10 Cardi B bez šminke izgledalo je prilično virusno

Cardi B slavna je osoba s A liste koja je prilično poznata po svojim pjesmama, tekstovima i vještinama rapanja. Iako većina takvih mladih poznatih osoba i ličnosti u velikoj mjeri štiti svoj osobni život, ova je ljepota prije kamere bila prilično glasna i stvarna. Cardi b bez trenutaka šminke često sama objavljuje na računima društvenih mreža, dajući svojim obožavateljima uvid u njenu stvarnost i pravu rutinu. Njezino pravo ja nije zaštićeno od svojih sljedbenika, a mi jako volimo način na koji je odvažna i stvarna pred nekoliko takvih milijuna ljudi širom svijeta.

Cardi B bez šminke

10 Cardi B bez šminke Neprepoznatljivi trenuci:

Danas zaokružujemo nekoliko takvih trenutaka, a stvarni život cardi b bez šminke izgleda na ovih deset sirovih i nefiltriranih slika!

1. Stvarnost u stvarnom životu:

Cardi B bez šminke 1

Poznato je da je Cardi b previše odvažan i hrabar pred kamerom. Ovaj izgled bez šminke Cardi b sama je objavila na svom računu na društvenim mrežama. Možeš li vjerovati? Prikazujući svoju stvarnu životnu rutinu na twitteru, slavna je otkrila da nema trenutaka šminke, zapravo s nepopravljenim obrvama! Apsolutno ne nosi šminku i trebali bismo joj pozdraviti zbog ovih vještina i sirovih, nefiltriranih trenutaka! Ne mogu mnogi pred kamerama otkriti takve stvarne trenutke poput nje.

2. Sretni trenuci na društvenim mrežama:

Cardi B bez šminke 2

Koliko god bila odvažna i hrabra, ipak je i vrlo sretna osoba. U potpunosti se povezala sa svojim sljedbenicima i vjerski dijeli sva ažuriranja na svojim društvenim mrežama. Ova slika Cardi bez šminke vjerna je sebi; viđena je kako dijeli sretne najave i pjesme svog albuma na društvenim mrežama dok objavljuje ovaj video! Volimo je zbog prirodnog ja!

3. Funky Glam izgled:

Cardi B bez šminke 3

Pa, znaš li da se i Cardi voli igrati sa svojim izgledom? Ova slika njenog glamuriranog funky izgleda u elegantnom stilu kose nije prirodna kombinacija. Ali uspijeva to jako dobro nositi. Osim izgleda kose, Cardi se na ovoj slici vidi bez šminke, osim u sitnom sjaju za usne. Što mislite o njezinom izgledu ovdje?

4. Trenuci sa svojim obožavateljima:

Cardi B bez šminke 4

Još jedna lijepa slika slavne osobe bez šminke. Evo, vidimo je kako leži na krevetu i razgovara sa svojim obožavateljima putem videa. Njezina prekrasna kovrčava frizura poprilično dodaje puno ljepote unatoč izgledu bez šminke. Nadalje, njezina koža izgleda super čisto i sjajno. Impresionirani smo njezinom rutinom njege kože. Kad usporedimo Cardi b sa i bez šminke vani, ne vidimo veliku razliku!

5. Gore, izbliza i osobno:

Cardi B bez šminke 5

Evo još jedne nasumične slike slavne osobe bez šminke. Paparazzi su je kliknuli tijekom izlaska s obitelji i izgleda prelijepo, unatoč tome što se nije našminkala. Na ovoj se slici može vidjeti njezino umorno i iscrpljeno lice, no ipak se čini vrlo prirodnom i prekrasnom!

6. Vacay izgled:

Cardi B bez šminke 6

Ovdje se vidi Cardi B na slici sa načina rada za odmor. Na ovoj je slici iskrena i prirodna, s čistom i glatkom kožom. Bez šminke je i bez perike. Jako volimo njezin prirodni izgled kose. Unatoč umjetnom izgledu i proizvodima, divimo se načinu na koji se brine i jako dobro održava svoju kožu i kosu!

