10 najboljih fotografija Sonama Kapoor bez šminke

Sonam Kapoor, indijska filmska glumica rođena od poznatog glumca Anila Kapoora, debitirala je u Bollywoodu u filmu Sanjay Leele Bansali ‘Saawariya’ s glumcem Ranbirom Kapoorom. Njezin film nije bio uspješan na kino blagajnama, no svu je slavu stekla zbog svoje osobnosti i ljepote. Globalno je poznata po gracioznosti i eleganciji.

Prekrasne Sonam Kapoor bez šminke:

U nastavku smo spomenuli najbolje i zadivljujuće slike Sonam Kapoor bez šminke koje nikada prije nisu viđene.

1. Jednostavno i sofisticirano:

sonam kapoor bez šminke

Sonam Kapoor izgleda vrlo ljupko čak i bez šminke što dokazuje gornja slika. Ona nosi crni ‘kurti’ koji je dizajniran tako da se zgužva sprijeda, što ga čini pomalo neopeglanim. Kosa joj je ispravljena i ošišana je straga, a pramenovi padaju sprijeda. Njezine naočale s mačjim očima čine je slatkom.

2. Kliknuto tijekom putovanja u automobilu:

Ove slike bez šminke snimljene su dok je glumica putovala autom, nosi crnu haljinu i nosi okrugle srebrne naušnice. Držala je kosu otvorenom i pada joj lijevo od ramena.

3. Trendi u crnom:

Kad računamo na elegantne i modno osviještene ljude iz Bollywooda, Sonam Kapoor dolazi na prvu listu. Nosi dugu crnu ploču s parom tajica ispisanih u različitim nijansama sive. Na desnoj ruci ima tanke srebrne narukvice i naušnice sličnog izgleda. Nosi crnu torbu i I-telefon na lijevoj ruci. Ovdje možete vidjeti Sonam Kapoor bez šminke, koji je također vrlo lijep.

4. Još uvijek snimljeno iz njezinog filma ‘Raanjhanaa’:

Ovaj snimak je iz njezinog filma Raanjhanaa koji također nema šminke, što je bila najveća bollywoodska ljubavna priča 2013. godine. Ona je dio svoje uloge odigrala kao učenica gdje nosi školsku uniformu u crveno -bijeloj boji zajedno s dvije ploče s njezine kose postavljene s dvije strane koje su na kraju vezane crvenom vrpcom. I jedna je od najboljih glumica koje se uklapaju u bilo koju ulogu. Mogla bi izgledati kao 16 -godišnjakinja čak i kad ima 28 godina. Ovo je jedna od najboljih i slika Sonam Kapoor bez šminke.

5. Sonam s kućnim ljubimcima:

Glumica izgleda ljupko s osmijehom dok u ruci drži dva Spita. Nosi bijelu pamučnu haljinu, oblikovanu u obliku mreže, a nosi i naočale s mačjim očima. Ovdje, na ovoj gornjoj fotografiji, Sonam Kapoor prikazuje svoje originalno lice bez šminke.

6. Sonam u crnom Salwaru:

Ovo je stara slika Sonam Kapoor bez šminke na kojoj nosi crni salwar i visi dugačke zlatne naušnice na kojima su zelene i kestenjaste čavle. Ona je zadržala, a pegla za kosu i otvorena i izgleda jednostavno.

7. Sonam Kapoor na skupu:

Hrabra glumica sišla je na ulice Mumbaija i prošetala skupom u znak protesta među kriminalcima koji su pokušali zlostavljati novinarku dok je bila na snimanju; ovaj događaj održan je nedavno nakon što je djevojka silovana u Mumbaiju. Glumica je izašla s ljudima i među ljude koji su ležerno nosili običnu osobu. Ljubičasti gornji dio, slijeganje ramenima, par crnih traperica, platnena kosa i nosila je torbicu sa slingom. Ona vjeruje da je to ono što je zato ne nosi šminku na licu.

8. Crno -bijela haljina s točkicama na točkice:

Čini se da je glumica zaljubljena u crno -bijelo odijevanje. Nosi crnu haljinu s bijelim točkicama s pojasom u sredini. Na ramenima nosi crnu traku, a na glavi ima moderan par retro sunčanih naočala. Koliko je prirodna čak i bez šminke. Sonam Kapoor se jedva šminka kad izađe van.

9. Slatka slika bez šminke Sonam Kapoor:

Glumica daje sladak izraz kameri. Unutra nosi sivi top koji je skriven bijelim ogrtačem koji je nosila zbog nekog snimanja ili u određenom događaju. Pozira s malim šminkanim licem zajedno s pištoljem čineći joj oči malim i cereći se.

10. Sonam kliknuo na otvorenom:

Glumica na slici ispod izgleda pomalo umorno i ozbiljno. Nosi prljavobijeli top i držala je kosu otvorenom. Ovdje lice bez šminke Sonam Kapoor također izgleda ljepše i dražesnije.