Poznata je po bacanju protiv Akhila na teluškom u Hellou, kao i u tamilskom Vaanu. I izgleda lijepo i prekrasno na ovoj slici sa svojim slatkim i glamuroznim osmijehom. Trenutno je prilično mlada i zasigurno će se istaknuti dobrim filmovima s obzirom na njezino lijepo lice bez šminke.

8. Anupama Parameswaran uopće bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 8

Većina nas već poznaje popularnu slatkicu, Anupama Parameswaran. Dolazila je u mnogim filmovima u tamilskim, malajalamskim i telugu filmovima. Popularna je zbog svoje simpatične kovrčave kose i smiješi se s prekrasnom manje šminke u samim filmovima. Ovdje je vidjen njezin izgled bez šminke gdje se vidi kako uživa u vožnji autom i smije se preko puta! Kako nije krasno!

9. Hansika bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 9

Hansiku već poznajemo od davnina, gotovo od Desetljeća. Iako se nije činila baš uspješnom filmskom karijerom u tamilskim i teluškim filmovima, popularna je po svom prekrasnom osmijehu. Ovdje se vide njeni javni nastupi bez šminke gdje se Hansika bez šminke hrabro vidi kako dolazi pred kameru i daje široki osmijeh. Cijenimo njezino hrabrije samopouzdanje i izgled!

10. Lakshmi Menon bez šminke:

Kollywoodske glumice bez šminke 10

Lakshmi Menon, poznata kao slatka djevojka sa simpatičnim likovima, popularna je po Kombanu i Jigarthandalu. U dobi od oko 23 godine, prilično je poznata i lijepa čak i u stvarnom životu što možemo vidjeti na gornjoj slici. Ovdje je viđena Lakshmi Menon bez šminke koja pravi slatki selfi s trakom za kosu i gotovo izgleda kao dijete sa simpatičnim pokretima i osmijehom. Sada smo potpuno zaljubljeni u nju!

Dodatni savjeti:

S obzirom na ove ljepote Kollywooda bez šminke, dajmo i mi nekoliko savjeta za lijepu kožu. Svi slijede strogu rutinu i stoga imaju bistro i blistavo lice. Ali kako ih održati kao početnike? Evo kako!

  1. Uvijek dobro očistite lice. Provjerite je li lice bez prljavštine. Nemojte koristiti previše kemijskih proizvoda na licu.
  2. Neka vaše lice uvijek bude dobro navlaženo.
  3. Ne izlazite iz kuće bez kreme za sunčanje. Koristite ne manje od 50 SPF u stvarnom vremenu!
  4. Pijte što je moguće više vode kako biste dobili čistu i sjajnu kožu.
  5. Uvijek istrljajte i tonirajte lice za čistiju i sjajniju kožu!

S obzirom na popularan popis Kollywoodskih heroina bez šminke i njihove serijske glumice bez šminke, sada smo sigurni da znate kakva vam je omiljena glumica u stvarnom životu! Iako smo s nekima prilično iznenađeni njezinim hrabrim i samouvjerenim izgledom u stvarnom životu, također smo prilično šokirani s nekoliko slika i curenja. Recite nam svoje mišljenje!