7. U automobilu:

Cardi B bez šminke 7

Cardi B ne gubi trenutak u povezivanju sa svojim obožavateljima. Putuje automobilom na program, a to vrijeme koristi za objavljivanje i razgovor sa svojim sljedbenicima. Ovdje se vidi njezin prirodni izgled bez šminke, a ona je opet i opet dokazala da umjetni izgled ne smeta u stvarnom svijetu. Na ovoj slici ne nosi nikakvu šminku niti neki proizvod za njegu kože, osim prirodne hidratantne kreme. Inspirativno!

8. Ljubitelj životinja:

Cardi B bez šminke 8

Cardi B voli životinje. Čak se zalaže za zaštitu svojih života i prava. Ovdje se vidi kako pozira s morskim delfinom za vrijeme odmora. Možemo vidjeti koliko ih voli i obožava apsolutno bez ikakvog filtera. Ova slika je tako dirljiva i može prikazati njezinu stvarnu prirodu prema drugim bićima!

9. Lijepa u crvenom:

Cardi B bez šminke 9

Evo još jedne slike koju je sama Cardi B objavila na društvenim mrežama. Viđena je kako razgovara sa svojim sljedbenicima noseći podebljanu crvenu majicu. I na ovoj slici je vidimo sasvim sirovu i stvarnu, golog lica i raspuštene kose. Viđena je čak i na ovom slatkom prstenu za nos. Zadivljeni smo njezinim prirodnim izgledom. Što misliš?!

10. Vrijeme majke i kćeri:

Cardi B bez šminke 10

Na kraju, ali ne i najmanje važno, dolazi Cardi B bez šminke sa svojom kćeri. Njezine majčinske dužnosti uopće se ne sastoje, unatoč tome što je super zaposlena ili radi kao i uvijek. Odvela je svoju kćer na događaj kojem je morala prisustvovati, a možemo je vidjeti u najistinitijem obliku. Lijepo i lijepo!

Dodatni savjeti:

S njezinim izgledom bez šminke koji kruži internetom, na većini slika možemo je vidjeti sa svijetlom i prirodnom kožom. Ako se pitate kako je ona uvijek u tako prekrasnom obliku, radi se o pravilnoj njezi kože. Evo nekoliko savjeta od nas.

  • Uvijek pazite da ne preskočite vlaženje kože i kose. Hidrirana i dobro navlažena koža može biti zdrava i sjajna.
  • Nemojte koristiti previše kemijskih proizvoda i pokušajte nabaviti organske proizvode.
  • Radite na čišćenju i toniziranju lica svaki dan bez greške.
  • Ako se redovito nosite šminkom, pokušajte temeljito očistiti lice i uredno ga očistiti do kraja dana. Nemojte spavati sa šminkom!
  • Nadalje, dobro se naspavajte. Živite bez stresa, što se može pokazati sa čistom i zdravom kožom!
  • Imajte zdravu prehranu. Dobri proteini i vlakna također mogu dovesti do zdrave kože.

Uz ove Cardi B slike bez šminke, svi smo nadahnuti brigom i stvaranjem osjećaja kože. Moramo živjeti zdravim životom, koji uključuje ne samo fizičko zdravlje, već i kožu i kosu! Koje su tvoje misli! Obavijestite nas!

Često postavljana pitanja i odgovori:

P1. Tko je vizažistica Cardi B?

Odgovor: Erika La šminkerica je Cardi B. Ona joj je apsolutni favorit!

Q2. Koji je omiljeni proizvod za šminkanje Cardi B?

Odgovor: Guste i hrabre obrve i prirodno orošena koža njezini su favoriti. Naglašava hidratantnu kremu, kremu i besprijekornu kožu.

P3. Koju dijetu slijedi Cardi B?

Odgovor: Cardi B poznata je po zadivljujućoj transformaciji koju je postigla godinama. Često naglašava da ne preskače prvu dnevnu hranu, to jest doručak. Ona, međutim, jede samo dva obroka dnevno, doručak i večeru. Zdrava opcija s puno voća, povrća i bjelančevina uključena je u njezinu prehranu